Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 23:10:55
|
|
|
|
CallamityJane
|
Keka imas pp Ma Ninna nijedan mi ljubimac ne moze biti prije psa, a posebno volim cupave pse Novamama a gde bjezis prije?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 23:12:45
|
|
|
|
Ninaa
|
Cj baš mi je žao kaj smo tak daleko ja mislim da bi se nas dvije odlično slagale i mogle bi zajedno šetati naše predivne čupavce. Keka kako je prošao rodjendan?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 23:14:24
|
|
|
|
keka25
|
super,bilo je odlicno
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 23:14:40
|
|
|
|
novamama
|
cj, idem spavati evo ti jedna slatka
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 23:15:23
|
|
|
|
CallamityJane
|
I ja vjerujem da bi se odlicno uklopile a tek nase curke Gledala sam ti slike, izrasla je u ljepoticu i pol, okice su joj opasne, zavodnicke prave
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 23:16:30
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: novamama cj, idem spavati evo ti jedna slatka PIh pa mi bijelu dala, to da vidis da li mi je cisto u kuci Ista si kao ona sto su pisale o njoj u tuzionici kako dodje u kucu u bijelim carapama da vidi da li ti je cisto u kuci
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 23:20:41
|
|
|
|
Ninaa
|
Hvala draga,tih oka se i bojim, rekel je mm da kad bu imala 13 godina da ćemo nabaviti rotvajlera i da će kupiti još koju pušku pa da vidimo tko će je samo pogledati. A i žestokog je karaktera(na tetke) tak da mislim da bu mama imala glavobolje kad curka odraste i krene van. Najbolje bi bilo da se doseliš tu kod mene ima dosta kuća na prodaju ak ti ne smeta život na selu.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 23:27:37
|
|
|
|
Ninaa
|
Curke lijep pozdrav idem spavat jel sutra me čeka naporan dan na poslu. pusa i vama i dječici
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 23:29:54
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Keka imas pp Ma Ninna nijedan mi ljubimac ne moze biti prije psa, a posebno volim cupave pse Novamama a gde bjezis prije? moj ti najljepsi jelda
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 23:30:11
|
|
|
|
leilany
|
ninaa laku noc....
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 23:40:49
|
|
|
|
pticica
|
vecer ima li koga?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:08:48
|
|
|
|
CallamityJane
|
Evo mene, izbacilo me i pokusavaj uci i nemoguce i otisla se istusirati i pospremila malo i opet pokusam nemoguce i kada sam posve digla ruke i vec uzela knjigu rekoh evo zadnji put da pokusam i pustise me Sta ti radis? Ima li snijega?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:11:05
|
|
|
|
pticica
|
nema snijeg, smjcccc , al ima vode, ilidza nam skoro pa pod vodom
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:13:58
|
|
|
|
CallamityJane
|
Daj zezas me, da gore nema snijega u ovo doba godine? Kada cete u bioskop?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:15:05
|
|
|
|
pticica
|
nema, zadnjih godina se naljutio pa nece da nam pada ne znam, al necemo ni sutra, idem kod drugarice da mi ispira mozak
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:20:06
|
|
|
|
CallamityJane
|
Da ti sta??? To hoces da ti gleda u taban
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:22:14
|
|
|
|
pticica
|
da mi glavu puni glupostima, uvijek ima problema sa svih strana, nikad se njoj nesto lijepo nije desilo, itd., a ima tako super muza, za pozeljeti, ugadja joj na sve strane,al ta njegovu dobrotu nikako da vidi, uvijek joj je on najgori
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:22:37
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Da ti sta??? To hoces da ti gleda u taban bilo bi mi draze gledanje u taban
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:24:08
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pticica da mi glavu puni glupostima, uvijek ima problema sa svih strana, nikad se njoj nesto lijepo nije desilo, itd., a ima tako super muza, za pozeljeti, ugadja joj na sve strane,al ta njegovu dobrotu nikako da vidi, uvijek joj je on najgori Pa sto joj onda ides Ja takvima brzo otvorim oci ako im se daju otvoriti, a ako ne, onda ja krenem napati doticnog sirotana pa onda ga ta nesretnica krene braniti i brzo shvati sta ima kuci
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:26:08
|
|
|
|
pticica
|
to mi je drugarica jos iz osnovne, potpuno smo razlicite, ne druzimo se cesto, al eto, ponekad odemo na kafu, nisam bas toliko slobodna da kazem sta mislim, tako da vecinu sutim i klimam a muza joj znam sa faxa, on je ziva legenda, samo nije imao srece u zivotu
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:28:32
|
|
|
|
CallamityJane
|
Pa sa takvom zenom ocigledno nije
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:30:22
|
|
|
|
pticica
|
ma hajd, nece on nju dugo podnositi,imat ce se vremena kajati staa ima novo u splitu?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:32:54
|
|
|
|
pticica
|
nas dvije jedine u bircu,a ne pijemo nista
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:34:42
|
|
|
|
CallamityJane
|
Pa eto danas cijelo popodne nije padala kisa ali je navece opet zapljustala, ali mi smo maksimalno iskoristili tih par sati Otvorio se novi trzni centar ali mi nismo jos otisle posto je na samoj periferiji a mi nemamo auta, a ne usudjujem se Disney u busu voziti, njoj samo treba da neko kihne kraj nje pa da joj se brohitis vrati Eto danas smo setale po Jokeru, dosta ljudi, sigurno i bakterija i vec cujem kako hropce u snu, mada vjerujem da je i ovo sugavo vrijeme uzelo svoj danak. Da je bar bura, nego jugo puse Ide li ti D jos na ples?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:35:50
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pticica nas dvije jedine u bircu,a ne pijemo nista Ma ja pijem caj sa nekim bljutavim dodatkom brusnice i to sve je preslatko i fuj, a za tebe ne znam
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!