Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 11:16:52
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: mirna Da li mislite da smo na Ringeraji dovoljno tolerantni? pa mislim da jesmo,neki više,neki manje,ali jesmo
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 11:17:31
|
|
|
|
CallamityJane
|
Smatram da bi jos uvijek mogli poraditi na toleranciji.Nismo najbolji ali se trudimo a to je valjda ono sto se racuna
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 11:21:42
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Smatram da bi jos uvijek mogli poraditi na toleranciji.Nismo najbolji ali se trudimo a to je valjda ono sto se racuna potpisujem I da nadodam...naravno da se uvijek nećeš složiti sa svačijim mišljenjem ali nebi zato trebalo osobu suditi po jednom postu...
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 11:30:25
|
|
|
|
Zvonki
|
U životu se trudim sa ljudima koje gledam u oči biti tolerantna jer nismo svi isti. Isto tako razmišljam i dok tipkam po forumu.
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 11:31:57
|
|
|
|
pakić
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki U životu se trudim sa ljudima koje gledam u oči biti tolerantna jer nismo svi isti. Isto tako razmišljam i dok tipkam po forumu. potpisujem
< Poruku je uredio pakić -- 25.10.2010 11:32:18 >
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 11:40:14
|
|
|
|
ejmama
|
"Toleranca tour" na Raji
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 11:44:31
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Smatram da bi jos uvijek mogli poraditi na toleranciji.Nismo najbolji ali se trudimo a to je valjda ono sto se racuna lijepo sročeno
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 11:46:43
|
|
|
|
tinka25
|
U životu se trudim sa ljudima koje gledam u oči biti tolerantna jer nismo svi isti. Isto tako razmišljam i dok tipkam po forumu. Slažem se.Svaka je osoba sama za sebe takva kakva je i treba ju prihvatiti, pa makar se i ne slažemo uvijek sa svime što drugi misle i kažu, zato smo ljudi. za toleranciju
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 11:50:00
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki U životu se trudim sa ljudima koje gledam u oči biti tolerantna jer nismo svi isti. Isto tako razmišljam i dok tipkam po forumu.
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 11:55:20
|
|
|
|
njanja
|
Pa evo ja ću malo potpaliti vatru...Ja mislim da smo tolerantni sve dok smo na lijepim temama.Ali dočim par osoba ima drugačije mišljenje, uvijek prevladava većina bez obzira kakav je stav iste te većine (ispravan ili neispravan). Eto, ja se osijećam da se uvijek nađem u neobranom grožđu baš zato jer jasno i glasno kažem svoj stav koji je često u sprotnosti sa drugim stavovima.... Mislim da je i na raji vrlo upitna ova naša hrvatska demokracija Bez obzira na svađe, nejednakosti, ja sam još uvijek tu...
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 12:01:52
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: njanja Bez obzira na svađe, nejednakosti, ja sam još uvijek tu...
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 12:03:56
|
|
|
|
Bebys
|
cuj njanja DOK SE JA I TI TOLERIRAMO SVE JE SUPERRRRRRRRRRRRRRRR jer ja i ti smo KO NEBO I ZEMLJA...VJERUJ MI... i jos ima dosta mama s kojima sam NEBO I ZEMLJA.... dakle dokle god je tako....IMA JAKO JAKO PUNO TOLERANCIJE... bar sa moje strane....je tako ALI MI SMO OVDJE RADI DJECE A NE RADI SVOJIH STAVOVA.. i to nemojte nikada zaboraviti....JA SAM SE TU UKLJUCILA ONAJ MOMENT KADA SAM ZELJELA DJETE... neznam kako vi ali ja da..i to nam je svima zajednicko...a ne nasi STAVOVI ILI NESTAVOVI...
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 12:09:03
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Bebys cuj njanja DOK SE JA I TI TOLERIRAMO SVE JE SUPERRRRRRRRRRRRRRRR e babys baš sam to htjela reći....evo primjera....ti i ja imamo doslovno različite stavove, ali ja tvoju osobnost jako i koliko god se sukubljavale na temama, mislim da sam i ja tebi draga....e to je toleranca...ono što se jučer dešavalo na "onoj" temi, ono je netoleranca stava koji je suprotan većinskom stavu...
< Poruku je uredio njanja -- 25.10.2010 12:11:32 >
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 12:09:20
|
|
|
|
Zvonki
|
O njanja, vidiš jako griješiš, jer bi na nekim temama zrigala vatru na tebe. Ali zbog tolerancije, ja to ne činim "Živijo dan tolerancije! Ps. Mislim na malog zmaja koji riga vatru. Ovakvog , otprilike
< Poruku je uredio Zvonki -- 25.10.2010 12:11:35 >
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 12:11:11
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki O njanja, vidiš jako griješiš, jer bi na nekim temama zrigala vatru na tebe. Ali zbog tolerancije, ja to ne činim "Živijo dan tolerancije!
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 12:11:39
|
|
|
|
Bebys
|
jučer dešavalo na "onoj" temi, ono je netoleranca... nist neznam koja tema moram misliti...
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 12:12:52
|
|
|
|
Bebys
|
da njanja U PRAVU SI... ubila bi te nekad...sto blago kaze zvonki IZGRIGALA VATRU...ps ovo ubila ne mislim stvarno...................... ali da....u pravu si za
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 12:13:24
|
|
|
|
Bebys
|
da njanja u pravu si za TI BOKCA SAD TE DUPLO VOLIM...moj komp poludio...
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 12:13:47
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki O njanja, vidiš jako griješiš, jer bi na nekim temama zrigala vatru na tebe. Ali zbog tolerancije, ja to ne činim "Živijo dan tolerancije! Zvonki, ja bi to voljela vidjeti kako ti zrigaš vatru na mene.Ja zapravo ŽELIM da svaki puta kada poželiš da izrigaš vatru na mene, u tom slučaju, pravilnom argumentacijom bi došle do neke sredine i stava koji bi svakom koristio...
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 12:21:24
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ma meni je sve ok.. ona anketa sad kaj je o dvoličnosti je neka čudna
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 12:21:47
|
|
|
|
Domy
|
Tolerirat neku osobu DA ako je ta osoba sa svojim stavom i izražavanjem u granicama normale ..A što ako ta osoba prelazi granice izražavanja? Osobno da se spustim na njezin nivo izražavanja NE.. Al dat ču do znanja da se može i lijepo izražavat to DA..
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 12:21:49
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Bebys da njanja u pravu si za TI BOKCA SAD TE DUPLO VOLIM...moj komp poludio...
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 12:23:33
|
|
|
|
mamicaa
|
Smatram se tolerantnom osobom, svatko ima pravo na svoje mišljenje, i zato svakome dajem to pravo..... mislim da sam spremna uvijek izreći moje mišljenje bez obzira na okolinu.... to sam ja i tko me želi prihvatiti ko takvu tu sam tko ne njegov problem....
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 12:29:27
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!