Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 21:43:51
|
|
|
|
lelo
|
Bok Candy, naravno da smo se sjetile i vas koje niste mogle doći. Osim Fione jer nam je zaprijetila sa jačmencom na oku ak ju spomenemo.
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 21:45:18
|
|
|
|
njanja
|
sad sma se nagledala slika...baš ste svi lijepi, veseli i srdačni....prava prijateljska atmosfera...i svi su slatki.....
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 21:45:42
|
|
|
|
FIONA
|
vidim sluša me se i sve imate bistri pogled na slici!!! ....hvala, hvala...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 21:46:43
|
|
|
|
lelo
|
trudile smo se ... bilo nas je strah... prijetnja je prijetnja..
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 21:47:33
|
|
|
|
Puli
|
bok ciniče kad ćeš ti doći na upoznavanje i prestati nas fotografirati iz prikrajka
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 21:52:29
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: lelo Bok Candy, naravno da smo se sjetile i vas koje niste mogle doći. Osim Fione jer nam je zaprijetila sa jačmencom na oku ak ju spomenemo.
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 21:54:10
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: FIONA joooj bilo vam je supač i bilo je novih faca i jako mi je žao kaj se nisam i sa njima upoznala!!! Samo mi je malo ona sumljiva mršavica upala u oko!!! Mislim da se zove Piggy, nisam ziher...uf ona je opasna i pazite se nje... Diječica vam je prekrasna...mali cvjetić raste ko gljiva...Lelo sinek ti je krasan a i curke su bile ko male dame... baš mi je žao zbog mene kaj nisam mogla ali i drago zbog vas! stara moja nemoj tako pisati,kaj ne vidiš kaj se dešava još bum ja završila u čuzi
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 21:54:17
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Puli naravno da jesmo pa rekla si da si štucala candy Cijeli dan ... Prekidali smo snimanje radi toga ...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 21:55:57
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: FIONA joooj bilo vam je supač i bilo je novih faca i jako mi je žao kaj se nisam i sa njima upoznala!!! Samo mi je malo ona sumljiva mršavica upala u oko!!! Mislim da se zove Piggy, nisam ziher...uf ona je opasna i pazite se nje... Diječica vam je prekrasna...mali cvjetić raste ko gljiva...Lelo sinek ti je krasan a i curke su bile ko male dame... baš mi je žao zbog mene kaj nisam mogla ali i drago zbog vas! stara moja nemoj tako pisati,kaj ne vidiš kaj se dešava još bum ja završila u čuzi takve ko ti ne bi ni u Remetinec primili!!! ŠALI SE STARA, u Remetinec idu samo muški!!!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 21:56:53
|
|
|
|
anne
|
Tko kaže da od zraka djeca bolje spavaju - Sami je još uvijek budan! Još 17 h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 21:57:29
|
|
|
|
piggy
|
ja nisam smjela propustiti ovo druženje pošto nisam baš u toku pa sam vas jako poželila jedva čekam da se stvarno jednom svi okupimo
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 21:57:45
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: anne Tko kaže da od zraka djeca bolje spavaju - Sami je još uvijek budan! Još 17 h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 21:58:23
|
|
|
|
FIONA
|
Anne on je več veliki dečko i kaj bu on spaval po danu!!! Ajd ti stalno spavaj!!! ...daj mu pusu u to ime!!!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 21:59:27
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: piggy ja nisam smjela propustiti ovo druženje pošto nisam baš u toku pa sam vas jako poželila jedva čekam da se stvarno jednom svi okupimo to bi bilo lijepo....
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 21:59:37
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: piggy jedva čekam da se stvarno jednom svi okupimo Eh,da ... Ali,doći će i taj dan !
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 21:59:48
|
|
|
|
piggy
|
Fiona u remetincu primaju i žene,znam iz pouzdanih izvora al mene kad bi vidli rekli bi da ovo nije pučka kuhinja,nek idem tamo jesti
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:00:02
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: anne Još 17 h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jos 7 dana...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:00:03
|
|
|
|
njanja
|
anne, jesam dobro skužila da imaš onu nosiljku mei tai ili kao se već zove???
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:01:04
|
|
|
|
piggy
|
candy nadam se da će to biti što prije
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:01:23
|
|
|
|
mirna
|
piggy za tebe bi trebali promijeniti resetke..
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:01:31
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: anne Još 17 h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I onda feštamo !
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:01:42
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: piggy Fiona u remetincu primaju i žene,znam iz pouzdanih izvora al mene kad bi vidli rekli bi da ovo nije pučka kuhinja,nek idem tamo jesti aaaaahhaaaahahhahaaaaaa....luda ženska glavo kaj si me nasmijala ....gle ne bi bilo tak jer po tebi imali bi manje troška i više love iz blagajne u njihov đep....zato ja ne bi mogla tam jel kad bi me vidli imali bi filing da bum im sve pojela!!!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:02:49
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mirna piggy za tebe bi trebali promijeniti resetke.. trebali bi zavariti i vodoravno da im ne bi zbrisala!!!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:03:32
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: anne Još 17 h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jos 7 dana... Mirna,nemoj biti tužna,mi smo tu da ti pomognemo ubrzati dane ... I,jel nam dobro ide ?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 24.10.2008 22:05:23
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: piggy Fiona u remetincu primaju i žene,znam iz pouzdanih izvora al mene kad bi vidli rekli bi da ovo nije pučka kuhinja,nek idem tamo jesti Piggy,nisi normalna !
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!