Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 19:17:17
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Naravno da nisi bezobrazna,i ja sam cijeli dan zaključana,čak sam si kupila ona ulazna vrata sa kuglom izvana,tako da mi definitivno nitko ne može ući dok ja ne otvorim.Samo se ti zaključavaj,pa pobogu,svi mi trebamo malo mira.
|
|
RE: Jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 20:50:45
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja se tebi divim..mene glava zaboli i dok čitam tvoje postove Potpisujem
|
|
RE: Jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 22:11:21
|
|
|
|
mani
|
Vrata su tu da se zaključaju.
|
|
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 27.5.2010 22:12:21
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: tiha NIMALO NISI BEZOBRAZNA! nek te puste vise na miru trebala si to i prije napraviti
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 28.5.2010 10:30:05
|
|
|
|
danery
|
ljudi moji,ovo nije normalno... evo sad je na dvorištu diskusija kako to da je kod mene zaključano i gdje je ključ... deda je pametno zaključio da ako ključa nema onda je iznutra zaključano...(TAKO SU NAUČENI KAD MI NEKUD IDEMO DA OSTAVIMO KLJUČ,AKO IM ŠTA BUDE TREBALO...MOŠ MISLIT ŠTA IM MOŽE TREBAT??) a susjeda je opet došla i na vrata,pa se još raspravlja sa tetom mm gdje sam ja.... nemoš vjerovat...NEMOŠ VJEROVAT NAPASTI...
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 28.5.2010 10:32:56
|
|
|
|
ninolina
|
jebate ja bi poludila...a zakaj vi ostavljate nekome ključ da ulazi u vaše dok vas nema....ma da nebi
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 28.5.2010 10:34:39
|
|
|
|
pincirotvajler
|
i joooj ja ću poludit a samo čitam
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 28.5.2010 10:35:11
|
|
|
|
danery
|
E TO JE NAVIKA IZ VREMENA DOK JE JOŠ BILA STARA KUĆA I SVE U JEDNOM DIJELU
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 28.5.2010 10:42:01
|
|
|
|
ninolina
|
a izbi ti njima tu naviku iz glave.....a kad ih čuješ vani da komentiraju gdi si fino im se javi i reci da te boli glava od njih da budu malo tiše
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 28.5.2010 10:42:42
|
|
|
|
Anoniman
|
jooooooooj, seli seeeeeeeeee!!!! miči se od tamo dok su ti još žifčani završeci na broju, e! mislim ono!
|
|
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 28.5.2010 10:53:47
|
|
|
|
tiha
|
a daj cisto nevjerujem ja sam luda a samo citam sto si napisala.... ja bi im namjerno pokazala da sam doma i d ne zelim otvorit ma nek shvate vise kak ce tek bit kad ti dode bebac visit ce ti stalno neces mira imat! odi ljepo dolje makar im sve skresala u facu i reci kad je zakljucano nisam doma bila doma ili ne i tocka ako treba nacrtat i nacrtaj im... kakvi su to ljudi i jos im se da raspravljat gdje je kljuc e babe jedne
|
|
RE: jesam li bezobrazna...? 28.5.2010 10:55:56
|
|
|
|
tiha
|
danery nisi bezobrazna al mozda promjenim misljenje jer me jos na faceu nisi prihvatila za prijatelja zahtjev ti je poslan
|
|
RE: Jesam li bezobrazna...? 28.5.2010 11:30:32
|
|
|
|
Anoniman
|
to si ti mene opisala? ja već par puta dobila po nosu, da kak mogu takve rasporede radit Nisam tebe ali te potpuno podržavam!!!
