Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 12:16:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Cuba bok i tebi...i ti znači uživaš u miru
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 12:16:29
|
|
|
|
leilany
|
ojla cuba
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 12:18:22
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Cuba bok i tebi...i ti znači uživaš u miru Joj jesam sad će 2h spavati pa baš odmorim
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 12:35:08
|
|
|
|
m600
|
bok cure evo i mene malo u birc...kako ste?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 12:36:13
|
|
|
|
ninolina
|
hej mia...kako ste mi vi.kako Petrica
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 12:36:26
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej m600 bok..nema te dugo??? Kako je petrica? Vidim imaš novi tikerić,preslatka
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 12:42:52
|
|
|
|
m600
|
hej drage moje ma preko dana ne stignem baš u birc jer Petra je taman sad u onoj fazi kad ju moram držati na oku jer u hodaljci je počela otvarati ladice dirati sve i svašta a i slabo mi spava po danu pa svaki slobodni trenutak koristim za sebe evo sad je malo čornula i samo čekam da se probudi kako ste mi vi? nina tvoji tintilinići??? bumbi tvoj veliki dečko??? pusa kikačima
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 12:44:19
|
|
|
|
ninolina
|
Evo moji su ok...gnjave a petrica je sad već velika curka...jeste bili an kontroli za kukiće, jel to sada sve ok
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 12:46:51
|
|
|
|
BUMBI
|
Da,da velika cura..premedena mi je Dino je isto ok A zašto si i ti odsutna,a tu si??
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 12:51:13
|
|
|
|
m600
|
hvala cure ma nemam pojma jučer kad sam tickerić mjenjala valjda sam nešto stisnula...idem pokušati to promijeniti nina kukići su ok ne mora više nositi remenčiće...kaže doktor da su i bili ok ali eto...bolje radi predostrožnosti.... nina kako tvoj stomačić? imaš li mučnina? bumbi dino ti je precakan
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 12:53:01
|
|
|
|
BUMBI
|
Sad je dobro Super za kukiće Hvala ti draga
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 12:54:18
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Sad je dobro Super za kukiće Hvala ti draga znači uspjela sam ma uvijek nešt smrdam hej draga a šta je s tvojim starim nickom? sad si bumbi a di je -ka?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 12:54:39
|
|
|
|
ninolina
|
ma ti doktori nisu normalni...toliko ti straha daju ufff...ooo moja buša super...prestala sam stavljati utriće jučer i mogu reči da sam bolje....neznam zašto ali mi je super...nemam mučnine ali ne paše i kava i cigareta zajedno...i sad jedem slatko a na startu mi se gadilo...aaaahhh moram smanjiti unos kalorija
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 12:56:28
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ma ti doktori nisu normalni...toliko ti straha daju ufff...ooo moja buša super...prestala sam stavljati utriće jučer i mogu reči da sam bolje....neznam zašto ali mi je super...nemam mučnine ali ne paše i kava i cigareta zajedno...i sad jedem slatko a na startu mi se gadilo...aaaahhh moram smanjiti unos kalorija ma daj stvarno su grozni...ni sama ne znaš slušati ih ili ne....ali dobro bitno da na kraju sve bude dobro super da si prestala s utrićima i da se dobro osjećaš... hihihi jedi dok si trudna tako sam ja imala izliku što puno pojedem
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 12:58:18
|
|
|
|
ninolina
|
bumbi to možeš samo ti joj curke a fakat nesmijem jesti...i ovako imam kila i pola previše
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 12:59:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Sad kukaš,a tek si na početku,šta će kasnije biti
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:00:24
|
|
|
|
m600
|
ma nema veze ionako te svi zovemo bumbi tako ja uvijek nešto smrdam nina nina ti si poslije ćeš skinuti kile
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:00:49
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Sad kukaš,a tek si na početku,šta će kasnije biti a joj ako je cura onda ću mršaviti s oba dvije sam rodila s istom kilažom kojom sam i trudna ostala
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:01:34
|
|
|
|
BUMBI
|
O,pa to je super Onda će sigurno biti dečko
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:02:08
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: m600 ma nema veze ionako te svi zovemo bumbi tako ja uvijek nešto smrdam nina nina ti si poslije ćeš skinuti kile ja teško...i ovako nejdu dole...nego kad će Petrica dobiti bracu ili seku...jučer sam bumbi bacila bubu u uho...daj da sad tebi
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:02:41
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI O,pa to je super Onda će sigurno biti dečko ha ha mora biti
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:02:53
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma vidi ti nje..ona opet bubice baca Bome,mene si dala na razmišljane!!!
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:03:03
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: BUMBI Sad kukaš,a tek si na početku,šta će kasnije biti a joj ako je cura onda ću mršaviti s oba dvije sam rodila s istom kilažom kojom sam i trudna ostala Kako si to uspila
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:04:13
|
|
|
|
BUMBI
|
D se nešta izgleda vrti,pa ako nestanem da znate di sam...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!