Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 13:23:14
|
|
|
|
Imra
|
uopste niste tolerantne
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 13:23:27
|
|
|
|
Bebys
|
pazite ona je bila OSTRA I TO JAKO....mozda previse...ali ja joj nikada nisam zamijerila...kao ni drugima
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 13:25:11
|
|
|
|
Imra
|
IZVORNA PORUKA: Bebys pazite ona je bila OSTRA I TO JAKO....mozda previse...ali ja joj nikada nisam zamijerila...kao ni drugima ja uopce ne poznajem ivanu, al sam citala neke njene postove i stvarno su bespotrebno arogantni
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 13:29:11
|
|
|
|
njanja
|
sad mimo ivane, a malo nadovezivanje na nemammašte, ja moram reći da je tu veliki problem što ako je mišljenje većinsko, znači 90 % rajki zagovara jedno mišljenje (bilo ispravno ili krivo), onda je onih 10 % koji imaju suprotno mišljenje totalno napadnuto bez obzira jeli pak njihov stav ispravan ili ne....to se često dešava, ja mogu nabrojati makar 2-3 primjera iste sekunde, a da razmislim, nabrojala bih ih i više....sad sam malo zamuljala, ali mnogi će shvatiti što mislim....
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 13:33:59
|
|
|
|
Zvonki
|
Ja te shvaćam njanja ali nikada, ma koliko braniš svoj stav nikome nisi rekla budalo ili nikakav pridjev koji nije priličan. Možemo do besvjesti braniti svoje stavove ali moramo paziti na način izražavanja.
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 13:34:26
|
|
|
|
ama
|
IZVORNA PORUKA: Imra IZVORNA PORUKA: Bebys pazite ona je bila OSTRA I TO JAKO....mozda previse...ali ja joj nikada nisam zamijerila...kao ni drugima ja uopce ne poznajem ivanu, al sam citala neke njene postove i stvarno su bespotrebno arogantni pa normalno svi smo razliciti i sigurno nebi bilo zanimljivo ovdje da smo svi isti,eto uzet cu primjer sebe Tikica mi je na jednoj temi rekla da neznam pravopis i ispravljala me,a to nije imalo veze s temom o kojoj smo pisale,i osjetila sam se sekundarno uvrjedjenom jer vecinom drzim djete u ruci i cupam se snjim za tastaturu,al iz prijasnjih stvari znam da je jako fina osoba pa mi je posle to bilo i smjesno.Ja mislim da se nemoramo na svaku puhat.
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 13:34:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: njanja sad mimo ivane, a malo nadovezivanje na nemammašte, ja moram reći da je tu veliki problem što ako je mišljenje većinsko, znači 90 % rajki zagovara jedno mišljenje (bilo ispravno ili krivo), onda je onih 10 % koji imaju suprotno mišljenje totalno napadnuto bez obzira jeli pak njihov stav ispravan ili ne....to se često dešava, ja mogu nabrojati makar 2-3 primjera iste sekunde, a da razmislim, nabrojala bih ih i više....sad sam malo zamuljala, ali mnogi će shvatiti što mislim.... tako nekako... i ne usude se ni napisati ništa nego šute... puno puta sam se maknula sa rr u takvim situacijama...
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 13:36:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Ja te shvaćam njanja ali nikada, ma koliko braniš svoj stav nikome nisi rekla budalo ili nikakav pridjev koji nije priličan. Možemo do besvjesti braniti svoje stavove ali moramo paziti na način izražavanja.
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 13:37:15
|
|
|
|
ama
|
i slazem se da trebamo svi pazit na nacin izrazavanja al eto mozda na ponekim temama tesko se kontrolira i brza pa se iznese puno toga sto se nebi da se razmislilo prije.
