|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tolerancija na Ringeraji
27.10.2010 11:38:43   
ejmama

IZVORNA PORUKA: ama

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: ejmama

Mogu ti reći na pp, ovdje ne jer će sigurno biti izbrisano pa nema smisla
 da, moramo ostati u uvjerenju šarenih cvjetića user posted image user posted image

ja mislim da sam i ja juce nesto skuzila i sad gledam i vidim da je izbrisanouser posted image user posted image user posted image user posted image

I ja isto bas sam se razocarala

Eto neke su ipak stigle skužiti.

H 07 E 09

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 51
27.10.2010 11:40:06   
ama
evo njanja ja cu ti rec Renata je izbacila Ivanu opet ali bez razloga i Ivana je jucer to napisala sta i zbog cega i mi neke smo komentirale nakon cega je ta tema bila izbrisana....

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 52
27.10.2010 11:40:46   
ama
Sad mozda budemo ibacene jos neke radi javne tajne

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 53
27.10.2010 11:45:09   
ELISABETH
Potpisujem ejmamu, jučerašnje izbacivanje Ivane je meni čisti primjer netolerancije na rr

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 54
27.10.2010 11:48:04   
novamama
mislim da je ivanaa izbačena zbog posta na temi problemi sa rr, a ne zbog teme koja je izbrisana!!!

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 55
27.10.2010 11:52:40   
ama
IZVORNA PORUKA: novamama

mislim da je ivanaa izbačena zbog posta na temi problemi sa rr, a ne zbog teme koja je izbrisana!!!

jes zbog toga,ali ako je rekla da je ponovno izbacena zasto je ta tema izbrisana kad na njoj nema nista a isto tako na toj temi na kojoj je "zgrijesila" nije rekla nista nego je bila iskrena sto joj smeta uostalom moze se procitat a iz tog sto je ivana navela znaci bilo je nepravde prema njoj i ona je traziola promjenu.nevidim  razlog da je izbaci tek tako.sto kritike uvijek moramo primat na najgori nacin.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 56
27.10.2010 11:57:59   
ELISABETH

jes zbog toga,ali ako je rekla da je ponovno izbacena zasto je ta tema izbrisana kad na njoj nema nista a isto tako na toj temi na kojoj je "zgrijesila" nije rekla nista nego je bila iskrena sto joj smeta uostalom moze se procitat a iz tog sto je ivana navela znaci bilo je nepravde prema njoj i ona je traziola promjenu.nevidim  razlog da je izbaci tek tako.sto kritike uvijek moramo primat na najgori nacin.

slažem se

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 57
27.10.2010 12:02:17   
njanja
nisam bila u toku pa neću niš komentirat, osim da je moja pokojna baka govorila : JEDAN DINAR U DŽEPU NE ZVONI....Treba čuti obje strane, a to nećemo čuti....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 58
27.10.2010 12:04:39   
Zvonki
Molim one kojima nisu sve stvari jasne neka još jednom pročitaju pravila foruma. Forumaši koji jednom prekrše pravila foruma budu opomenuti, drugi puta isključeni. Dotičnoj forumašici su kako vidite tolerirali prvi puta i nisu je isključili nego joj dali drugu šansu. Treći puta nažalost, nema oprosta. Čak ni njoj user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 59
27.10.2010 12:09:17   
Imra

evo njanja ja cu ti rec Renata je izbacila Ivanu opet ali bez razloga i Ivana je jucer to napisala sta i zbog cega i mi neke smo komentirale nakon cega je ta tema bila izbrisana....

a ko je Renata??
koji su razlozi za izbacivanje sa foruma?

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 60
27.10.2010 12:10:07   
ama
ja nepoznajem Renatu a ni Ivanu nesto puno al neke stvari se vide jasno mozda sutra neka od nas bude imala problem i pozali se,pa dobije nesto neocekivano a svima nam je lijepo ovdje sigurno niko nije dosao nazor nego sto mu je lijepo

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 61
27.10.2010 12:27:50   
Bebys

nije joj post OBRISAN stoji tamo jos uvijek

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 62
27.10.2010 12:29:27   
novamama
IZVORNA PORUKA: Bebys

bebys, nije joj POST obrisan nego tema (koja nema veze s ničim ovim), ali izbačena je, po meni, zbog posta kojeg si ti maloprije citirala...

