Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:12:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Ok, sad mi je PUNO lakoše!
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:12:49
|
|
|
|
BUMBI
|
A još i jednu vodiš sa sobom..neka ,neka samo nek ide A šta si ne povedeš od brata curu
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:13:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Kejt Ok, sad mi je PUNO lakoše! Ovo se odnosilo na roman o ljetovanju od miss danery
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:13:53
|
|
|
|
danery
|
traume su to... nemoš ti moje ukratko opisat,viš i sama koja je to procedura... ugl,sreća pa mi ove godine ne idemo na more ,mislim da bi mm ispalio na još jednu sezonu robovanja gđi punici
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:14:32
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI A još i jednu vodiš sa sobom..neka ,neka samo nek ide A šta si ne povedeš od brata curu da seka ide a ovo drugo pravit ću se da nisam čula...ufffffffff ljuta sam , luda....jedna sestra dobila jačmenac a zna da nije od mene...jer nije ga ni ejdnom dobila...pa smo sigurne da je od nje...a najbolje od svega pitali me da budem krsna kuma djetetu
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:15:02
|
|
|
|
BUMBI
|
Ništa,onda nagodinu s na more
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:15:25
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: ninolina mi idemo u pulu....da, da seke nedam nikome...to su ti moje dadilje i jednu vodim sa sobom kako sam zločesta jako si zločesta, sram te bilo
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:15:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Tak da moš skupa kolica kupit?! Najskuplja!!
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:15:58
|
|
|
|
BUMBI
|
a najbolje od svega pitali me da budem krsna kuma djetetu E,ova ti je dobra,tj njima Jel usput i rekla šta da kupiš za poklon???
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:17:11
|
|
|
|
danery
|
ajme...moram vidjet s tatom ima li još kakvih veza u staroj firmi da iznajmimo FURGON jer kad uz standardnu opremu moje familije dođe i ona za ...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:20:24
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja vas napuštam..
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:21:19
|
|
|
|
ninolina
|
da, da odma najskuplja...jebate da me nije sram same sebe uzela bi neka obična namjerno... ma nek si misle kako budu dobili sve...ali ima tu još sega...nemaju para, treba svadba....a ja za to nemam novaca...za djete ću naći, imati ali njih ne
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:23:32
|
|
|
|
danery
|
aajajjaaja....ninolina,tebe ta kolica nikako da obiđu... valjda nemaju dodatnu opremu tipa žmigavac?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:23:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj, ninolina, pa kakva svadba? Nek to obave poslije. Ili kad nemaju novaca, nek se odu vjenčat s kumovima i ćao.
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:29:43
|
|
|
|
ninolina
|
ma i ja sam im rekla fino mi najuži, negdje ručak i bog....a tetice nemaju žmigavac ( takva bi sebi kupila) ali bez dodatne opreme 3000 kn...a zimska beba moram uzeti i košaru, pa torbu...a gdi je sve ostalo...ali dobro muža sam psihički pripremila iduća godina mi ej turbo
< Poruku je uredio ninolina -- 7.7.2010 13:30:25 >
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:35:54
|
|
|
|
MiniMama
|
joj ninolina, nisi valjda pristala biti krsna kuma??? sta ne vidis da te tretiraju ko bankomat? mislim, buduca sogi ti je koma. bit ce tebi jako veselo s njom..
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 7.7.2010 13:45:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:48:42
|
|
|
|
ninolina
|
ma nemogu odbiti...da su me tražili za vjenčanu nebi bila...ma ipak su ok prema mojim klincima....svaki čas im kupuju nešto i kaj je meni najvažnije ne rade rezliku...kako jednom tako svima...a ja koliko ću moći toliko ću dati...a nedam se ja žemske moje zajebavati...samo neka bebač bude ok...a onda će njega teta malo uzeti k sebi ...
|
|
[Obrisani korisnik] 7.7.2010 13:51:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:52:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ma nemogu odbiti...da su me tražili za vjenčanu nebi bila...ma ipak su ok prema mojim klincima....svaki čas im kupuju nešto i kaj je meni najvažnije ne rade rezliku...kako jednom tako svima...a ja koliko ću moći toliko ću dati...a nedam se ja žemske moje zajebavati...samo neka bebač bude ok...a onda će njega teta malo uzeti k sebi ... Svaka čast. Pa nije ni lijepo odbit kumstvo za dijete!
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:53:28
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Kod nas se nekoga pita da djetetu bude krsna kuma kada se dijete rodi,a ne dok si trudan par tjedana i kod nas...ili dva tjedna prije...ali ovo je ha ha teta pripremi se.....ali ok izgurat čemo mi to...ako sam u jednom danu progurala dvoje na krstu budem i ovo
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:54:33
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Kejt IZVORNA PORUKA: ninolina ma nemogu odbiti...da su me tražili za vjenčanu nebi bila...ma ipak su ok prema mojim klincima....svaki čas im kupuju nešto i kaj je meni najvažnije ne rade rezliku...kako jednom tako svima...a ja koliko ću moći toliko ću dati...a nedam se ja žemske moje zajebavati...samo neka bebač bude ok...a onda će njega teta malo uzeti k sebi ... Svaka čast. Pa nije ni lijepo odbit kumstvo za dijete! kod nas se krsno kumstvo ne odbija...ostalo...vjenčano, firmani možeš odbiti
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:54:36
|
|
|
|
mamice
|
Kazu stari ljudi da se nesmije odbiti kad te netko pita za krsnog kuma al to mi je nesto najbolje i vrijednije od vjencanog kuma
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 13:56:50
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: mamice Kazu stari ljudi da se nesmije odbiti kad te netko pita za krsnog kuma al to mi je nesto najbolje i vrijednije od vjencanog kuma pa ja sam birala kumove svojoj djeci...za koje sam znala da će im cijeli život biti podrška i tu za njih i tako je...a vjenčane ahhhh da sam imala pameti
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 7.7.2010 14:01:24
|
|
|
|
mamice
|
Krsni kumovi su drugi roditelji djetetu(tak ja gledam) a udavati se mogu 100 puta i tako i imati bilokoju kumu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!