|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Moje grčko vjenčanje
24.10.2008 21:43:51   
lelo
Bok Candy,
naravno da smo se sjetile i vas koje niste mogle doći. Osim Fione jer nam je zaprijetila sa jačmencom na oku ak ju spomenemo.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 201
24.10.2008 21:45:18   
njanja
sad sma se nagledala slika...baš ste svi lijepi, veseli i srdačni....prava prijateljska atmosfera...i svi su slatki.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 202
24.10.2008 21:45:42   
FIONA
vidim sluša me se i sve imate bistri pogled  na slici!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....hvala, hvala...

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 203
24.10.2008 21:46:43   
lelo
trudile smo se ...user posted image bilo nas je strah...user posted image prijetnja je prijetnja..user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 204
24.10.2008 21:47:33   
Puli
bok ciničeuser posted image

kad ćeš ti doći na upoznavanje i prestati nas fotografirati iz prikrajkauser posted image user posted image user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 205
24.10.2008 21:52:29   
Candy
IZVORNA PORUKA: lelo

Bok Candy,
naravno da smo se sjetile i vas koje niste mogle doći. Osim Fione jer nam je zaprijetila sa jačmencom na oku ak ju spomenemo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 206
24.10.2008 21:54:10   
piggy
IZVORNA PORUKA: FIONA

joooj bilo vam je supač i bilo je novih faca i jako mi je žao kaj se nisam i sa njima upoznala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo mi je malo ona sumljiva mršavica upala u oko!!! Mislim da se zove Piggy, nisam ziher...uf ona je opasna i pazite se nje...user posted image user posted image user posted image user posted image

Diječica vam je prekrasna...mali cvjetić raste ko gljiva...Lelo sinek ti je krasan a i curke su bile ko male dame...

baš mi je žao zbog mene kaj nisam mogla ali i drago zbog vas!

stara moja nemoj tako pisati,kaj ne vidiš kaj se dešava još bum ja završila u čuziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 207
24.10.2008 21:54:17   
Candy
IZVORNA PORUKA: Puli

naravno da jesmo

pa rekla si da si štucala candyuser posted image user posted image user posted image

Cijeli dan user posted image user posted image user posted image ...
Prekidali smo snimanje radi toga user posted image user posted image user posted image ...

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 208
24.10.2008 21:55:57   
FIONA
IZVORNA PORUKA: piggy

IZVORNA PORUKA: FIONA

joooj bilo vam je supač i bilo je novih faca i jako mi je žao kaj se nisam i sa njima upoznala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo mi je malo ona sumljiva mršavica upala u oko!!! Mislim da se zove Piggy, nisam ziher...uf ona je opasna i pazite se nje...user posted image user posted image user posted image user posted image

Diječica vam je prekrasna...mali cvjetić raste ko gljiva...Lelo sinek ti je krasan a i curke su bile ko male dame...

baš mi je žao zbog mene kaj nisam mogla ali i drago zbog vas!

stara moja nemoj tako pisati,kaj ne vidiš kaj se dešava još bum ja završila u čuziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

takve ko ti ne bi ni u Remetinec primili!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ŠALI SE STARA, u Remetinec idu samo muški!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 209
24.10.2008 21:56:53   
anne
Tko kaže da od zraka djeca bolje spavaju - Sami je još uvijek budan!user posted image
Još 17 h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 210
24.10.2008 21:57:29   
piggy
ja nisam smjela propustiti ovo druženje pošto nisam baš u toku pa sam vas jako poželila
jedva čekam da se stvarno jednom svi okupimo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 211
24.10.2008 21:57:45   
lelo
IZVORNA PORUKA: anne

Tko kaže da od zraka djeca bolje spavaju - Sami je još uvijek budan!user posted image
Još 17 h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 212
24.10.2008 21:58:23   
FIONA
Anne on je več veliki dečko i kaj bu on spaval po danu!!! Ajd ti stalno spavaj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...daj mu pusu u to ime!!!

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 213
24.10.2008 21:59:27   
FIONA

ja nisam smjela propustiti ovo druženje pošto nisam baš u toku pa sam vas jako poželila
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to bi bilo lijepo....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 214
24.10.2008 21:59:37   
Candy

Eh,da user posted image ...
Ali,doći će i taj dan user posted image !

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 215
24.10.2008 21:59:48   
piggy
Fiona u remetincu primaju i žene,znam iz pouzdanih izvorauser posted image
al mene kad bi vidli rekli bi da ovo nije pučka kuhinja,nek idem tamo jestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 216
24.10.2008 22:00:02   
mirna

jos 7 dana...user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 217
24.10.2008 22:00:03   
njanja
anne, jesam dobro skužila da imaš onu nosiljku mei tai ili kao se već zove???

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 218
24.10.2008 22:01:04   
piggy
candy nadam se da će to biti što prijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 219
24.10.2008 22:01:23   
mirna
piggy za tebe bi trebali promijeniti resetke..user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 220
24.10.2008 22:01:31   
Candy

I onda feštamo user posted image user posted image user posted image !

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 221
24.10.2008 22:01:42   
FIONA

al mene kad bi vidli rekli bi da ovo nije pučka kuhinja,nek idem tamo jestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aaaaahhaaaahahhahaaaaaa....luda ženska glavo kaj si me nasmijalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....gle ne bi bilo tak jer po tebi imali bi manje troška i više love iz blagajne u njihov đep....zato ja ne bi mogla tam jel kad bi me vidli imali bi filing da bum im sve pojela!!!

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 222
24.10.2008 22:02:49   
FIONA
IZVORNA PORUKA: mirna

piggy za tebe bi trebali promijeniti resetke..user posted image

trebali bi zavariti i vodoravno da im ne bi zbrisala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 223
24.10.2008 22:03:32   
Candy
IZVORNA PORUKA: mirna

jos 7 dana...user posted image

Mirna,nemoj biti tužna,mi smo tu da ti pomognemo ubrzati dane user posted image ...
I,jel nam dobro ide user posted image ?

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 224
24.10.2008 22:05:23   
Candy

Piggy,nisi normalna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!