|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B Ljeto nam se vratilo
1.6.2010 13:21:34   
m600
cure moje i ja gibam...pusa vama i dječici,trudnicama i trbuščićima i trbušinamauser posted image user posted image user posted image
držite se i čujemo seuser posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 851
1.6.2010 13:21:37   
cuba
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Drage moje ja vas napuštam,sva sam se pokočila sjedećiuser posted image
Idem se još malo izvaliti dok D spava..papa

Uživaj Bumbi u miru i tišini user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 852
1.6.2010 13:21:58   
cuba
IZVORNA PORUKA: m600

cure moje i ja gibam...pusa vama i dječici,trudnicama i trbuščićima i trbušinamauser posted image user posted image user posted image
držite se i čujemo seuser posted image user posted image user posted image

ćaaaaooooouser posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 853
1.6.2010 13:22:03   
ninolina
IZVORNA PORUKA: cuba

IZVORNA PORUKA: ninolina

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ma ko te zezauser posted image user posted image user posted image
Bitno da bude sve ok,a sad jel dečko ili cura nije bitno..svejdno imaš i jedno i drugouser posted image user posted image user posted image

ma naravno glavno da bude sve ok...ali ja bi DEČKAuser posted image user posted image

To ti ideš po redoslijedu ili user posted image user posted image

ahauser posted image user posted image
ma šalim se ali ja stvarno obožavam muškiće...ove moje babače samo oko tate plaze a dečki su moji

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 854
1.6.2010 13:22:30   
ninolina
bokić komadi

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 855
1.6.2010 13:22:58   
cuba
Idem i ja cure, R se probudio!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 856
1.6.2010 13:26:05   
danery
eto ti ga na...sad sve zbrisaše...user posted image user posted image user posted image booooook

a tako,nina,šaran te mami user posted image user posted image svašta...jesam svašta čula,al ovo još nisam user posted image user posted image user posted image

ja sam sad doradila ručak-baka pravila tijesto sa sirom,a ja utrpala tune,paradajz i krastavac user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 857
1.6.2010 13:27:16   
ninolina
IZVORNA PORUKA: danery

eto ti ga na...sad sve zbrisaše...user posted image user posted image user posted image booooook

a tako,nina,šaran te mami user posted image user posted image svašta...jesam svašta čula,al ovo još nisam user posted image user posted image user posted image

ja sam sad doradila ručak-baka pravila tijesto sa sirom,a ja utrpala tune,paradajz i krastavac user posted image user posted image

i meni onda nešto kažešuser posted image user posted image
već sam ih pojela u zadnjih mjesec dana četri puta...baš mi pašeju

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 858
1.6.2010 13:30:23   
danery
pa ajde budi ti do večere sita od tijesta i sira sa šećerom user posted image user posted image

ti da si kod nas na prehrani i sa dečkima bi mršavila kako se nekad potrefe nebuloze user posted image user posted image

a nekad opet od pečenog miša do slona na ražnju...kako puhne kuharici...tj...ovisi koliko vremena ima do sapunice user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 859
1.6.2010 13:33:39   
ninolina

pa ajde budi ti do večere sita od tijesta i sira sa šećerom user posted image user posted image

ti da si kod nas na prehrani i sa dečkima bi mršavila kako se nekad potrefe nebuloze user posted image user posted image

a nekad opet od pečenog miša do slona na ražnju...kako puhne kuharici...tj...ovisi koliko vremena ima do sapunice user posted image user posted image

user posted image user posted image a ništa draga kuhaču u ruke i kuhaj
joj kaže meni moj sinek...skakuče oko mene i ja ga pitam ideš na wc a on meni ja za tebe sve radim, idem na wc, jedem kad ti hoćeš...metem hranu od denija...jer je iris prosipala.....aaaaaaaaaaa izludit će meuser posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 860
1.6.2010 13:36:06   
danery

[/quote]
joj kaže meni moj sinek...skakuče oko mene i ja ga pitam ideš na wc a on meni ja za tebe sve radim, idem na wc, jedem kad ti hoćeš...metem hranu od denija...jer je iris prosipala.....aaaaaaaaaaa izludit će meuser posted image user posted image

[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image joj jadan mali,ajme šta ti tu svoju djecu mučiš user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 861
1.6.2010 13:37:30   
ninolina

user posted image user posted image user posted image user posted image joj jadan mali,ajme šta ti tu svoju djecu mučiš user posted image user posted image user posted image

a čekaj čekaj kad te počne zaje....user posted image a nema kod mene svi radimo sve...ima 3 godine ali zna metlicu držati u rukama...user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 862
1.6.2010 13:41:04   
danery
neka neka...i treba tako...user posted image user posted image user posted image da ne bi za njim hodala i radila svaku sitnicu...

meni kad dođe susjeda sa klincima,ja im dam nek si nose čaše i sok sami,nahrane miša,promijene mu piljevinu...kad već hoće,nek im je na veselje...sve što mogu sami,nek rade...ništa im neće biti...user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 863
1.6.2010 13:42:19   
ninolina

neka neka...i treba tako...user posted image user posted image user posted image da ne bi za njim hodala i radila svaku sitnicu...

meni kad dođe susjeda sa klincima,ja im dam nek si nose čaše i sok sami,nahrane miša,promijene mu piljevinu...kad već hoće,nek im je na veselje...sve što mogu sami,nek rade...ništa im neće biti...user posted image

pa to je...moji stvarno iamju svoje zadatke za napraviti i to tražim od njih...nije im na odmet i ja sam morala pa mi ništa ne faliuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 864
1.6.2010 13:50:30   
danery
joj al me nasmija .... šta je to pita sa sirom user posted image user posted image user posted image user posted image

svaki kraj svoj naziv ima...

....mini gospa....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 865
1.6.2010 13:51:14   
ninolina
ma mislim gibanjica nisam nikad čula za gužvaruuser posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 866
1.6.2010 13:52:58   
ivkica333
hej curke...
mama je sebi rodila pomoć u kuhinji a tata neka pričeka user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 867
1.6.2010 13:54:41   
ninolina
IZVORNA PORUKA: ivkica333

hej curke...
mama je sebi rodila pomoć u kuhinji a tata neka pričeka user posted image

hej user posted image user posted image

(Odgovor članu ivkica333)
Neposredna veza do poruke: 868
1.6.2010 13:55:31   
danery
nina da te upoznam....ova tu ivkica je inače moja najfrendica iz os...
ivkica...ninolina je meni rod iz 5.koljena lijevog kuka iz žumberka user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 869
1.6.2010 14:01:51   
danery
točkice ne zvirlaj user posted image user posted image user posted image

ajde bolje na kavicuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 870
1.6.2010 14:01:57   
ivkica333
hehe bilježim se sa štovanjem user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 871
1.6.2010 14:02:41   
danery
joj ajd se posluži...kako baka? jel malo bolje?

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 872
1.6.2010 14:03:50   
ivkica333
curke ode ja napraviti MM ručak... zaželio čovjek soju za ručak a dobit će špinat, valjda neće primjetiti heheheuser posted image
briga me, moja je kuhača!

Neposredna veza do poruke: 873
1.6.2010 14:04:27   
ninolina

nina da te upoznam....ova tu ivkica je inače moja najfrendica iz os...
ivkica...ninolina je meni rod iz 5.koljena lijevog kuka iz žumberka user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image bokić naj frendice....user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 874
1.6.2010 14:05:10   
danery
samo pazi da potrefiš nijansu i sve prolazi user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!