|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE:Tužna sam :(((
10.8.2010 21:49:31   
Domy
IZVORNA PORUKA: natalijax

stvarno je grozna,nemoj da te bedira ta baba

slažem se i da se nadovežem nemam ni smojima ni s njegovima posla što su tražili to su dobili i sad mi je puno lakše i bolje u životu..

< Poruku je uredio Ninaa -- 13.8.2010 0:13:47 >

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: tužna sam :(((
10.8.2010 21:58:57   
m600
IZVORNA PORUKA: Domy

IZVORNA PORUKA: natalijax

stvarno je grozna,nemoj da te bedira ta baba

slažem se i da se nadovežem nemam ni smojima ni s njegovima posla što su tražili to su dobili i sad mi je puno lakše i bolje u životu..

i najbolje je takouser posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 27
10.8.2010 22:10:56   
cuba
Danas je bio velik, težak i naporan dan u vašim životima. Pokretanje vlastitog posla nikad nije tako jednostavno, kao ni ostavljanje djeteta nekome na čuvanje a vi ste uz to imali i milijon drugih obaveza. Sutra je novi dan i bit će bolje, imaj vjere. Na svoju sveki (koja uopće niti ne zaslužuje da ju se komentira) više ne računaj, fino ti je pokazala i do sada a danas posebno tko je i što jeuser posted image .
P guza će proći, malo Sudocrema i za dan-dva je ko novauser posted image . Sigurno će joj biti bolje u mamine tete na čuvanju a i ti ćeš biti mirnija.
Želim vam svu sreću svijeta da posao brzo krene i da vam se uloženo vratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
. A na današnji dan probaj što manje misliti...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 28
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 22:30:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 29
10.8.2010 22:38:20   
ELISABETH
jednostavno nemam komentara na tvoju sveki,stvarno je bezobrazna prasica
a posao će krenuti sigurno,ne brini.sutra očekuj pravu navalu dječice na ježevu kućicu user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 30
10.8.2010 22:43:32   
pikachu
Draga, nemoj se živcirati iako ti je sveki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ja ne znam što je tim babama kao da popiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pod stare dane... Moja večeras nije htjela (kao i obično) ništa okusiti, samo je vodu pila na unukin rođendan...user posted image Ljubi ti meni moju lipoticu, a posao će sigurno krenuti jer si prekrasno sve organizirala i uredila....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 31
10.8.2010 22:49:21   
troubled
nemoj biti tužna....posao će krenuti....
a i ovo drugo će se dovesti u red, ako nikako drukčije, onda joj više nećeš dati da čuva ljepoticu...
dobro je da ti je dragi uz tebe u takvim situacijama...da imaš podršku u njemu...
drži se...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 32
10.8.2010 22:50:54   
mama mery
IZVORNA PORUKA: ELISABETH

jednostavno nemam komentara na tvoju sveki,stvarno je bezobrazna prasica
a posao će krenuti sigurno,ne brini.sutra očekuj pravu navalu dječice na ježevu kućicu user posted image

user posted image user posted image pomalo posao ce krenuti a ti ces uzivati a ljubomornu baba pusti kraju

neznam jeli ti moze pomoci ali ako hoce sda se nademo na kavici da mi das letke da ja malo podjelim kod mame u naselju( kolonija) jer ima jako puno djeceuser posted image

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 33
   [Obrisani korisnik]
11.8.2010 1:06:54   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu troubled)
  Neposredna veza do poruke: 34
11.8.2010 7:34:43   
katy mama
joj Boze kako takve osobe nije stid?!pa kad vama krene i njima ce bit bolje,zivite zajedno!a briga o unucici je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nemoj se ti brinut poso ce krenut sigurno,vjerovatno da se jos nije proculo po kvartu,ne ide sve za dan!

i bolje ti je tako sto ce malena biti blizu,svaka cast sto si to tako brzo dogovorila,a svekrva umjesto da bude sretna da provede vrijeme s njom,a usput i vama pomogne sad neke se pusi vjestica stara

ne sikiraj se!kad posao krene,a situacija u kuci bude grozna moci cete se i odselit

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 35
11.8.2010 8:03:48   
curice
IZVORNA PORUKA: troubled

nemoj biti tužna....posao će krenuti....
a i ovo drugo će se dovesti u red, ako nikako drukčije, onda joj više nećeš dati da čuva ljepoticu...
dobro je da ti je dragi uz tebe u takvim situacijama...da imaš podršku u njemu...
drži se...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prepisujem user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 36
11.8.2010 8:42:22   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: katy mama

a briga o unucici je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nemoj se ti brinut poso ce krenut sigurno,vjerovatno da se jos nije proculo po kvartu,ne ide sve za dan!

slažem se sa ovime.žao mi je P šta neće uživati sa svojom bakom jer je ona živi user posted image .
sretno ti bilo danas-tj barem da budeš mirnija ti
pusa tebi i princezi

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 37
11.8.2010 8:54:26   
maja
Ah, sveki...bez komentarauser posted image

A ja da sam bliže bila bi ti stalni posjetitelj user posted image
Budi bez brige, krenut će posaouser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 38
11.8.2010 10:57:54   
ninolina
joj micek znaš i sama koliko te to sve koštalo kaj ste blizu nje...nemoj dopustiti da te gazi...ni tebe ni tvog muža a najmanje Petricu...Reci joj kaj misliš, nek ti se skine s k... ne živiš od nej, kako si do sada tako češ i dalje...drži mi se...tu sam ako ti treba razgovor

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 39
11.8.2010 10:59:05   
uspavana
kao što sam i ti rekla... budi hrabra!!!

pusti sveki na miru... odnosno ignore tipka i to je to!

Petru ostavi nekom drugom i problem riješen.
Ne isplati se trošiti svoje živce zbog takvih ljudi!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 40
11.8.2010 11:13:15   
pako

IZVORNA PORUKA: uspavana

kao što sam i ti rekla... budi hrabra!!!

pusti sveki na miru... odnosno ignore tipka i to je to!

Petru ostavi nekom drugom i problem riješen.
Ne isplati se trošiti svoje živce zbog takvih ljudi!!

potpisujem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 41
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!