Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:34:39
|
|
|
|
mlada mama
|
ajde fiona samo ti peglaj, ako si za donjet cu ti ja i moju hrpicu da speglas, ja inace volim peglati,ali sam neki dan zapela za peglu pala je na pod i razbila se ,a zaboravila sam danas pitati svekrvu da mi posudi peglu.
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:34:47
|
|
|
|
Dora04
|
Hej Fiona moja frendica se udala prije 7 godina i još uvijek ima putovnicu na djevojačko prezime a skoro svaki tjedan je u Trstu.
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:34:48
|
|
|
|
Wukovarka
|
Nockica Fiona... Odoh i ja pred TV viditi neceg nepametnog Noc svima...kissi
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:34:56
|
|
|
|
piggy
|
Volim i ja tebe kako smo se skužile. kisi kisi Fionice!
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:35:01
|
|
|
|
njanja
|
dora, a ja se više s nikim naveče ne družim, samo s rajom...kada nam gosti dođu nekad naveče (nakon što jan zaspi ) na družnje ja se osijećam kao da nisam otipla u školu ali sada ću pomalo iči..počeo mi onaj film na 1. prog sa prezgodnim clive ovenom.... a i jan se probudio, mali me iskorištava, sve se češće budi za cicu...prije bi znao do 1 izdržati, a vi ga sad-iskorištavatelj zna da može.... piggy, prostudirati ću ja još za MT pa te pitam još info, može?
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:36:33
|
|
|
|
Puli
|
curke ja odoh u krpe zijevam ko laku vam noć želim
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:36:44
|
|
|
|
piggy
|
ja ću vas isto lagano napustiti,danas mi je bio naporan dan,a sutra moram ujutro na pramenove. treba izdržati cirka tri i pol sata. Pusa svima i laku noć vam želim.
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:37:39
|
|
|
|
mlada mama
|
opet sve bjezite
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:37:54
|
|
|
|
Candy
|
I meni je dragi došao,pa ću vas i ja uskoro napustiti... Sutra smo na lokaciji cijeli dan,moram se dobro naspavati a bogami i obući jer ću se smrznuti ... Javim se navečer kad dođem s posla ... Budite mi dobre,lijepe i pametne ... Pa-pa svima!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:38:44
|
|
|
|
Dora04
|
Idem i ja, Dora još ne spava a jedva gleda ali se ne da. Puse svima.
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:40:28
|
|
|
|
mlada mama
|
sta je ovo neka zafrkancija??????a dobro odoh se i ja onda prikrpiti muzu i malome u krevet vidim da mi nema druge, pa necu valjda sam brijati na raji
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:40:48
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: njanja dora, a ja se više s nikim naveče ne družim, samo s rajom...kada nam gosti dođu nekad naveče (nakon što jan zaspi ) na družnje ja se osijećam kao da nisam otipla u školu ali sada ću pomalo iči..počeo mi onaj film na 1. prog sa prezgodnim clive ovenom.... a i jan se probudio, mali me iskorištava, sve se češće budi za cicu...prije bi znao do 1 izdržati, a vi ga sad-iskorištavatelj zna da može.... piggy, prostudirati ću ja još za MT pa te pitam još info, može? njanja za mei tai nosiljku moraš pitati Puli. nešto si mi pobrkala
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:40:53
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama opet sve bjezite pusa mlada mama i bez suza...sutra je novi dan kada čemo se opet svi sresti...svima laku noć...Dora navrati češće....Wukovarka bez naglih pokreta...Ostatak bande slatko snovi!!!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:41:10
|
|
|
|
Puli
|
piggy, prostudirati ću ja još za MT pa te pitam još info, može? možeš ali ne piggy nego puli kaj si vnčeko pila
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:43:19
|
|
|
|
piggy
|
Puli kako nas samo mjenjaju još bum si i Cvijetića prisvojila a mogla bi i Petricu.
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:43:48
|
|
|
|
njanja
|
ma joj sorry-te piggy i puli.....jan me zeznuo...
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:44:37
|
|
|
|
njanja
|
odoh i ja gledat film dok se mali iskorištavatelj opet ne poželi cice
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:45:35
|
|
|
|
piggy
|
ma nemaš frke baš sam se nasmijala sad stvarno odlazim kako ono ide.......... ah da ovako........... Odjava pišemo si sutra!
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:46:24
|
|
|
|
Dora04
|
Pa znaš da i hoću, rekla sam mužu da ću se od sad samo odmarat, sad kad mi je ostalo još mjesec dana do poroda mislim da sam to zaslužila. On je sa prijateljima na momačkoj u Budimpešti, a meni je ostavio posao, dijete i svašta nešto. Ali....... doći nće i mojih 5 minuta ha ha ha
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:46:43
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: mlada mama opet sve bjezite pusa mlada mama i bez suza...sutra je novi dan kada čemo se opet svi sresti...svima laku noć...Dora navrati češće....Wukovarka bez naglih pokreta...Ostatak bande slatko snovi!!! mislim da bas i necu imati puno vremena sutra stizu nam od mm seka i njezine dvije ljepotice jedna 1god i 4mj. druga 4god. i 3 mj.
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:49:44
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Dora04 Pa znaš da i hoću, rekla sam mužu da ću se od sad samo odmarat, sad kad mi je ostalo još mjesec dana do poroda mislim da sam to zaslužila. On je sa prijateljima na momačkoj u Budimpešti, a meni je ostavio posao, dijete i svašta nešto. Ali....... doći nće i mojih 5 minuta ha ha ha eto prilike da svaku veče budeš s nama...taman ćeš s navući pa češ se i zadržati kada se i bebač rodi..kao ja
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:53:46
|
|
|
|
njanja
|
i ja se odjavljujem...laka vam noć svima...pusa!
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 23:04:06
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: njanja anne, jesam dobro skužila da imaš onu nosiljku mei tai ili kao se već zove??? Ne mei tai ima Puli. Ja imam maramu.
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 23:06:41
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: anne Još 17 h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jos 7 dana... Proći će i to. A kad se vrate sve ćemo naplatiti s kamatama - pogotovo rođendanske poklone.
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 23:47:15
|
|
|
|
tiha
|
ja sama dok sam sve procitala trebalo mi 45 min a vi sve nestale bas ste mi sve preslatke i prezgodne i djecica isto! boza svida mi se tvoj friz bas si cakana..........
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!