|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Lounge bar"
14.1.2011 20:53:18   
pepeljuga
Stigla samuser posted image
Jeste uspili otici po dinosaurauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 526
14.1.2011 20:56:44   
BUMBI
Hej Tina i pepeuser posted image
Pepe nismo išli,on nije ni skužio,ja sam mu rekla,ali je rekao da će čekati do ponedjeljka,samo se nadam da neće sutra biti drekeuser posted image
Pogledala slikice,super suuser posted image user posted image user posted image
Slatke su cure od bratauser posted image ,a o dečkima da ne pričam,slatkiši mali,a ni mama ne izgleda lošeuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 527
14.1.2011 21:00:30   
tina0310
mm upravo sprema jaja i pancete,a joj kako li ću samo navalit...ode cure

mmmmmmmuser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 528
14.1.2011 21:00:54   
pepeljuga
Ma valjda nece biti dreke,izdrazat ce dva danauser posted image
Da,da mama se jos nije pocela debljati pa izgleda okuser posted image user posted image a komentar pod cure sam samo zbog tebe stavilauser posted image user posted image
Sto ste radili popodne,mi imamo sutra neki djeciji rođ pa isli kupit poklon al sa brzo vratiliuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 529
14.1.2011 21:03:00   
BUMBI
Baš ti hvalauser posted image
Mi bili kod mojih popodne i tamo se igrao i onda još malo kod kuće,pa kupanje i spavanjeuser posted image
Jel tvoji spavaju?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 530
14.1.2011 21:05:32   
pepeljuga
A valjda spavaju,ne cujem ihuser posted image
Isto ih okupala a meni opet bilo lose,al sam tocno skuzila cim pojedem salamu i popijem jogurt ili nesto mlijecno odma rigoletouser posted image user posted image
Kupila sam danas onaj kruh od krumpirA Sto si pisala o njemu i super mi jeuser posted image

Jel ti D kupas jos uvik svaki dan ili,ja moje u principu preko zime tusnem svaki drugi -treci danuser posted image pre dugo mi traje dok se izredajuuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 531
14.1.2011 21:08:28   
BUMBI
Onda to izbjegavaj jesti
Meni je odličan taj kruhuser posted image ..ja isto danas bila po kavu i htjela kruh uzeti ali ga nije bilouser posted image
On se manje više kupa skoro svako veče,napunim tuš i on uzme igračke i kupa se nekih 15,20 min,zavisi kako kada...ali desi se i da ga ne kupam...
Vjerujem ti da ti je dosta toga,jedan po9 jedan i onda oblači i sve što ide uz touser posted image
Šta će biti tek kad dođe treće?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 532
14.1.2011 21:11:32   
pepeljuga
Ma i izbjegavala sam al kako mi je bilo par dana ok bas mi je lipo zamirisala salamauser posted image
Danas je kruh bio na snizenju ,ja ga uzela jutros i jos je bio topal,a kupila i njihv neki sladoled pa smo danas svi gustaliuser posted image

Trece ce se kupat jednom tjednouser posted image a veliki jednom misecnouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 533
14.1.2011 21:13:37   
BUMBI
Kruh bude i sutradan dobaruser posted image
hahahaaauser posted image user posted image user posted image
Jeste smišljali imena ili čekate da saznate šta će biti?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 534
14.1.2011 21:15:54   
pepeljuga
Ajme nemam pojma za ime,ona zenska koja su mi se sviđala kad sam bila sa njima trudna mi se vise ne sviđajuuser posted image user posted image user posted image a muska isto koma,jedva sam i za njih dvojicu smislilauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 535
14.1.2011 21:16:50   
BUMBI
Ma smislit češ ti već nešta,a št tm kaže?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 536
14.1.2011 21:20:40   
pepeljuga
A mm zna jos i manje od meneuser posted image
Zadnja dva dana mi se vrti po glavi ime Eva,to mi je bas simpa ,al do sedmog miseca ce se meni po glavi vrtiti jos puno togauser posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 537
14.1.2011 21:22:51   
BUMBI
Bitno da se tebi žensko ime vrtiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Gdje su nam opet svi???