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 13:39:33
|
|
|
|
Imra
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: Zvonki Ja te shvaćam njanja ali nikada, ma koliko braniš svoj stav nikome nisi rekla budalo ili nikakav pridjev koji nije priličan. Možemo do besvjesti braniti svoje stavove ali moramo paziti na način izražavanja. bravo ,meni nije ok nekome savjetovati da je za psihijatrije, govoriti da je neko budala, i sl.,al ako je to jedini nacin da izdignes sebe i svoje misljenje onda se bas nemam volje smarati s tim, inace izbjegavam razgovor iliti rasprave sa osobama koje mi djeluju arogantno i nekulturno, sto je jos bitnije
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 13:40:42
|
|
|
|
novamama
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 13:42:45
|
|
|
|
Imra
|
IZVORNA PORUKA: ama i slazem se da trebamo svi pazit na nacin izrazavanja al eto mozda na ponekim temama tesko se kontrolira i brza pa se iznese puno toga sto se nebi da se razmislilo prije. ovo me bas nasmija, kako se onda kontrolisete u stvarnom svijetu kad vam neko digne tlak, ako na ovaj forumski nacin ne uspijevate to
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 13:44:17
|
|
|
|
novamama
|
samo sam probala stavit prigodnu sliku inače, ne volim ni ja ružan riječnik, i upada mi u 'oko'... a ima cura koje mi idu na živce, ali to javno ne dajem do znanja, jer nisam ja rr pa da to svi moraju trpjeti......
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 14:21:22
|
|
|
|
Bebys
|
ispricavam se ipak sam cula da je nazvala nekoga BUDALOM...ocito sam to propustila..a to je jakojako JAKA RIJEC za forum...pa i za zivot...u svakom slucaju malo je preterala...ipak
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 14:22:51
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: njanja sad mimo ivane, a malo nadovezivanje na nemammašte, ja moram reći da je tu veliki problem što ako je mišljenje većinsko, znači 90 % rajki zagovara jedno mišljenje (bilo ispravno ili krivo), onda je onih 10 % koji imaju suprotno mišljenje totalno napadnuto bez obzira jeli pak njihov stav ispravan ili ne....to se često dešava, ja mogu nabrojati makar 2-3 primjera iste sekunde, a da razmislim, nabrojala bih ih i više....sad sam malo zamuljala, ali mnogi će shvatiti što mislim.... tako nekako... i ne usude se ni napisati ništa nego šute... puno puta sam se maknula sa rr u takvim situacijama... i ja isto jer je NAJPAMETNIJE TADA
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 14:23:05
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: novamama
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 14:31:36
|
|
|
|
ama
|
IZVORNA PORUKA: Imra IZVORNA PORUKA: ama i slazem se da trebamo svi pazit na nacin izrazavanja al eto mozda na ponekim temama tesko se kontrolira i brza pa se iznese puno toga sto se nebi da se razmislilo prije. ovo me bas nasmija, kako se onda kontrolisete u stvarnom svijetu kad vam neko digne tlak, ako na ovaj forumski nacin ne uspijevate to pa bas zato sto je forum pa sigurno neki misle nepozna ih netko ili ih briga sta ce reci.Neznam Imra jel ovo upuceno meni ja mislim da nikad nikog nisam uvrjedila i ja nikad ni u privatnom zivotu ni najmanju psovku nekoristim i da ni u jednom mom postu od kad sam ovdje nemoze se naci nikakav pogrdna rijec.A o toleranciji mozemo razglabat koliko hocemo vec sam rekla nismo svi isti.
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 15:17:46
|
|
|
|
Imra
|
nisam na tebe mislila dok sam to pisala, onako opcenito sam rekla
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 15:56:06
|
|
|
|
Domy
|
ajmo svi kod stričeka dr psihiča al podrazumijeva se da je neki zgodničav malo na razgovor ..da malo poradimo na toleranciji..
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 15:59:22
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ma da ima više sexa bili bi svi mirniji,opušteniji
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 16:03:02
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Domy ajmo svi kod stričeka dr psihiča al podrazumijeva se da je neki zgodničav malo na razgovor ..da malo poradimo na toleranciji.. domy ti si stvarno zabrijala na tog psihijatra
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 16:08:00
|
|
|
|
Domy
|
nehebica je zaista globalni problem utječe na psihu
|
|
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 16:08:40
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: Domy nehebica je zaista globalni problem utječe na psihu da, ja se nesvađam s nikim--a ti domy?
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 16:10:34
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler IZVORNA PORUKA: Domy nehebica je zaista globalni problem utječe na psihu da, ja se nesvađam s nikim--a ti domy? ti bi trebala voljet zečeve
|
|
RE: Tolerancija na Ringeraji 27.10.2010 16:18:12
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler IZVORNA PORUKA: Domy nehebica je zaista globalni problem utječe na psihu da, ja se nesvađam s nikim--a ti domy? u ovoj rečenici o nehebici sve sam rekla
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!