|
|
|
|
RE: Jesam li bezobrazna...? 28.5.2010 11:44:35
|
|
|
|
tiha
|
danery sorry upravo vidjela
|
|
RE: Jesam li bezobrazna...? 28.5.2010 12:56:25
|
|
|
|
danery
|
hehehe,kak si luda,još i da fb počnem zaključavat
|
|
RE: Jesam li bezobrazna...? 28.5.2010 13:12:35
|
|
|
|
tiha
|
|
|
RE: Jesam li bezobrazna...? 28.5.2010 15:56:07
|
|
|
|
danery
|
joj moram vam ispričat dodatak....nevjerojatno... došao mm maloprije s posla i pita jel ti bila susjeda...velim ja da,al je bilo zaključano... kaže on:PA MENE JE ZVALA DA PITA GDJE SI TI I ŠTA RADIŠ... ista situacija je bila prije godinu dana i na to sam ju ja baš onak nadrkana pitala šta si zamišlja i rekla da ću odsad ja zvati NJENOG muža kad nju ne budem dobila...a njen m ljubomoran ko pas i stalno vani (vozi kamion)...odmah je ušutila... i eto opet AJMO ISPOČETKA...mislim koliko može biti glupa osoba?
|
|
RE: Jesam li bezobrazna...? 28.5.2010 16:02:19
|
|
|
|
CallamityJane
|
naravno da si bezobrazna, kakvo je to pitanje? mislim kako se usudjujes da ih ne pustis kada je njima cejf i volja ako zele cak i kod sebe u wc??? a svakakvih ljudi, da si smjesta sve sirom otvorila
|
|
|
|
RE: Jesam li bezobrazna...? 28.5.2010 16:27:53
|
|
|
|
Gianna
|
Draga moja ja te potpuno razumijem.... Zgnušavam se kada mi ljudi totalno nenajvljeno banu, možda sam se ja baš dala u akciju s mužem, a da mi neko uleti, zašto pobogu služe telefoni i ostala sredstva komunikacije nego da se lijepo dogovorimo di, tko, kada i kako, a ne u juriš pa ako te imam ima, a ako ne nema veze... Na kraju krajeva, moj dom je moja oaza mira i nisam uvijek raspoložena za slušat kojekakve priče, te glumiti zabavljačicu i spremačicu... Tako da te potpuno podržavam i ne otključavaj vrata, osim ako je hitan slučaj u pitanju ...
|
|
RE: Jesam li bezobrazna...? 28.5.2010 19:24:30
|
|
|
|
anuska08
|
Bilo je i vrijeme!!!!!
|
|
RE: Jesam li bezobrazna...? 8.6.2010 13:41:05
|
|
|
|
danery
|
e da... eto brojim već 11 dana da se komšinica lala duri... nit je ima,nit me zove...nit ja nju,nit mi fali... nemoš vjerovat....samo me živo zanima dokad će tako...jer sam po njenom bezobrazna (po zadnjoj poruci) i neću joj se javit ni kad budem u bolnicu išla...dok mi dijete ne prohoda čak... tak da znate s kim imate posla
|
|
RE: Jesam li bezobrazna...? 8.6.2010 13:48:04
|
|
|
|
Duve
|
E a kolko je stara ta susjeda??
|
|
RE: Jesam li bezobrazna...? 8.6.2010 13:50:27
|
|
|
|
danery
|
30 god moj par....zašto?
|
|
RE: Jesam li bezobrazna...? 8.6.2010 13:56:38
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: danery 30 god moj par....zašto? Ma čitam i razmišljam, ajd ak je neka baba još bi i razumjela to ponašanje, al ak je mlađa
|
|
RE: Jesam li bezobrazna...? 1.7.2010 21:33:21
|
|
|
|
danery
|
e danas sam definitivno bezobrazna....javila se madam komšinica dok sam bila u gradu sa frendicom na kavi...i da zašto me nema,kako ja nju ignoriram,kakvo je to prijateljstvo,da ima ona drugog društva osim mene,nek si ja ne budem u zabludi...i da se otkad sam samo sa družim...usput,cvrle i bumbi,čestitam,po ovome ste trudne ...ma sve ste na raji trudne,nećemo sitničarit e pa sam fino KOOOOOOONAČNO dobrano pukla i otpravila to gdje i treba...u pm... a ti sad draga moja vidi koga ćeš jašiti...takve ucjene meni više ne prolaze...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!