Wukovarka -> RE: Zasto ne bi mogao i Tomphson, ako moze Ceca??? (30.1.2011 19:27:32)
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Evo za kraj,da ja više ne pričam o Thompsonu,neka to čine riječi jedne od njegovih pjesama (za one koji ne mogu shvatiti što mu zamjeram): Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuća Maksovih mesara. Kroz Imotski kamioni žure, voze crnce Francetića Jure. U Čapljini, klaonica bila, puno Srba Neretva nosila. Oj Neretvo teci niza stranu, nosi Srbe plavome Jadranu. 'ko je moga zamisliti lani, da će Božić slavit partizani. Tko je reka, jeba li ga ćaća, da se Crna Legija ne vraća. Gospe sinjska ako si u stanju, uzmi Stipu, a vrati nam Franju. Oj Račane jeba ti pas mater, i onome tko je glasa za te. Sjajna zvijezdo iznad Metkovića, pozdravi nam Antu Pavelića. E ovo je draga pjesma crne legije koju je Thomson otpjevao na dva koncerta i prozvan je na svim medijima. Ne želim uopće ulaziti u rasprave tko, što i kako...nisam zaluđena Thompsonom, volim puno njegovih pjesama,a na koncert u maksimir sam išla srcem, a ne zaluđem ustavštvom. Već sam rekla na temi cace u zg-u da u meni nema mržnje i ne želim se vračati u nešto što sam jedva preživjela prije 20 godina. Ali Ceca i Thompson nikako ne u rang, kako nama tako sigurno i srbima, zar ne? Zato, tko voli nek izvoli....a zašto se uopće vi tu natežete oko toga [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|