modesty blaise -> RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ceca??? (29.1.2011 15:10:34)
|
Ma svaka nam čast ak ovdje otvori usta! Onda ju fakat zaposlimo da nam pjeva svake godine na dan neovisnosti, to bi bilo predivno! Sramim se što živim u ovakvoj državi, državi koja se naziva Hrvatska, a ni jedan građanin se ne može nazvati Hrvatom da ne bude popljuvan, ismijan ili u nečijim očima ustaša, ovo je sramota! Između Hrvatske i Srbije je bilo uže "prijateljstva", ratom je prekinuto, sastaviti se može ponovno ali čvor će UVIJEK ostati! Ceca je svojim pjesmama hrabrila četnike koji su rušili Hrvatsku, a jednom je i izjavila: "Znam da će kad-tad ustaška djeca slušat moje pjesme"- to se upravo i događa, sva prolivena krv i sve žrtve domovinskoga rata ginule su uzalud, ginule su zato da bi naša djeca ponovno gradila ono što smo mi srušili i od čega smo se oslobodili! * SRAMOTA Al što je najžalosnije , ak tu zapjeva , vjerojatno će i napunit stadion....ko što je i Brena...FUJ! To je naravno ono kaj ja mislim....da ne bi bilo zabune
|
|
|
|