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 538
14.1.2011 21:28:27   
pepeljuga
A nemam pojma di su sviuser posted image user posted image bas je nekako pusto u zadnje vrimeuser posted image user posted image
To si ti kriva sto mi se zenska imena motajuuser posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 539
14.1.2011 21:32:35   
BUMBI
Bolje da me nema ako ti kaže da je još jedan dečkouser posted image user posted image
Nema nam ni Cube večerasuser posted image
A ima i neki film 21i45 na Novoj,ali mi se čini nekeko da sam ga gledala već

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 540
14.1.2011 21:34:25   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image

Mislim da je cuba rekla da joj kuma ima rođ pa su se mozda malo duze zadrzaliuser posted image

Ja cekam mm,nesto je na kompu pa cemo vjerojatno uzet u max videoteci,tako skoro svaki vikend samo sto ja uvik zaspemuser posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 541
14.1.2011 21:35:12   
cuba
Jel me to netko tražiouser posted image  evo me, evo me.
Bili smo popodne do R krsne kume, danas joj je bio rođendan. Stigli smo kući tek u 8.30h pa dok sam okupala i stavila leći R prošla ura.

Kako ste mi vi cure? Dječica?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 542
14.1.2011 21:36:08   
BUMBI
A barem imaš dobru namjeru za pogledatiuser posted image
Nisam te pitala jel ti T sad vežeš u As s njenim pojasevima ili od auta?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 543
14.1.2011 21:37:19   
BUMBI
ooo,evo jeuser posted image user posted image user posted image
trebala sam ju ranije spomenutiuser posted image
Znbači vama je bilo lijepo,kako je R toliko dugo izdržao?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 544
14.1.2011 21:39:44   
pepeljuga
ma to je ona cekala da je mi spomenemouser posted image user posted image user posted image

R sam prebacila u onu T staru koja ima svoje a moze i sa onim iz auta pa je T u novoj koja ima samo za pojaseve od auta,i vec se dva puta otkopcao u voznji,poludila sam,njemu je to smisno sto ja onda vicemuser posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 545
14.1.2011 21:41:12   
BUMBI
A joj,o tome nisam ni razmišljala..nadam se da se to nama neće dogoditi(iako sumnjam) i nadam se da T više neće to raditi

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 546
14.1.2011 21:43:31   
cuba
A moj trio fantastiko da nema nas ova birtija bi odavno propalauser posted image user posted image user posted image

R mi je dobro danas popodne odspavao pa se zato i nisam žurila kući večeras, inače je on u krpama već u 8h.

Ja sam cure popodne ispeglala hrpu robe i još me jedna takva čeka al sve mi se neda a tila bi da bar sutra jedan dan nemam ništa za prati, sušiti ili peglatiuser posted image
Al sve mi se čini da ću zalipiti na raji i da ništa od toga večeras..

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 547
14.1.2011 21:44:39   
pepeljuga
A nisam ni ja mislila pa opet jeuser posted image al sad sam mu objasnjavala malo duze,rekla mu da cu ga vratit u onu drugu di se ne moze pa se nadam da je upalilouser posted image
Inace sam bas zadovoljna sa sjedalicom,siri se jos i u duzinu i sirinuuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 548
14.1.2011 21:46:40   
pepeljuga
Ma cuba koje peglanje,spremi negdi di ne vidis pa ces posli vikendauser posted image user posted image user posted image

Meni u zadnje vrime pegla mm,ja sam mu rekla da nesmijem kad sam trudnauser posted image user posted image user posted image dugo stajat na nogama...al stvarno je ostario,zaboravio je da sam u prve dvije peglalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 549
14.1.2011 21:46:47   
BUMBI
Superuser posted image user posted image user posted image
Cuba ne spomnji mi veš,imam ga i ja...
Tri fantastiko user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako bi reagirali ..
пеперутка16

.. da vaš muž ode na kavu s bivšom curom koju nije vidio godinama pa da se "popričaju"?

Oznake

Sve najbolje!