|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo na operaciju!
21.10.2010 21:15:39   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 351
21.10.2010 22:57:38   
Ninaa
Ajme nemrem ni zamisliti kako se osjećate, ljubi curku i pomolit ćemo se za vas. Bit će sve sve dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 352
21.10.2010 23:03:25   
cuba
Zvonki, mislimo na vas...ma sve će proći u najboljem reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 353
21.10.2010 23:35:14   
lilia
Sretno Zvonki, ljubi hrabru curu.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 354
21.10.2010 23:39:52   
CallamityJane
ajoj pa sta ce sad tacno da rade joj????user posted image  Zar se nije sve odvijalo u najboljem redu?user posted image
Samo da prodje sve kako treba, saljemo vam puno zagrljaja i mislimo na vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 355
21.10.2010 23:47:20   
MaTana
ajooj... Zvonki držite se!!! Malenoj šaljem puno dobrih vibrica....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 356
22.10.2010 8:54:40   
ZVRK
sretno
želim da prođe sve u najboljem reduuser posted image user posted image

držite se

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 357
22.10.2010 9:25:40   
BUMBI
Evo da podijelim s vama najnovije vijesti. Doktor je danas primjetio da fiksator ne stoji baš kako treba i L. mora sutra opet na operativni zahvat. Navodno neće dugo trajati ali nije nam svejedno. Opet anestezija, buđenje i ostalo.

A joj,baš mi je žaouser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 358
   [Obrisani korisnik]
22.10.2010 9:31:07   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 359
22.10.2010 10:00:43   
Zvonki
Jučer na viziti je dr. primjetio da nekako čudno stoji i odmah organizirao da ode u salu. Nisu nam ništa posebno rekli, samo da moramo potpisati papir za operaciju. Navodno je neće otvarati, samo poštelati fiksator. Danas ćemo valjda znati više pa javim

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 360
22.10.2010 10:01:47   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Šta kažu da li se pomjerio sam od sebe ili ga nisu dobro ni stavili?

E, to ne znam. Moguće da ga je sila kad se noga šarafa svaki dan povukla. Nemam pojma i užasno sam ljuta zbog toga

Neposredna veza do poruke: 361
   [Obrisani korisnik]
22.10.2010 10:03:37   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 362
22.10.2010 10:06:39   
Zvonki
Toga me je najviše strah. Ne bi htjela da joj nešto opet kopaju po ranama i šavovima. Tako lijepo napreduje, šavovi su već na pola puta da nemaju konaca. Hrabra je ona, ali svejedno ju je strah. ne operacije i dr. nego sale user posted image  Kaže da bi ona da joj i na živo to rade ali u njenom krevetu

Neposredna veza do poruke: 363
22.10.2010 10:08:34   
MILLA
a joj.....a zlato malouser posted image ......zvonči,držimo fige,šaljemo ti poljubac,da sve brzo prođe . drži se dragauser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 364
22.10.2010 11:33:33   
pako

IZVORNA PORUKA: MILLA

a joj.....a zlato malouser posted image ......zvonči,držimo fige,šaljemo ti poljubac,da sve brzo prođe . drži se dragauser posted image

sretno ....mislim na vas.....user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 365
22.10.2010 11:48:11   
Imra
lutkica mala, tako mi je zao, da sto prije bude sve iza nje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 366
22.10.2010 11:56:26   
cuba
Zvonki, držim fige da danas sve prođe u najboljem redu ~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ˇ~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 367
22.10.2010 12:00:25   
maja

IZVORNA PORUKA: cuba

Zvonki, držim fige da danas sve prođe u najboljem redu ~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ˇ~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 368
22.10.2010 12:05:11   
Anoniman
uz vas sam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 369
22.10.2010 12:07:46   
Točkica28
jedva čekam da ovo bude iza vas user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 370
22.10.2010 12:18:29   
leilany
IZVORNA PORUKA: maja

IZVORNA PORUKA: cuba

user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 371
22.10.2010 22:04:49   
Zvonki
Fiksator su podesili, ispravili kost koja je stajala krivo. Sada će par dana promatrati hoće li fiksator opet proklizavati. Loša vijest je da nismo na 26 mm nego na nekih 10-15 :( Fiksator nije radio svoj posao zbog kvara. Ako ne uspiju popraviti, morat će opet na operacijski stol, dat će joj neki stari, preveliki za nju ali druge nema. Nadamo se ipak da će sve biti u redu.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 372
22.10.2010 22:06:38   
BUMBI
Ajme,draga baš mi je žao zbog svegauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako cura sve to podnosi?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 373
22.10.2010 22:07:58   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajme bas sam tuzna

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 374
22.10.2010 22:08:26   
katy mama
bit ce to sve ok sigurno

cuvaj se i ljubi puno malenu hrabricu ,svaka joj cast user posted image user posted image user posted image user posted image

joj kako mi je zao sto sve to prolaziteuser posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!