Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 12:31:54
|
|
|
|
dominik
|
UNESCO je dao definiciju za toleranciju i ona glasi u cijelosti ovako! • Tolerancija je poštovanje, prihvaćanje i uvažavanje bogatstva različitosti u našim svjetskim kulturama, naša forma izražavanja i način da budemo ljudi. Ona je zasnovana na znanju, otvorenosti, komunikaciji i slobodi mišljenja, savjesti i uvjerenju. Tolerancija je harmonija u različitostima. To nije samo moralna dužnost, to je takođe politički i zakonit zahtjev. Tolerancija, vrlina koja mir može učiniti mogućim, doprinosi mjenjanju kulture rata u kulturu mira. Tolerancija nije koncesija, dobrodušnost ili popustljivost. Tolerancija je, iznad svega aktivan stav podstaknut priznanjem univerzalnih ljudskih prava i fundamentalna sloboda drugih. Nikako se ne može koristiti kao opravdanje za kršenje fundamentalnih vrijednosti. Tolerancija treba da je primjenjiva od pojedinaca, grupa i Država. Tolerancija ja odgovornost koja nosi ljudska prava, pluralizam (uključujući kulturni pluralizam), demokraciju i vladavinu zakona. Ona uključuje odbacivanje dogmatizma i apsolutizma i potvrđuje standarde postavljene u instrumentima internacionalnih ljudskih prava. Dosljedno poštovanje ljudskih prava, biti tolerantan, ne znači toleriranje socijalnih nepravdi ili odbacivanje ili slabljenje tuđih uvjerenja. To znači biti slobodan, čvrsto se držati svojih uvjerenja i prihvaćati da se i drugi drže svojih. To znači prihvaćanje činjenice da ljudska bića, prirodno različita u svojim nastupima, situacijama, govoru, ponašanju i vrijednostima imaju pravo da žive u miru i da budu kakvi jesu. Takođe znači da se nečija viđenja ne nametnu drugima.
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 12:35:47
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ma meni je sve ok.. ona anketa sad kaj je o dvoličnosti je neka čudna joj meni pinci upravo hocu otvoriti temu o toj ANKETI.. da iskreno OVDJE I SADA KAZEM kako je to uzasno NE NETOLERANTNO nego haloooo pa mozak gdje je..tu LJUDI SE MJENJAJU I STO JE NAJGORE.....U SVEMU TOME.... to ocito pisu ljudi koji nas ovdje citaju ....a nepisu nista...tako ja mislim a mozda i grijesim u svakom slucaju....LOGIKA NULA S NULOM....sto se tice ove ankete dvolicnost je nesta drugo recimo moras osobu poznavati i onda doneti taj zakljucak jer ako ta osoba tebi u lice nesta kaze a onda sutra drugoj prenesi neku laz i tako redom to je OSOBA SA VISE LICA a mjenjati SEBE JE NADOGRADNJA KARAKTERA I NIJE NISTA NEGATIVNO.....
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 13:39:26
|
|
|
|
ivanaa
|
RESPECT!! Nzznam,nek mi se zamjeri al ima toliko glupih izjava da ih moram pobiti.Ne radi nepoštovanja,nego zato što nemogu uvjek dati budali za pravo.
|
|
[Obrisani korisnik] 25.10.2010 14:28:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 14:36:31
|
|
|
|
njanja
|
evo za svih....Toleranca od Gibota http://www.youtube.com/watch?v=UJ0Chx7UwBg
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 15:05:05
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: dominik Dosljedno poštovanje ljudskih prava, biti tolerantan, ne znači toleriranje socijalnih nepravdi ili odbacivanje ili slabljenje tuđih uvjerenja. To znači biti slobodan, čvrsto se držati svojih uvjerenja i prihvaćati da se i drugi drže svojih. To znači prihvaćanje činjenice da ljudska bića, prirodno različita u svojim nastupima, situacijama, govoru, ponašanju i vrijednostima imaju pravo da žive u miru i da budu kakvi jesu. Takođe znači da se nečija viđenja ne nametnu drugima. potpisujem ovo
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 19:36:32
|
|
|
|
mamacita
|
Jedino ne bih nkada osobno neku osobu prozivala i javno se rugala njihovim svjetonazorima. Komentiranje na teme, posebno ako se komentari razlikuju od vecine, su prihvatljivi, ta kamo bi stigle kad bi cak i ovdje to bilo zabranjeno, i kad bi se morali bas svima svidjeti?
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 22:02:02
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Mislim da smo tolerantni ovdje,različita mišljenja ne znače nužno netoleranciju.Pa dokle bi stigli kad bi svi jednako razmišljali,bilo bi nam i dosadno da nemamo o čemu raspravljati,da samo jedne drugima pišemo,da tako je,u pravu si.Ima nas ovdje svakakvih,vjernika,nevjernika,raznih nacionalnosti,uvjerenja,različitih godišta...ne vrieđamo se na osnovu ničega navedenog,i tu se vidi tolerancija.
