Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:20:40
|
|
|
|
Candy
|
Bok Wukovarka! Imaš problem ?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:20:53
|
|
|
|
Wukovarka
|
Nece poruka da prodje... Ide ova?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:21:16
|
|
|
|
mirna
|
ide...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:21:36
|
|
|
|
Wukovarka
|
ide, ide.... Mislim da se kompac pobunio s mojim tipkanjem
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:21:41
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Candy Bok Wukovarka! Imaš problem ? Već neko vrijeme zezaju sa internetom...i ja imam problema...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:22:33
|
|
|
|
Wukovarka
|
Do sada nisam imala.... Dragi skida neke filmove..morala sam ih sada stopirati da mogu tipkati s vama
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:22:39
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA pa kaj mogu sa osobnom u EU??? kaj u EU... možeš i u BIH...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:22:45
|
|
|
|
piggy
|
Fiona to nam ne bu niš novo ak bu tvoje ime tam,za sliku ne vjerujem da ne bankrotiraju na boji za novine a bojim se da im ni prodaja ne bi baš išla. Šala mala znaš mene
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:23:06
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: Wukovarka Wukovarka kakvih ti problema imaš Piggy ne diraj mi Wukovarku...ja najbolje znam kad te računalo zaj....!!! Ne daj se stara pod pritiskom tehnike budi jača!!! Stara nemoj se uzrujavati to ti nije dobro u trudnoći to ti govorim ja iz iskustav!!!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:24:10
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: Wukovarka Wukovarka kakvih ti problema imaš Piggy ne diraj mi Wukovarku...ja najbolje znam kad te računalo zaj....!!! Ne daj se stara pod pritiskom tehnike budi jača!!! Stara nemoj se uzrujavati to ti nije dobro u trudnoći to ti govorim ja iz iskustav!!!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:25:06
|
|
|
|
Dora04
|
Ma nismo se nikad srele u kafeu, ja ti rijetno zalazim na ovo mjesto. znaš da ja nemam vremena, a vi ste jaaako brze, dok se ja ušaltam prođe mi nekoliko stranica...... Inače navečer rijetko palim komp ali danas mi nema muža pa sam se malo zaželila društva.
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:26:11
|
|
|
|
piggy
|
oprosti draga nisam ja sad kriva,kriv je njen muž puž a tebi je sad sve ok sa kompom iako sam ja ovdje
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:26:27
|
|
|
|
Wukovarka
|
Da, da..sad kad nema muzeka, dobre smo i mi.... Salim se.... Ufff....ubilo me hodanje danasnje... sad cemo malo smanjiti ritam
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:26:31
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: piggy Fiona to nam ne bu niš novo ak bu tvoje ime tam,za sliku ne vjerujem da ne bankrotiraju na boji za novine a bojim se da im ni prodaja ne bi baš išla. Šala mala znaš mene pa nek stave crno bijeloi smanje tak da ušparaju...pa ne bum dozvolila da pišu o meni bez slike!!! Odma bum ih tužila!!! Da draga znam tebe zato te i zafrkavam!!! Cinik pa daj me ne zezaj...mogu i u BiH...dole još nisam bila ali imam želju...koja me bu cura primila...jer Sanjarica iz Sarajeva???
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:27:56
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Dragi skida neke filmove..morala sam ih sada stopirati da mogu tipkati s vama Pa to ja redovito radim ... I onda mu zaboravim vratiti skidati pa poludi ...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:28:14
|
|
|
|
Puli
|
njanja ja prezadovoljna isplatilo se svake kune lako se veže,curka se voli nositi a zna u njemu i zaspati a kad pada kiša mi je super ruke slobodne za kišobran i možemo u šetnjicu
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:28:36
|
|
|
|
FIONA
|
Piggy tebi su odmah drugi krivi kaj bi ti bila...jel ti imaš zagorske krvi u sebi!!! Dora steraj ti malo češće muža da se družimo!!!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:29:13
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Candy IZVORNA PORUKA: Wukovarka Dragi skida neke filmove..morala sam ih sada stopirati da mogu tipkati s vama Pa to ja redovito radim ... I onda mu zaboravim vratiti skidati pa poludi ... Moj zna da stopiram..pa uvijek stavi neku dobru komediju da me namami da se sjetim pokrenuti
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:30:34
|
|
|
|
mlada mama
|
halo pogledala sam slikice sa druzenja, bas ste mi slatki i samo da znate iznenadila sam se kad sam vas vidjela u jaknama mi smo ovdije danas svi bili samo u tankim maicicama,jer je bilo uzasno vruce....
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:30:34
|
|
|
|
Dora04
|
Ma nisam tako mislila, vi ste najbolje moguće društvo, ali obično večer peglam ili zaspim ispred tv.
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:31:21
|
|
|
|
piggy
|
nemam stara zagorske krvi imam karlovače krvi,a zna se koji put i u krvi koje karlovačko naći,malo tuborga i žuje
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:32:07
|
|
|
|
FIONA
|
deca odo ja peglad trenirku za sutra ipak moram biti u sportskom izdanju ak me Slovenci počnu naganjati!!!! Vidimo tj. čujemo se sutra...pusa svima koliko vas ima....voli vas FIONA!!!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:33:27
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: piggy nemam stara zagorske krvi imam karlovače krvi,a zna se koji put i u krvi koje karlovačko naći,malo tuborga i žuje sad mi je sve jasno...MM i ti iste se krvi...zato vas i volim!!!! kissi, kissi!!!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:33:53
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama mi smo ovdije danas svi bili samo u tankim maicicama,jer je bilo uzasno vruce.... Kod nas pingvinceki zicaju za caj Salim se...ali hladno je...j sam se jedva ugrijala u kuci
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:33:53
|
|
|
|
piggy
|
zovi ak zapneš na granici mi bumo ti došle pomoći,kad se sve skupimo odmah će te pustiti. lijepo se provedi.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!