njanja -> RE: Djeca u vrtić mama na kavu (14.1.2011 14:42:43)
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi njanja, ja sam lijepo gore napisla da se kod nas otvorio novi vrtić i zato smo upali! možda ima još mjesta, ako se nekome vozi dijete u najistočniji vtrić u gradu Zagrebu, nek izvoli, ja se ne osjećam kriva što su moja djeca u njemu! dapače! i više mi je pun kufer ove rr... baj baj! Kao 1., sad ću dobit ječmenac, uf!!! Kao 2., Marijači, ajde se pliz vrati na moj tekst pa još jednom pročitaj malo sporije. Bila sam vrlo izravna i iskrena i lijepo sma rekla da me taj stav ne smeta u 2 slučaja: - dok god Jan ima mjesto u vrtiću (jer i muž i ja radimo od 8.30-16.30, znači punih 8 h i ne možemo se poklapati smjenama, a nemamo dede i bake na raspolaganju za čuvanje)
- dok god mjesta u vrtićima ima dovoljno za što se mora pobrinuti država
To što sam tebe i Bumbi i Pepe navela, ne znači da vas prozivam, ali da je Jan izgubio mjesto zbog neke "Marijači" u riječkom vrtiću u koji ide Jan, a da ja istodobno znam da ta Marijači ili Bumbi ili Pepa NE RADE, ja bi se žalila. To ne znači da bi tebi došla kucati na vrata i istukla te, nego znači da bi na civilizirani način i onaj koji mi Ustav osigurava (a pravnu pomoć srećom imam) se žalila odgovarajućim tijelima koji su zaslužni i odgovorni za odluke koje donose.. Stvarno ne vidim zašto si se našla uvrijeđena i ne mislim mijenjati svoj stav i mogu reći da je i meni pun kufer situacija kada ljudi ne znaju argumentirano raspravljati.
|
|
|
|