Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:05:05
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: m600 hej drage moje ma preko dana ne stignem baš u birc jer Petra je taman sad u onoj fazi kad ju moram držati na oku jer u hodaljci je počela otvarati ladice dirati sve i svašta a i slabo mi spava po danu pa svaki slobodni trenutak koristim za sebe evo sad je malo čornula i samo čekam da se probudi kako ste mi vi? nina tvoji tintilinići??? bumbi tvoj veliki dečko??? pusa kikačima Gledala sam na face slikice od Petre ma ima predivnu kosicu
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:06:02
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: m600 ma nema veze ionako te svi zovemo bumbi tako ja uvijek nešto smrdam nina nina ti si poslije ćeš skinuti kile ja teško...i ovako nejdu dole...nego kad će Petrica dobiti bracu ili seku...jučer sam bumbi bacila bubu u uho...daj da sad tebi sutra će dobiti bracu ili seku ma neeeeeeeeeee....načekat će se...nek joj tata rodi
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:06:08
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: BUMBI Sad kukaš,a tek si na početku,šta će kasnije biti a joj ako je cura onda ću mršaviti s oba dvije sam rodila s istom kilažom kojom sam i trudna ostala Kako si to uspila A kod mene kad nosim curke kile padaju do 30 tjedna idu dole do 7-8 a onda u plus ali ne preko tih kaj sam izgubila...a s dečkima mi je odma od starta pozitiva
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:06:38
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: m600 ma nema veze ionako te svi zovemo bumbi tako ja uvijek nešto smrdam nina nina ti si poslije ćeš skinuti kile ja teško...i ovako nejdu dole...nego kad će Petrica dobiti bracu ili seku...jučer sam bumbi bacila bubu u uho...daj da sad tebi sutra će dobiti bracu ili seku ma neeeeeeeeeee....načekat će se...nek joj tata rodi ooo jadan tata
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:07:37
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: BUMBI Sad kukaš,a tek si na početku,šta će kasnije biti a joj ako je cura onda ću mršaviti s oba dvije sam rodila s istom kilažom kojom sam i trudna ostala Kako si to uspila A kod mene kad nosim curke kile padaju do 30 tjedna idu dole do 7-8 a onda u plus ali ne preko tih kaj sam izgubila...a s dečkima mi je odma od starta pozitiva Znači sad se nadaš Loti
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:07:52
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: m600 hej drage moje ma preko dana ne stignem baš u birc jer Petra je taman sad u onoj fazi kad ju moram držati na oku jer u hodaljci je počela otvarati ladice dirati sve i svašta a i slabo mi spava po danu pa svaki slobodni trenutak koristim za sebe evo sad je malo čornula i samo čekam da se probudi kako ste mi vi? nina tvoji tintilinići??? bumbi tvoj veliki dečko??? pusa kikačima Gledala sam na face slikice od Petre ma ima predivnu kosicu hvala draga čupulja.... koliko god je lijepo što beba ima kosu toliko je i njoj teško...stalno joj se znoji glava i onda je mokra pa me strah da će se prehladiti kad je ovako ružno vrijeme....fen nam je stalno uključen jer joj kosa bude doslovno mokra...kapa s nje kad spava a minimalno ju oblačim i pokrivam
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:09:11
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: BUMBI Sad kukaš,a tek si na početku,šta će kasnije biti a joj ako je cura onda ću mršaviti s oba dvije sam rodila s istom kilažom kojom sam i trudna ostala Kako si to uspila A kod mene kad nosim curke kile padaju do 30 tjedna idu dole do 7-8 a onda u plus ali ne preko tih kaj sam izgubila...a s dečkima mi je odma od starta pozitiva Znači sad se nadaš Loti a ne ne nadam se sinu mia a kako ej slatka s tom kosico pazi ju...kako i sama kažeš da se ne prehladi...mucica mala
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:10:09
|
|
|
|
BUMBI
|
Znaći za curu navijamo
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:10:46
|
|
|
|
m600
|
hvala draga par puta mi došlo da je obrijem na ćelavo šalim se
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:11:10
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Znaći za curu navijamo ma za dečkaaaa
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:12:06
|
|
|
|
m600
|
ako nestanem bez pozdrava znači da se šefica probudila...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:12:24
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: m600 hvala draga čupulja.... koliko god je lijepo što beba ima kosu toliko je i njoj teško...stalno joj se znoji glava i onda je mokra pa me strah da će se prehladiti kad je ovako ružno vrijeme....fen nam je stalno uključen jer joj kosa bude doslovno mokra...kapa s nje kad spava a minimalno ju oblačim i pokrivam A mrvica mala, mogu mislit kako joj je vruće...mom R je izbacio osip neki dan kako je vruće a šta će tek bit ovo lito kad baš uprži...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:12:31
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: BUMBI Znaći za curu navijamo ma za dečkaaaa za pišonju... to vi mene sad zezate...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:13:35
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma ko te zeza Bitno da bude sve ok,a sad jel dečko ili cura nije bitno..svejdno imaš i jedno i drugo
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:13:42
|
|
|
|
cuba
|
Ma cure da ne otvaram novu temu, koje ste jogurtiće davali svojim bebačima?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:15:05
|
|
|
|
m600
|
da da imaš i jedno i drugo i to x2 bitno da je živo i zdravo cuba i mojoj tako izbija osip od vručine...kod kupanja dodaj jednu vrećicu kamilice u kadicu i s tim istrljaj i povuče se odmah
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:15:59
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja sam one dukatino(što nemaju komadiće voća)a i dan danas hoće samo te
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:16:14
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: m600 cuba i mojoj tako izbija osip od vručine...kod kupanja dodaj jednu vrećicu kamilice u kadicu i s tim istrljaj i povuče se odmah E baš ću probat, tnx
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:16:51
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Ja sam one dukatino(što nemaju komadiće voća)a i dan danas hoće samo te isto tako ili danonino...obožava ih i smaže 2
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:17:09
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Ma ko te zeza Bitno da bude sve ok,a sad jel dečko ili cura nije bitno..svejdno imaš i jedno i drugo ma naravno glavno da bude sve ok...ali ja bi DEČKA
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:19:30
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: BUMBI Ja sam one dukatino(što nemaju komadiće voća)a i dan danas hoće samo te isto tako ili danonino...obožava ih i smaže 2 Super, baš ću mu ih probat dat
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:19:35
|
|
|
|
danery
|
oj društvo,eto i mene opet a tu se samo priča ili se može nešto i popiti? a vidim da se bez problema jede,je li,ninolina neka,i treba da budeš prava
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:19:58
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: BUMBI Ma ko te zeza Bitno da bude sve ok,a sad jel dečko ili cura nije bitno..svejdno imaš i jedno i drugo ma naravno glavno da bude sve ok...ali ja bi DEČKA To ti ideš po redoslijedu ili
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:20:02
|
|
|
|
BUMBI
|
Drage moje ja vas napuštam,sva sam se pokočila sjedeći Idem se još malo izvaliti dok D spava..papa
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 13:21:13
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: danery oj društvo,eto i mene opet a tu se samo priča ili se može nešto i popiti? a vidim da se bez problema jede,je li,ninolina neka,i treba da budeš prava hej tetice kako si ti... oooo jede se upravo napravila dva sendvića...a sram me reći da sam sinoć u 7 navečer vadila šarana iz škrinje i išla ga peći...muž mi kaže nisi normalna ali ok
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!