|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Lounge bar"
13.1.2011 21:18:00   
cuba
Evo tek ti sad vidim tickeric...znači Iva stižeuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 426
13.1.2011 21:19:56   
ZVRK
eto i mene nakon dugo vremena u bircu dok me mala pusti,a i mm nije ''za igricama''
kako ste svi?
ja sam super samo me zeza ružnije vrijeme za ići u skitnju sa malom pa smo puuuuuno same u kući

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 427
13.1.2011 21:20:26   
mariola
IZVORNA PORUKA: Ira_

Ovo je sada smiješno, ali jučer je mene susjeda pitala  kakao! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Oće da ti ja dobacim, imam zamah od 500-600km, valjda je dovoljnouser posted image
I kod nas us to kukuruzni štapićiuser posted image
Ali nije mi uopće privlačno s ovim kolačem ispred sebeuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 428
13.1.2011 21:22:33   
cuba
IZVORNA PORUKA: mariola

Ali nije mi uopće privlačno s ovim kolačem ispred sebeuser posted image

Meni je, kad se sitim da će lito tako brzo dok kažem dijetauser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 429
13.1.2011 21:22:50   
pepeljuga
Ira sad idi kod nje nek ti vratiuser posted image user posted image user posted image

Cuba s mucninama juce i danas ok,sve me strah sto ce biti sutra a mozda su i prestaleuser posted image

Ta kravata mi je zakon,jel znas mozda koliko je u St,sad kad sam bila u Zd bas se otvorila njihova pekara iodem kupiti i dođe 2.60 kn a u Zg je 4.20,ista stvar pa mi nije bas jasnouser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 430
13.1.2011 21:24:27   
pepeljuga
j zvrk pozdrav i vama...user posted image
Bitno da ste dobro a i lipo vrime ce ubrzouser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 431
13.1.2011 21:24:40   
Ira_
Mariola pa zar sol na ranu?! Ja sam stavila bananu u usta i par keksića ispred sebe, ipak treba ovaj tanker namiriti!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 432
13.1.2011 21:25:05   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Cuba s mucninama juce i danas ok,sve me strah sto ce biti sutra a mozda su i prestaleuser posted image

Ta kravata mi je zakon,jel znas mozda koliko je u St,sad kad sam bila u Zd bas se otvorila njihova pekara iodem kupiti i dođe 2.60 kn a u Zg je 4.20,ista stvar pa mi nije bas jasnouser posted image user posted image

Pa ti si skoro puna 3mj trudna, možda ti pomalo i prestajuuser posted image

U St je u svakoj pekari 3,50kn kao i štapić, pa ko je sad tu luduser posted image

Neposredna veza do poruke: 433
13.1.2011 21:26:37   
Ira_
user posted image Pepa moja draga, problem nastaje u tome što ja nisam imala niti jučer njoj za posuditi, a ne da to tražim natrag!!! 

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 434
13.1.2011 21:27:32   
pepeljuga
cuba nadam se da prestaju jer je ono katastrofauser posted image
a sad ti vidi  te cijene,stvarno mi nije jasnouser posted image a i ja se opterecujem glupostimauser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 435
13.1.2011 21:27:54   
ZVRK

j zvrk pozdrav i vama...user posted image
Bitno da ste dobro a i lipo vrime ce ubrzouser posted image user posted image

meni teško pada ''biti zatvorena''user posted image ali kako kažeš biti će lijepog vremena ubrzo.
vidim da je tu i dalje glavna tema HRANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image
samo su protagonistice druge user posted image

user posted image user posted image user posted image
ja sam sada pojela 2 posudice šnel njoka ili ti paradižotuser posted image  neznam kako ga tko zove

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 436
13.1.2011 21:28:01   
Ira_
IZVORNA PORUKA: cuba

Pa ti si skoro puna 3mj trudna, možda ti pomalo i prestajuuser posted image

U St je u svakoj pekari 3,50kn kao i štapić, pa ko je sad tu luduser posted image

Kod nas u OS 2,40 kn.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 437
13.1.2011 21:28:21   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Ira_

user posted image Pepa moja draga, problem nastaje u tome što ja nisam imala niti jučer njoj za posuditi, a ne da to tražim natrag!!! 

user posted image user posted image user posted image
pa mozda je ona bas danas kupilauser posted image

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 438
13.1.2011 21:30:03   
pepeljuga
Paradizot  mi zovemo al ja bas nisam ljubitelj togauser posted image ja grickam suncokret ko neka papigauser posted image

Neposredna veza do poruke: 439
13.1.2011 21:30:47   
Ira_
Ma nema veze, sada je gotovo, banana je pojedena, kao i keks. I onako će to sve za par sati istim putem van! Tako da je možda i šteta sada kolače papati.

Neposredna veza do poruke: 440
13.1.2011 21:31:44   
mariola
Meni su te cijene smiješne. Kod nas ni pecivo nije 2 kn. Ovaj štapić je 5 ili 6 nisam sigurna, baš ću sutra vidit.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 441
13.1.2011 21:33:13   
ZVRK

Paradizot  mi zovemo al ja bas nisam ljubitelj togauser posted image ja grickam suncokret ko neka papigauser posted image

te sjemenke su želja ili.....?user posted image
ja imam puno dom.jaja pa neznam kako da ih potrošim a moram dobro da jedem pred spavanje da bude teica zadovoljnauser posted image .
super ovo sa dojenjem .
jedem puno više nego prije a curka mi to ''potroši''.i ja zadovoljna

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 442
13.1.2011 21:33:45   
cuba
Cure ja vas napuštam, mm me zove. Idemo gledati neki film koji je odabrao sa laptopauser posted image
LN svima, pišemo se sutra.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 443
13.1.2011 21:35:15   
Ira_
Što istočnije u našoj državi idemo to su cijene manje, što prehrane, podstanarstva, ... alisu zato i plaće manje. U istoj tvrtci su drugačije plaće za zaposlenike u Zagrebu, a drugačije u Osijeku.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 444
13.1.2011 21:35:26   
ZVRK
uživaj sa dragim cuba.

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 445
13.1.2011 21:35:42   
pepeljuga
Zvrk nije zelja,ja to uvik grickamuser posted image user posted image

Ja moje doila bas dugo al nisam ni s jednim ni s drugim gubila kile od dojenjauser posted image user posted image

Cuba uzivajuser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 13.1.2011 21:36:25 >

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 446
13.1.2011 21:38:15   
ZVRK

]

Ja moje doila bas dugo al nisam ni s jednim ni s drugim gubila kile od dojenjauser posted image user posted image

izgleda da mene moja više izmori a i ne spavam preko dana a po noći se budim tako da sve skupa pomaže

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 447
13.1.2011 21:39:13   
mariola
Ira moja i ja imam manju plaću nego kolegice u ZAgrebu a cijene su nam paprene. Svake sezone ih podignu a nitko ih ne spušta u devetom misecu...

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 448
13.1.2011 21:39:37   
pepeljuga
A moji su uvik dobro spavali pa i ja sa njimauser posted image user posted image
Bas me zanima kakvo ce biti treceuser posted image

Jel ovo sad sto ce biti Uvod u anatomiju nove ili stare

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 449
13.1.2011 21:41:03   
mariola
Cuba uživajte. mm još nije došao s puta a meni se ne da gledati film bez njega. Čekam kućaniceuser posted image
Pepi nisu ni meni kile išle dok sam dojila. Neće to na nasuser posted image  Mi možemo samo izgladnjivanjem izgubit koji gramuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!