Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:05:46
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: mirna piggy za tebe bi trebali promijeniti resetke.. a ja mislila da im je gužva trebali bi zavariti i vodoravno da im ne bi zbrisala!!!
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:06:12
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: mirna piggy za tebe bi trebali promijeniti resetke.. ha ha ha ova ti je dobra,vidim da ti se i Fiona pridružila,vas dvije bute kreirale rešetke za ovakve poput mene.
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:06:51
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: Puli bok ciniče kad ćeš ti doći na upoznavanje i prestati nas fotografirati iz prikrajka u spiki sam... nemrem vam posvetit dužnu pažnju... (draga je ipak u prednosti...) sam sam prištekan na RR...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:08:07
|
|
|
|
troubled
|
i ja samo statiram
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:08:20
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Candy Mirna,nemoj biti tužna,mi smo tu da ti pomognemo ubrzati dane ... I,jel nam dobro ide ? dobre ste za sada...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:09:10
|
|
|
|
Wukovarka
|
Nista od mog spavanja za sada... Da vidim o cemu ste se vi raspisale
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:10:13
|
|
|
|
piggy
|
Ciniće pozdrav,tebe nisam vidjela sto godina, jel i ti brojiš dane svoje drage. Candy pa ja imam napismeno da nisam baš normalna. Čemu služe psihijatri,mogla sam izvuč i bolničko liječenje,eto toliko koliko sam normalna,zato vas fiona upozorava da se ne druži sa sumnjivim osobama osim sa mnom.
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:10:31
|
|
|
|
lelo
|
Cure drage i ciniče, želim vam laku i ugodnu noć.Odoh u krevet.Pozz do sutra.
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:11:07
|
|
|
|
mirna
|
cinik i troubled ce doci zajedno.. sam nas se boji.. ti cinice samo bucnicu donesi i nece ti cure nista napraviti-ni fiona...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:13:20
|
|
|
|
FIONA
|
deca sutra bi trebala ići u šoping u SLO ali mi na putovnici staro prezime...putovnica po datumu vrijedi...kaj mislite jel bu du me Janezi zaustavili...rekao je MM da sigurno ne bum smjela ostati na granici ak ne prođem jer se veliki teret nema gdje iskrcati na malom prijelazu!!!! Kaj mislite da se kockam ili ne???
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:13:28
|
|
|
|
zg_cinik
|
Cure drage i ciniče, želim vam laku i ugodnu noć.Odoh u krevet.Pozz do sutra. IZVORNA PORUKA: piggy Ciniće pozdrav,tebe nisam vidjela sto godina, jel i ti brojiš dane svoje drage. konačno i ja da nekom falim... trebal bi češće na duže izbivat...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:14:34
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: troubled i ja samo statiram Dobro ti ide ...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:14:45
|
|
|
|
njanja
|
pa odi sa osobnom ako ti je na osobnoj novo prezime.... mislim da postoji neki zak. rok u kojem moraš promijeniti dokumente.....pa reci da još nisi stigla, ha ha ha.....
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:15:01
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: FIONA deca sutra bi trebala ići u šoping u SLO ali mi na putovnici staro prezime...putovnica po datumu vrijedi...kaj mislite jel bu du me Janezi zaustavili...rekao je MM da sigurno ne bum smjela ostati na granici ak ne prođem jer se veliki teret nema gdje iskrcati na malom prijelazu!!!! Kaj mislite da se kockam ili ne??? a kako bi uopce mogli saznati da ti je prezime staro? po moje nema frke.. a mozes i s osobnom..
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:15:41
|
|
|
|
njanja
|
dora, si tu?
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:15:55
|
|
|
|
FIONA
|
ja ni mravca ne bi zgazila...dođite samo svi dođite!!! Sa Piggy se družim jer jedino ona kuži kaj su doktori napisali u mojoj žutoj knjižici...znate kak je to kad ne znaš tuđi rukopis...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:16:16
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: FIONA deca sutra bi trebala ići u šoping u SLO ali mi na putovnici staro prezime...putovnica po datumu vrijedi...kaj mislite jel bu du me Janezi zaustavili...rekao je MM da sigurno ne bum smjela ostati na granici ak ne prođem jer se veliki teret nema gdje iskrcati na malom prijelazu!!!! Kaj mislite da se kockam ili ne??? A kaj ti piše na osobnoj?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:16:33
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA deca sutra bi trebala ići u šoping u SLO ali mi na putovnici staro prezime...putovnica po datumu vrijedi...kaj mislite jel bu du me Janezi zaustavili...rekao je MM da sigurno ne bum smjela ostati na granici ak ne prođem jer se veliki teret nema gdje iskrcati na malom prijelazu!!!! Kaj mislite da se kockam ili ne??? u malu zemlju...SLO... možeš i s osobnom... ak je frka pozovi DVD iz najbližeg mjesta graničnog prijelaza... pa buju invaziju napravili...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:17:53
|
|
|
|
Dora04
|
hej Njanja tu sam ali vas ne stignem pratit.
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:17:59
|
|
|
|
Puli
|
anne, jesam dobro skužila da imaš onu nosiljku mei tai ili kao se već zove??? je je to je mei tai ali na meni i cvijetić se nosi a petricu vodimo za ruku sami je još mali pa ga anne nosi u marami
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:18:04
|
|
|
|
Wukovarka
|
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:19:29
|
|
|
|
FIONA
|
pa kaj mogu sa osobnom u EU??? Ti vrapca tam bum sad svaki dan...znam da onda moram uzimati onu potvrdu ovak sam mislila podvaliti putovnicu!!! Ma staro je prezime jer sam odmah poslije svadbe išla na putovanje pa nisam imala vremena za novu putovnicu i tako mi je sada stara samo godinu dana ali staro prezime!!! Niš ak bu u novinam TRUDNICA PRKOSILA SLOVENCIMA znate o kome bu riječ!!!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:19:42
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Wukovarka kakvih ti problema imaš
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:20:22
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: FIONA deca sutra bi trebala ići u šoping u SLO ali mi na putovnici staro prezime...putovnica po datumu vrijedi...kaj mislite jel bu du me Janezi zaustavili...rekao je MM da sigurno ne bum smjela ostati na granici ak ne prođem jer se veliki teret nema gdje iskrcati na malom prijelazu!!!! Kaj mislite da se kockam ili ne??? u malu zemlju...SLO... možeš i s osobnom... ak je frka pozovi DVD iz najbližeg mjesta graničnog prijelaza... pa buju invaziju napravili... viš tog se nisam niti sjetila fala na savjetu!!!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:20:38
|
|
|
|
njanja
|
hej dora..pa jesmo li se mi ikada srele u cafe baru??? puli, jel dobar taj mei tai....ja planiram sada kupiti u dogledno vrijeme nešto u čemu ću jana moći duuugo nositi, a da je zadovoljan i da promatra svijet oko sebe, a s druge strane da je jednostavno na montiranje....za sling nikako da se odlučim.....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!