Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 16:23:35
|
|
|
|
Domy
|
Ajme nečeg sam se sjetila Samo neznam da li smijem da otvorim temu kako nehebica utječa na našu psihu ? idem je otvorit...al budite iskrene na mojoj temi vidimo se tamo
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 16:25:48
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 16:29:32
|
|
|
|
Ninaa
|
Po meni nekad ima toloerancije nekad nema, svatko od nas ima i boljih i lošijih dana i to sr i vidi po postovima. Ja sam uz vas postala tolerantnija jel s nekima od vas sigurno se ne slažem i ne bi nikako našle zajednički jezik, ali sam vas naučila cijeniti i nositi se sa svim tim različitostima. A kaj se tiče Ivane i izbacivanja, nadovezujem se na Zvonki. Njezin stil pisanja je bio takav kakav je, upozorena je više puta i zadnji puta je nakon opomene izbačena, kao što i piše u pravilima foruma. Ponovo se prijavila s novim nickom i to joj se istoleriralo da bi joj se na kraju vratio i njen stari nick i upozorena je da više ne komunicira na takav način jel više oprosta neće biti. Napominjem da zabrana nije na određeno vrijeme nego zauvijek.Protiv ivane nemam ništa, draga mi je i bila mi je pomogla jednom prilikom i žao mi je što je ovako završilo. Mislim da nije u redu nikoga nazivati budalom koliko god vas nerviralo njegovo stajališe i postovi, a uostalom postoji i tipka ignore. A i sigurna sam da Renata nema osobno protiv nje ništa kao ni protiv nikog drugog, već je Ivana stalno napominjala tu neku tenziju između njih. Da je bilo koja od nas to napisala dobila bi opomenu a nakon druge opomene ide zabrana.
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 16:34:22
|
|
|
|
ama
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ma da ima više sexa bili bi svi mirniji,opušteniji izgleda
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 16:38:28
|
|
|
|
Domy
|
Ajmo dati ivani još jednu priliku...neka se javno ispriča...bar bi ja tako..bože moj možda je bila ljuta taj dan ...tko je za? žao mi je žene ja bi bez RR bila totalni promašaj Ja koliko se prepirem sa vama toliko vas i volim
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 16:40:06
|
|
|
|
Ninaa
|
Nisam sigurna da će ta nova prilika uroditi plodom.
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 17:32:42
|
|
|
|
Imra
|
Tolerantan čovjek snošljivo će se ponašati i prema ljudima koji ne dijele njegova uvjerenja i svjetonazor
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 17:50:33
|
|
|
|
Domy
|
stvarno imrice nisam znala
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 19:30:15
|
|
|
|
Imra
|
IZVORNA PORUKA: Domy stvarno imrice nisam znala eh sad znas
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 3.11.2010 11:27:05
|
|
|
|
Bebys
|
gdje se izgubilo sve ovo gore navedeno...poslje ove toleracije...tri clanice NEMA A SAMO TRI DANA KASNIJE OD OVOGA...
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 3.11.2010 12:49:43
|
|
|
|
curice
|
Upadam ko padobranac,ali vidim da će mi nakon mjeseci izbivanja trebati isto toliko da sve što se ovdje izdogađalo i pohvatam
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 3.11.2010 13:27:33
|
|
|
|
mala pcelica
|
šta mislite o meni ?
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 3.11.2010 14:11:55
|
|
|
|
lidac0605
|
Pčelice,a kaj je tebe sad piknulo
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 3.11.2010 14:15:16
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: curice Upadam ko padobranac,ali vidim da će mi nakon mjeseci izbivanja trebati isto toliko da sve što se ovdje izdogađalo i pohvatam napisala sam ti to na TVOJU TEMU...ali brzo ces sve skuziti..vidit ces...
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 3.11.2010 14:16:14
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica šta mislite o meni ? ne cackaj nikoga...bar dok je sve ok...ZUJIS...ko pcelica...ko i sve mi...smiri hormone..i sve ce biti ok...
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 3.11.2010 17:47:17
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: Bebys IZVORNA PORUKA: mala pcelica šta mislite o meni ? ne cackaj nikoga...bar dok je sve ok...ZUJIS...ko pcelica...ko i sve mi...smiri hormone..i sve ce biti ok... ne znam odakle ti to da čačkam bilo koga ,a pitala sam onako iz zahebancije,nisam ni mislila da će me neko shvatiti ozbiljno
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 3.11.2010 21:34:41
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 Pčelice,a kaj je tebe sad piknulo Mozda bi bilo bolje da pitas sta ju nije piknulo? pcelice ne se obazirati na Bebys, samo ces zivce da istrosis uzalud
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 3.11.2010 21:52:09
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: lidac0605 Pčelice,a kaj je tebe sad piknulo Mozda bi bilo bolje da pitas sta ju nije piknulo? pcelice ne se obazirati na Bebys, samo ces zivce da istrosis uzalud nema ništa od pikanja ma ne obazirem se vise ni na koga
< Poruku je uredio mala pcelica -- 3.11.2010 21:53:05 >
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!