Vjeverica ST -> RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ceca??? (30.1.2011 13:08:28)
|
Šta to znači, ako oni koji djecu informiraju o Hrvatskoj povijesti, ti rade nešto loše? I ja ću učiti svoje dijete svemu tome što si napisala, ali mi sigurno neće pasti napamet da djetetu "zatajim" domovinski rat i ono što će ionako učiti u školi jednog dana, isto tako ću ga učiti da ne gleda boju kože i sl...Ni mene politika nikad nije zanimala, ali to ne znači da ću zaboraviti na svo zlo koje se u našoj zemlji dogodilo i tko je protiv koga ratovao... Slažem se! Tuđe poštuj, a svojim se diči! Tuđe nismo htjeli, drugi su došli na naše i klali, pljačkali i silovali. Mi NISMO ISLI U NJIHOVU ZEMLJU I TO JE OOOOGROMNA RAZLIKA!!!!! S naše strane je zločina bilo, grozno je to i nijedan zločin nije opravan...Treba imati na umu da su naši zločini osvetnički i MALOBROJNIJI!!!!!!! Time ne gube na vžnosti, ali to je činjenica!!!!!!! Povijest se ne zaboravlja1 Kršćanski je oprostiti, ALI NE ZABORAVITI tako da se nikad ne ponovi!! Baš kao i holokaust, koji ovaj tjedan obilježava obljetnicu! Ceca niošto ne bi smjela ovdje pjevat! Bar ne dok se javno ne ispriča i pokae, a to je znamo- nikad! treba težiti istini i ne zatvarati oči pred njom, jer , kako je rekla jučer jedan na tv-u povodom obilježavnaja obljetnice holokausta, a citirajući Voltairea: AKO DOZVOLJAVAMO DA SE ZLOČIN ZABORAVI, POSTAJEMO NJEGOVIM SUDIONIKOM!!!!!!!!!!!
|
|
|
|