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 63
27.10.2010 12:31:07   
Bebys
pa nisu je valjda opet IZBACILI...isuse boze...ma dajte nemojte se saliti..pa sta je radila ja sam vidila post malo ZESTOk ali istinit...
i nista lose u njemu ne stoji...o boze...
a sta da joj ja radim
kako cure NE KUZITE...jezik za zube...ako imate sta dajte preko PRIVATNIH PORUKA NE JAVNO....molim vas...
sve ostalo cu ZADRZATI ZA SEBE...imra raspitaj se PREKO PP NEMOJ tako
to se sve javno cita..imate isto I EMAIL TAMO NITKO NEMOZE UCI...

shvatite to dok nije kasno
pusa cure...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 64
27.10.2010 12:31:51   
Bebys

IZVORNA PORUKA: Bebys

bebys, nije joj POST obrisan nego tema (koja nema veze s ničim ovim), ali izbačena je, po meni, zbog posta kojeg si ti maloprije citirala...

znaci NEMA JE VISE..to hoces reci...ok nista necu reci....

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 65
27.10.2010 12:33:18   
Bebys
IZVORNA PORUKA: Imra

a ko je Renata??
koji su razlozi za izbacivanje sa foruma?

renata RR je administrator...na RR.HR
PRAVILA foruma su ti svugdje ista ako nema OSOBNIH pravila...

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 66
27.10.2010 12:53:56   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: ELISABETH

Potpisujem ejmamu, jučerašnje izbacivanje Ivane je meni čisti primjer netolerancije na rr

Potpisujem Elisabeth koja je potpisala ejmamu… user posted image
Imam staza i kao administrator i kao moderator na nekoliko foruma i bez obzira sto sam procitala pravila ponasanja na ovom forumu (a na vecini su ista), nisam nasla ovaj puta razloga da se Ivanaa izbaci. U prijasnjim incidentima je razloga bilo.
I osobno poznam i Renatu i Ivanu i obje su mi drage. Svaka zbog neceg sto ima samo ona i svaka na svoj nacin.
Ovaj puta je Ivanaa samo rekla svoje misljenje a to je da joj Renata RR ide na zivce. Nije je nazivala pogrdnim imenima ni vrijedjala. Pisala je o svojim osjecajima prema njoj i sto smatra da nije ok kod nje. Osim ako nisam propustila nesto sto je obrisano, no ni to nije u redu, takve postove prvenstveno treba editirati, osim ako zaista imaju toliku kolicinu uvreda da ga je bolje i lakse obrisati.

Starije cure ce se sjetiti kao je meni Zaba rekla da joj idem na zivce svojim naricaljkama, a Zaba i ja se naprosto obozavamo i dan danas smo super bez obzira sto nismo ovdje bas aktivne. Bile smo uvrijedjene jedna na drugu par dana i poslije se izljubile i izgrlile i sve je super i sve je ok. I troubled sam rekla da mi ide ne jetru i imala sa njom zustru raspravu i mislila sam to tada u tom trenu i opet smo sve izgladile bez obzira sto jos uvijek imamo o toj temi razlicita stajalista a ona mi zapravo uopce ne ide na jetru, divna je zena a zaista su teske rijeci pale.
I pa sto, ovo je Ivanino misljenje. I meni povremeno Bebys ide na zivce, mislim da to i sama zna, ne moram joj posebno naglasavati, kao i ja njoj.
I Njanja mi nekad ide na zivce kad ko magare zatupi s jednim stavom i ni mrc. I sama sebi cesto idem na zivce jer sam isto takvo magare ko i Njanja i znam biti i drska pa mi poslije zao, samo imam falungu da sam onaj Gibbonijevski tip pa mi je „lakse umrit nego rec oprosti“. I dalo bi se tu jos nabrajati, tako da mi spomenute cure ne uzmu za zlo....user posted image
I sto sad? Takva sam. Nadam se da mi nitko na tome na zamjera, jer ni ja nikome ne zamjeram i to smatram tolerancijom. Zivcanoca me prodje za minutu, dvije kao i sve vas. To je svaciji trenutak slabosti i nitko nije imun na njega.
I btw, ja sam imala puno zescih postova pa me nitko nikada nije cak ni upozorio jer nije ni bilo dovoljno dobrog razloga (osim price sa troubi, kad nas je nekoliko bilo upozoreno na PP).
Ako je neko tolerantan, onda ce preci preko toga na civiliziran nacin i ili ignororati ili prokometirati u svom stilu, a admin ce editirati post ako sadrzi neprimjeren sadrzaj.
Ovdje vrijedjanja nije bilo.
Dakle, budite mi lijepe i zdrave kao sto ste i pametne i vesele i predjite na veselije teme, bolje cete se osjecati. A vjerujem da ni Ivanaa nema vise volje tu previse biti, pa joj vjerojatno ni tesko ne pada sto ne moze na RR, zato no skiriki.
Kissy – kissy svima koliko vas ima! user posted image

