|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Lounge bar"
14.1.2011 8:26:06   
danery
u mom bivšem vrtiću je u jaslicama bilo 20 + djece,onda zamisli to...user posted image
pa nije neka strašna cijena,ja sam mislila s obzirom na to kako su poskupili da su cifre znatno veće....

anči znaš ti onu pjesmicu ide maca oko tebe,tako tvoj malac oko tebe kruži user posted image
ja još nemam tih problema,al bit će sad akcije,mala se naveliko vrti i prebacuje....što je ležala,ležala je

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 476
14.1.2011 8:30:07   
anonno17
ma da sad malo gnjavi a kasnije će se zaigrati sam samo kad stekne sigurnost da neidem nikuda iz sobe. uskoro  će i tete tvo ja bejb tako gnjaviti bez brige.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 477
14.1.2011 8:31:41   
Ira_
Da bude iskrena rekla bih da je to puno novaca da imamo katastrofa tete, ali mome slučaju, tete su odlične i boravak Eme s njima vrijedi svake lipe!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 478
14.1.2011 8:36:13   
anonno17
e super i kod nas je bilo te sreće da je imao super tete i i on je njih zavolio i djecu također. ali da je skupo je, a šta sve je danas skupo. šta kuhate danas curke? 

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 479
14.1.2011 8:39:34   
Ira_
Ja nemam pojma šta kuhati, prijedlozi su dobrodošli!

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 480
14.1.2011 8:41:15   
danery
uh,ja sam se proslavila neki dan s kuhanjem i rekla ne buš videl beli zabreg grad user posted image user posted image
što imate u frizu?

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 481
14.1.2011 8:42:39   
cuba
Jutro cure, eto i mene na raportuser posted image
Kako ste mi?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 482
14.1.2011 8:43:20   
anonno17
ja sam izvadila pureća prsa i ne znam kaj s njima jučer imala rižoto za najmlađeg a mi ostali sarmu, tak danas ima te sarme ali klincima nešto lagano. ajde danery neku ideju please.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 483
14.1.2011 8:44:04   
anonno17
bok cuba kako ste vi spavali kako r.?

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 484
14.1.2011 8:44:24   
Ira_
Grašak, mahune, mljeveno meso, bijelo meso, batkovi, kore za štrudlu, jogurta, vrhnja, tjestenine, brašna, i hrpe začina. Iskombiniraj mi nešto i daj ponudu. Nakon 15 god. kuhanja više ne znam šta da skuham!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 485
14.1.2011 8:48:15   
anonno17
curke ja odo dati doručak pa ću se možda vratiti ali sumnjam da ću stići idem na biro 

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 486
14.1.2011 8:50:45   
danery
ooo,ja kad ne znam što ću,samo strpam meso sitnije narezano sa povrćem brzinski u wok,skuham tijesto,umutim vrhnje i jaje u meso,prelijem na tijesto i zapečem u mikrovalnoj,brzo i fino...

....mini gospa....

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 487
14.1.2011 8:53:32   
cuba
IZVORNA PORUKA: anonno17

bok cuba kako ste vi spavali kako r.?

R je odlično, pojeo je cijeli čokolino i opet me žica plazma keksuser posted image  koliko jede bi trebao imati sto kila a on žilavko i mršavko.
Spavali smo dobro i to se u zadnje vrijeme nešto popravljauser posted image user posted image

Vidim recepti za ručak se izmjenjuju na veliko, može i meni jedanuser posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 488
14.1.2011 8:55:28   
danery
jutro naletušo user posted image
pa samo kopiraj gornji recept,hahahah!
znači i r počeo spavati duže,fino user posted image user posted image user posted image
idete li danas u šetnju? mi smo jučer bile malo do drave,super se izluftale...

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 489
14.1.2011 8:57:54   
Ira_
Danery, a jesi mi pomogla. Ja očekivala od jedne mlade mame pregršt dobrih kombinacija, a ono šipak!user posted image  Šalim se ! Smislt ću nešto, imam vremena!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 490
14.1.2011 9:03:46   
danery
čuj,ira,ova "mlada" mama ima muža sa ultra starom bakom koja kuha za sve nas user posted image user posted image user posted image
a recepti? paaaaaaaa....eto neki dan sam uspješno zapalila gljive i tefalov wok,propalila tepih i zadimila kuću....hoćeš recept? user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 491
14.1.2011 9:04:39   
cuba
IZVORNA PORUKA: danery

jutro naletušo user posted image
pa samo kopiraj gornji recept,hahahah!
znači i r počeo spavati duže,fino user posted image user posted image user posted image
idete li danas u šetnju? mi smo jučer bile malo do drave,super se izluftale...

Ohoj odavno te ne vidjehuser posted image

ma već je to copy paste odavnouser posted image

Ma svaki dan smo ti u nekoj kombinaciji šetnje, kavice, đirade svuda po malo. Samo da nismo u kućiuser posted image
Danas je R krsnoj kumi roćkas pa popodne idemo do nje, moram joj kupiti poklon.

Kako bejb? Jel je baba čuva?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 492
14.1.2011 9:05:20   
danery
u biti,inače mi kuhanje dobro ide,al taj dan je bio dan D user posted image user posted image user posted image (baš mi vjerujete nakon gornjeg posta,ha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 493
14.1.2011 9:08:02   
Ira_
Lako je tako, ne treba mi recept, tako znam i ja. Meni je 2 puta grah izgorio da sam i šerpe morala baciti!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 494
14.1.2011 9:08:08   
cuba
Zvonki ne šuljaj se već se spusti na kavuuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 495
14.1.2011 9:08:39   
danery
ah,bejb....evo budna i hoće sjest,sva se uspuhala ispod jorgana user posted image user posted image user posted image
baba? junior il senior? pričuvaju obje,al junior više,senior zajebava na sve strane tak da ne volim kad mi oko male popuje.....sa 4 mj-JEL JU STAVLJAŠ SJEDIT....neki dan-EL JU DIŽEŠ ZA RUKE DA STOJI....
sad samo čekam da joj tutne batak u ruke i kaže-A ŠTA JOŠ NE JEDE MESO,PA SAD ĆE 6 MJESECI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 496
14.1.2011 9:09:02   
cuba
evo jedna da te primami
user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 497
14.1.2011 9:10:18   
danery
moja cimerica na faxu zapalila čaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 498
14.1.2011 9:10:27   
mariola
Jutro cure i od meneuser posted image
Kako ste mi? Kako dječica?
Ja sam izvadila pileća prsa da se odlede, vjerojatno ću pohano i pire za ručak...
Kod nas u jaslicama 2 tete na 10 djece. CIjena 400kn za cjelodnevni boravakuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 499
14.1.2011 9:11:01   
cuba
Aaaaa nisam ni sumnjala da će baba senior nešto drugo i pitatiuser posted image user posted image user posted image
Ajde neka barem junior uletiuser posted image
Kako tm ruka, jel još u gipsu?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!