natalijax -> RE: rad vani (4.8.2010 12:48:33)
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Mariachi njanja, naravno da je to velika odluka i nije se lako odlučiti, ali ako će biti bolje - odmah bi otišla. jezik se nauči, na bolje se lakše priviknut nego na ovu sirotinju... a tko će ti samo tako ponudit nešto bolje tamo???znaš koliko se moja amerikanka morala godina pomučiti da bi njoj tamo bilo sada bolje nego ovdije-sigurno nije došla na gotovo i onda se trudila godinama...s druge strane, naši švicarci, zarađuju za naše uvijete tamo jako puno, a opet sve potroše na život kao ii mi jer su kod njih i stanarine veće i troškovi života i sve, a tamo su, nažalost, još uvijek građani 2. reda...ne treba se gledati inozemstvo ružičastim naočalama, ja čvrsto vjerujem da si moramo ovdje napravit dobro i dati sve od sebe da nam tu bude najbolje što možemo, a odlazak vani doslovno smao opravdavam: trbuhom za kruhom ili nekim mladenačkim ciljevima (npr kao što je imala moja amerikanka) Ja tebe potpuno razumijem ,Nije nikom lako otići,nije ni meni pravo što moj buraz crnći tamo i što ga gledam tužnog što je sav u nostalgiji,Al eto došao je prije par dana izvalio 35 tišuća kuna za krov,opet kupuje auto za keš,to im je drugi,Jest da je standard drugčiji,al kad malo zbrojim što oni sve potroše nit im je bolje nit im je gore neg nama,Možda bolje,Ida vam sam kažem da tamo nemaju 13 plaća nego 14
|
|
|
|