P.S - kad ce kakvo druzenje, cevapi, pizza?

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 67
27.10.2010 12:58:15   
ejmama
Joj Tiks tako mi je drago da si se javilauser posted image user posted image , valjda će sad pasti i čevapi, meni si daleko

H 07 E 09

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 68
27.10.2010 12:59:41   
BUMBI
I meni isto što si se javilauser posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
Ajme što se ovdje sve opet izdogađalo,nisam ovu temu ni čitala

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 69
27.10.2010 13:00:17   
Bebys
ajd da i ja tebe jednom potpisem tikice....i slazem se s tobom
samo ja nisam nista da napise BAS I UPRAVO TO STO SI TI NAPISALA...
ali ja sam rekla da svoje misljenje necu vise sipati...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 70
27.10.2010 13:00:20   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Tiks! Nedostaješ nam!

(Odgovor članu BUMBI)
  Neposredna veza do poruke: 71
27.10.2010 13:04:18   
nemammaste
Sad ću ja zapaliti vatru ali eto..Ja se ne slažem u potpunosti s vama.Mene mnogi njeni postovi iziritiraju jer graniče sa bezobrazlukom a ne slobodom govora.Pročitala sam postove na temi Mogu li moderatori, zbog kojih pretpostavljam da je ispao problem i uopće se ne čudim da je tako završilo.Prozivanje nekoga uz onako ružne komentare,pisanje njegovog imena velikim slovima i sl.,iz bilo kojeg razloga,po meni nisu u redu.Drugo,ja budala nisam i neću dozvoliti da me netko naziva budalom ako nam se stavovi razilaze.Imam još puno primjera ali neću dalje.Da li ju je trebalo izbaciti? Nisam sigurna.Ako je stvarno upozorena više puta a nakon toga opet tako reagirala,po meni da.Postoje pravila foruma na koje smo svi upozoreni

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 72
27.10.2010 13:12:32   
Domy
IZVORNA PORUKA: ELISABETH

u pravu si...ima osoba koje su zaista netolerantne pa vidim da su još tu i uživaju sa svojim niskim izjavama i vrijeđanjima..
Znači vama je izjava iči nekome na živce netolerantno?

Neposredna veza do poruke: 73
27.10.2010 13:16:26   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: nemammaste

.Drugo,ja budala nisam i neću dozvoliti da me netko naziva budalom ako nam se stavovi razilaze.

Ovo je bio razlog između ostalog za isključenje. ne moram podsjećati da nije prvi puta takav stil pisanja user posted image

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 74
27.10.2010 13:19:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Zvonki

IZVORNA PORUKA: nemammaste

.Drugo,ja budala nisam i neću dozvoliti da me netko naziva budalom ako nam se stavovi razilaze.

Ovo je bio razlog između ostalog za isključenje. ne moram podsjećati da nije prvi puta takav stil pisanja user posted image

moram priznati da mi je to malo upalo u oko, al nisam htjela niš reć....user posted image
mislim baš kao i maštovita, ako imam drugačije stavove, zar sam onda budala?user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!