|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Moje grčko vjenčanje
24.10.2008 22:05:46   
lelo
IZVORNA PORUKA: FIONA

IZVORNA PORUKA: mirna

piggy za tebe bi trebali promijeniti resetke..user posted image

a ja mislila da im je gužva user posted image  user posted image

trebali bi zavariti i vodoravno da im ne bi zbrisala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 226
24.10.2008 22:06:12   
piggy
IZVORNA PORUKA: mirna

piggy za tebe bi trebali promijeniti resetke..user posted image

ha ha ha ova ti je dobra,vidim da ti se i Fiona pridružila,vas dvije bute kreirale rešetke za ovakve poput mene.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 227
24.10.2008 22:06:51   
zg_cinik
IZVORNA PORUKA: Puli

bok ciničeuser posted image

kad ćeš ti doći na upoznavanje i prestati nas fotografirati iz prikrajkauser posted image user posted image user posted image

u spiki sam...
nemrem vam posvetit dužnu pažnju...
(draga je ipak u prednosti...)
sam sam prištekan na RR...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 228
24.10.2008 22:08:07   
troubled
i ja samo statiram user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 229
24.10.2008 22:08:20   
mirna
IZVORNA PORUKA: Candy

Mirna,nemoj biti tužna,mi smo tu da ti pomognemo ubrzati dane user posted image ...
I,jel nam dobro ide user posted image ?

dobre ste za sada...user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 230
24.10.2008 22:09:10   
Wukovarka
Nista od mog spavanja za sada...
Da vidim o cemu ste se vi raspisale

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 231
24.10.2008 22:10:13   
piggy
Ciniće pozdrav,tebe nisam vidjela sto godina,
jel i ti brojiš dane svoje drage.

Candy pa ja imam napismeno da nisam baš normalna.user posted image user posted image user posted image user posted image
Čemu služe psihijatri,mogla sam izvuč i bolničko liječenje,eto toliko koliko sam normalna,zato vas fiona upozorava da se ne druži sa sumnjivim osobama osim sa mnom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 232
24.10.2008 22:10:31   
lelo
Cure drage i ciniče,
želim vam laku i ugodnu noć.Odoh u krevet.Pozz do sutra.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 233
24.10.2008 22:11:07   
mirna
cinik i troubled ce doci zajedno.. sam nas se boji..user posted image  ti cinice samo bucnicu donesi i nece ti cure nista napraviti-ni fiona...user posted image  

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 234
24.10.2008 22:13:20   
FIONA
deca sutra bi trebala ići u šoping u SLO ali mi na putovnici staro prezime...putovnica po datumu vrijedi...kaj mislite jel bu du me Janezi zaustavili...rekao je MM da sigurno ne bum smjela ostati na granici ak ne prođem jer se veliki teret nema gdje iskrcati na malom prijelazu!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj mislite da se kockam ili ne???

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 235
24.10.2008 22:13:28   
zg_cinik
Cure drage i ciniče,
želim vam laku i ugodnu noć.Odoh u krevet.Pozz do sutra.

IZVORNA PORUKA: piggy

Ciniće pozdrav,tebe nisam vidjela sto godina,
jel i ti brojiš dane svoje drage.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

konačno i ja da nekom falim...
trebal bi češće na duže izbivat...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 236
24.10.2008 22:14:34   
Candy
IZVORNA PORUKA: troubled

i ja samo statiram user posted image user posted image user posted image

Dobro ti ide user posted image user posted image user posted image ...

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 237
24.10.2008 22:14:45   
njanja
pa odi sa osobnom ako ti je na osobnoj novo prezime.... mislim da postoji neki zak. rok u kojem moraš promijeniti dokumente.....pa reci da još nisi stigla, ha ha ha.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 238
24.10.2008 22:15:01   
mirna

deca sutra bi trebala ići u šoping u SLO ali mi na putovnici staro prezime...putovnica po datumu vrijedi...kaj mislite jel bu du me Janezi zaustavili...rekao je MM da sigurno ne bum smjela ostati na granici ak ne prođem jer se veliki teret nema gdje iskrcati na malom prijelazu!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj mislite da se kockam ili ne???

a kako bi uopce mogli saznati da ti je prezime staro? po moje nema frke.. a mozes i s osobnom..

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 239
24.10.2008 22:15:41   
njanja
dora, si tu?

-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 240
24.10.2008 22:15:55   
FIONA
ja ni mravca ne bi zgazila...dođite samo svi dođite!!!user posted image user posted image user posted image
Sa Piggy se družim jer jedino ona kuži kaj su doktori napisali u mojoj žutoj knjižici...znate kak je to kad ne znaš tuđi rukopis...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 241
24.10.2008 22:16:16   
Candy

A kaj ti piše na osobnoj?

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 242
24.10.2008 22:16:33   
zg_cinik

u malu zemlju...SLO...
možeš i s osobnom...
ak je frka pozovi DVD iz najbližeg mjesta graničnog prijelaza... pa buju invaziju napravili...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 243
24.10.2008 22:17:53   
Dora04
hej Njanja tu sam ali vas ne stignem pratit.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 244
24.10.2008 22:17:59   
Puli
anne, jesam dobro skužila da imaš onu nosiljku mei tai ili kao se već zove???

je je to je mei tai ali na meni i cvijetić se nosi a petricu vodimo za ruku

sami je još mali pa ga anne nosi u maramiuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 245
24.10.2008 22:18:04   
Wukovarka
user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 246
24.10.2008 22:19:29   
FIONA
pa kaj mogu sa osobnom u EU??? Ti vrapca tam bum sad svaki dan...znam da onda moram uzimati onu potvrdu ovak sam mislila podvaliti putovnicu!!! Ma staro je prezime jer sam odmah poslije svadbe išla na putovanje pa nisam imala vremena za novu putovnicu i tako mi je sada stara samo godinu dana ali staro prezime!!!

Niš ak bu u novinam TRUDNICA PRKOSILA SLOVENCIMA znate o kome bu riječ!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 247
24.10.2008 22:19:42   
piggy
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

user posted image

Wukovarka kakvih ti problema imaš

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 248
24.10.2008 22:20:22   
FIONA
IZVORNA PORUKA: zg_cinik

u malu zemlju...SLO...
možeš i s osobnom...
ak je frka pozovi DVD iz najbližeg mjesta graničnog prijelaza... pa buju invaziju napravili...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

viš tog se nisam niti sjetila

fala na savjetu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 249
24.10.2008 22:20:38   
njanja
hej dora..pa jesmo li se mi ikada srele u cafe baru??? user posted image  puli, jel dobar taj mei tai....ja planiram sada kupiti u dogledno vrijeme nešto u čemu ću jana moći duuugo nositi, a da je zadovoljan i da promatra svijet oko sebe, a s druge strane da je jednostavno na montiranje....za sling nikako da se odlučim.....

-Tagore-

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!