barby -> RE: HSG (23.6.2009 20:53:49)
|
evo me drage moje... prezivila ja,prebolno ali izdrzala.dosla sam oko 5 kuci,pustili me potpisala i vec ja cistila po kuci,bila sa psom sad van i tako...dok su mi radili je bolilo gadno i tabletu sam popila,a iza pregleda jos gore,mucnina jaka,vrtoglavica ali rekla je sestra da ej to normalno da to skoro svakoj bude,lezala sam jel kad sam se isla dici me zaneslo,..cura prije mene se srusila kad je uzasla,do onda sve u redu ali poslije,... uglavnom nalazi su ok,rekao dr da je odlican nalaz sad sta je mislio sa time ne znam tocno.u petak idem po otpusno pismo pa cu vidjet sta jos pise.rekao je da je u najboljem redu na mjestu maternica,jajnici,jajovodi ok.jel kaze nakon svakog spontanog nikad se ne zna jel opet sve ok. koje olaksanje cure,bojala sam se strasno,istlacila vas,i sad u akciju.za jedno 2mj mora muz ponovit spermiogram ako opet ne bude dobar onda idemo na umjetnu rekao dr danas,ali da vjeruje da cu do onda se javit mu sa novostima[sm=smiley1.gif] daj boze[sm=bravo.gif] a kako se na nalazu moze vidjet jesu bili prohodni ili?jel pise,jel nije nista rekao mi,samo odlican je nalaz..
|
|
|
|