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 25.10.2010 22:03:21
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Mislim da smo tolerantni ovdje,različita mišljenja ne znače nužno netoleranciju.Pa dokle bi stigli kad bi svi jednako razmišljali,bilo bi nam i dosadno da nemamo o čemu raspravljati,da samo jedne drugima pišemo,da tako je,u pravu si.Ima nas ovdje svakakvih,vjernika,nevjernika,raznih nacionalnosti,uvjerenja,različitih godišta...ne vrieđamo se na osnovu ničega navedenog,i tu se vidi tolerancija. potpisujem
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 26.10.2010 6:43:07
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 .Ima nas ovdje svakakvih,vjernika,nevjernika,raznih nacionalnosti,uvjerenja,različitih godišta...ne vrieđamo se na osnovu ničega navedenog,i tu se vidi tolerancija. ovo nije, po meni, stvar tolerancije nego elementarne kulture... a što se same tolerancije tiče, prihvaćanja različitosti u stavovima i mišljenjima, mislim da je na zadovoljavajućem nivou...naravno da uvijek može i bolje... tolerancija je i prihvaćanje onih koji su netolerantni ....ovdje, kao i u životu ih ima...srećom, ne previše
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 26.10.2010 7:16:27
|
|
|
|
novamama
|
tolerancija na rr? slažem sa njanjom, tu je dok svi misle isto, a čim kažeš nešto drugačije, pa makar i sa argumentima, pogotovo na 'osjetljivim temama', aj ća, eto rata... ja za sebe mislim da sam prilično tolerantna...
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 26.10.2010 8:25:25
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa RESPECT!! Nzznam,nek mi se zamjeri al ima toliko glupih izjava da ih moram pobiti.Ne radi nepoštovanja,nego zato što nemogu uvjek dati budali za pravo. smiri se ivanaa moras uvijek uzeti u obzir da i ona druga osoba misli jednako za tebe...i tako ti krene svadja A TO TI NIKUDA NE VODI...kuzis... ja nekada zaobidjem ako vidim da je pretesko nesta i nemoguce ostvarivo....mislim na RR.... CCCCCOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL BEBY
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 26.10.2010 23:36:45
|
|
|
|
Anoniman
|
mislim da bi je tu i tamo moglo biti malo više...
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 26.10.2010 23:39:41
|
|
|
|
Imra
|
ja sam tolerantna pa dizem prosijek rr
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 6:52:25
|
|
|
|
nemammaste
|
Mene je jedan od ovih postova jako povukao za jezik i htjela sam odgovoriti na njega ali sam se suzdržala jer sam shvatila da sam ja onda netolerantna prema toj osobi,a stvarno se trudim ne biti...
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 11:05:42
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 11:10:35
|
|
|
|
Imra
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Mene je jedan od ovih postova jako povukao za jezik i htjela sam odgovoriti na njega ali sam se suzdržala jer sam shvatila da sam ja onda netolerantna prema toj osobi,a stvarno se trudim ne biti... nije te valjda moj post povukao za jezik??
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 11:24:41
|
|
|
|
ejmama
|
Jučer sam se uvjerila da nema tolerancije na Raji, ali o tome čak ne smijem ni pisati
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 11:30:08
|
|
|
|
Imra
|
eh sad ja postadoh znatizeljna
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 11:30:21
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Jučer sam se uvjerila da nema tolerancije na Raji, ali o tome čak ne smijem ni pisati e baš nisi fer...ovo je kao da djetetu pokažeš čokoladu, on pruži ruku, a ti čokoladu baciš u smeće
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 11:31:20
|
|
|
|
ejmama
|
Mogu ti reći na pp, ovdje ne jer će sigurno biti izbrisano pa nema smisla
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 11:34:03
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Mogu ti reći na pp, ovdje ne jer će sigurno biti izbrisano pa nema smisla da, moramo ostati u uvjerenju šarenih cvjetića
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 11:35:16
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: ejmama Mogu ti reći na pp, ovdje ne jer će sigurno biti izbrisano pa nema smisla da, moramo ostati u uvjerenju šarenih cvjetića ja mislim da sam i ja juce nesto skuzila i sad gledam i vidim da je izbrisano
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 11:36:18
|
|
|
|
njanja
|
aaa dajteeeeee recite miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 11:37:36
|
|
|
|
ama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: ejmama Mogu ti reći na pp, ovdje ne jer će sigurno biti izbrisano pa nema smisla da, moramo ostati u uvjerenju šarenih cvjetića ja mislim da sam i ja juce nesto skuzila i sad gledam i vidim da je izbrisano I ja isto bas sam se razocarala
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!