Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 12:48:20
|
|
|
|
pako
|
to ti je gledanje uz trčanje i skakanje po sobi a moža i bacanje koje igračke.....
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 12:48:52
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 12:49:34
|
|
|
|
ninolina
|
hej pako draga...kod tebe veselo... bumbi a jel ti papa i pije
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 12:49:54
|
|
|
|
BUMBI
|
Bok žene u novoj birtiji!!!! Malo peglam i malo škicam. Idemo na more u petak pa sad perem i peglam ko luda, a ono nikad kraja. Ali nema veze, samo da se bućnemo konačno! Kejt bok i tebi Ajde samo ti peri i peglaj,isplati se
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 12:50:35
|
|
|
|
BUMBI
|
bumbi a jel ti papa i pije Pa zasad je,nije se na ništa još žalio ili odbijao,a vidjet ćemo hoće li
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 12:52:27
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: ninolina hej pako draga...kod tebe veselo... bumbi a jel ti papa i pije da veselo evo sad mu je skoro na rukicu stao....joj...mangup mali ....baš sam dogovorila sad gibamo nedjelju na more ...... klinci i ja. nismo trebali ići ove godine jer mm čuva godišnji kad ću ja morat na operaciju ali evo tata mi je na moru pa gibamo k njemu na tjedan dana. baš sam happy....
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 12:53:15
|
|
|
|
BUMBI
|
....baš sam dogovorila sad gibamo nedjelju na more ......user posted image klinci i ja. nismo trebali ići ove godine jer mm čuva godišnji kad ću ja morat na operaciju ali evo tata mi je na moru pa gibamo k njemu na tjedan dana. baš sam happy....
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 12:54:59
|
|
|
|
ninolina
|
joj super pako...samo idite i uživajte....a kud idete??? Bumbi tvoj je ko moj...njega malo kad boli grlo...a ima recimo anginu ali onda kad krene s antibiotikom nakon dva dana ga rastura....nadam se da vas neće
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 12:57:27
|
|
|
|
pako
|
u Jadranovo pokraj Crikvenice.. malo će mi biti ružno bez mm jer nikad nisam nigdje išla sama s klincima bez njega
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:00:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Hej BUMBI, već sam mislila da sam nevidljiva. Ma ne znam s tom robom... kamo god putujemo, uvijek ponesem previše svega iz straha da ne bi bilo malo. A sad prvi put s bebačem na more pa sam još nesigurnija. Mislim kad nas počnem pakirat da će muž opast u nesvijest
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:01:45
|
|
|
|
BUMBI
|
malo će mi biti ružno bez mm jer nikad nisam nigdje išla sama s klincima bez njega Ma snaći češ se ti već ne brini Kejt skoro pa si mi promakla,stalno mi se motalo da sam vidjela tvoju objavu,ali evo bila sam u pravu To je normalno,ja isto uvijek stavim stvari kao da ću biti cijele godine...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:03:22
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: pako u Jadranovo pokraj Crikvenice.. malo će mi biti ružno bez mm jer nikad nisam nigdje išla sama s klincima bez njega ma bude on na kraju došao za vama ...lijepo mi se zabavite i nakupajte kejt kako ste vi...i ti pakiraš ko i ja...a zamisli mene za njih četvero
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:05:03
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj ninočka nemogu to ni zamisliti..jel ti stigneš i za sebe šta spakovati?Kad vi idete?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:05:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Jooooj, stvarno ne znam kako ti je, samo zamišljam. Dobro smo, čekamo taj petak ko ozebli sunca. Molim Boga da mali hoće u vodu jer ak ne bu htio, ja ću popi....
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:06:52
|
|
|
|
ninolina
|
mi idemo do utorka sigurno...a ja sve laganini, stignem ...dođu sestre pa mi pomognu
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:07:23
|
|
|
|
BUMBI
|
Zato ti i laganini kad imaš pomoć
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:07:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ninolina, di idete? Mi čak na Korčulu. Malo je daleko, ali valjda se bumo nekak dopeljali
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:08:29
|
|
|
|
pako
|
nemre doći za nama jer čuva godišnji za 10 mjesec kad bi ja trebala na operaiju da može biti s klincima
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:09:03
|
|
|
|
BUMBI
|
Pako bit će sve ok
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:09:12
|
|
|
|
mamice
|
IZVORNA PORUKA: pako u Jadranovo pokraj Crikvenice.. malo će mi biti ružno bez mm jer nikad nisam nigdje išla sama s klincima bez njega a ja idem u crikvenicu na tjedan dana pa cemo na kavicu ak ces biti tamo
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:09:50
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: ninolina mi idemo do utorka sigurno...a ja sve laganini, stignem ...dođu sestre pa mi pomognu pošalji meni jednu sestru za pomoć
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:10:12
|
|
|
|
danery
|
jao kejt,šuti o pripremama za more... ja sam se brzo izmudrila i smanjila na minimalnu količinu,jer ionak dolje samo lajsam po plaži,mijenjam ručnike da mi pašu uz ten i kupaći,a od obleke stignem obući par stvari ne računajući gaće i grudnjak... što se mm tiće....on je još veći minimalist od mene....majke mi da se nekad zapitam...često mi izgleda kao da je iz ccrtanog ispao-non stop neke iste kombinacije,a ormar puuuuuun robe....mislim da mu je middle name Johnny Bravo a moji starci...e to je extra priča...mama napakuje robe za cijelu županiju,naravno,presvalčenje badića na plaži je atrakcija uz očito očima obližnjih susjeda i komentare tipa DOBRO ŠTA SE OVA FRAJERIŠE,VIDIMO DA IMA 10 KUPAĆIH (samo zato jer mokre navješa na obod suuncobrana,pa nekih 10 m2 plaže izgleda ko janjevački štand...) a potrepštine za plažu...ma šta da ti kažem kad dolazak i montiranje opreme traju pola sata,a ona samo prstom upre TO TU,a tata,ja i mm vuci ko sivonje...iskrcavanje saveznika na Normandiju bilo je bezbolnije naspram ovoga... ugl,sve je jasno kad vam kažem da imaju novu Vectru karavan koja bude krcata i unutra,i na zadnjem sjedalu gdje mi se burz ukoči i mumificira među gajbama paradajza i rojeva vinskih mušica,+onaj spremnik za krov...i naravno,još pol gepeka NAŠEG karavan punog NJIHOVIH stvari...putujuća pijaca,a što drugo reći...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:11:27
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: mamice IZVORNA PORUKA: pako u Jadranovo pokraj Crikvenice.. malo će mi biti ružno bez mm jer nikad nisam nigdje išla sama s klincima bez njega a ja idem u crikvenicu na tjedan dana pa cemo na kavicu ak ces biti tamo može može budemo se čule,ali ja ću biti bez auta
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:11:31
|
|
|
|
BUMBI
|
Baš sam se pitala Danery gdje si nestala,a ti pišeš roman o ljetovanju
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:11:58
|
|
|
|
ninolina
|
mi idemo u pulu....da, da seke nedam nikome...to su ti moje dadilje i jednu vodim sa sobom kako sam zločesta
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!