Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 15:37:26
|
|
|
|
cuba
|
Ej draga, evo mene Upravo sam stavila Rokića spavati a ja malo odmaram. Kako ste mi ti i Disney
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 16:01:39
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cuba jos si tu
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 16:24:31
|
|
|
|
danery
|
eto....ma bok
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 16:29:02
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cuba jos si tu ajme više se i sama sebi smijem
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 16:29:46
|
|
|
|
cuba
|
Ali gibam, idem se spremiti u 5h sam naručena na depilaciju. Mama će mi doći svaki tren čuvati R. Dok spava da se sredim A sad vas stvaaaaarnoooo pozdravljam
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 17:06:59
|
|
|
|
mamicaa
|
Evo mene opet na internetu, to sada krenulo svaki dan, haha baš mi je super......
|
|
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 21:17:02
|
|
|
|
sarah_zg
|
Nema me tjedan dana i jedva nađoh birtiju!! Ima li koga večeras?
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 21:18:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej draga evo mene Kako ste mi
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 21:18:28
|
|
|
|
cuba
|
Ja sam tu inventar danas Večer sarah Kako si, G?
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 21:22:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej cuba nismo se dugo vidile
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 21:23:29
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ej cuba nismo se dugo vidile Da smo bliže mislim da bi stalno visile na kavi
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 21:25:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ej cuba nismo se dugo vidile Da smo bliže mislim da bi stalno visile na kavi Ajme da znas da mi fali takva jedna prija u ZG
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 21:25:53
|
|
|
|
ikica84
|
vecer cure!!! ja se samo javljam A spava,a uskoro cu i ja pa samo da vas pozdravim!! laku noc svima!!!
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 21:28:59
|
|
|
|
modesty blaise
|
evo i mena ...malo svratila u birc...nisam danas stigla ni otvorit komp od silne jurnjave i silnih gostiju...al bilo je supač...dan mi proletio kak ste se vi provele vidim cuba da je pala depilacija....jel to proljetno spremanje za haljinice i pokazivat nogice...hehe
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 21:29:56
|
|
|
|
sarah_zg
|
Ja od četvrtka na bolovanju. G. je imao početak angine, odvela sam ga na vrijeme dr.-u, dobio antibiotik i sve 5. Sutra ide u jaslice, bili smo danas na kontroli. Kaže dr. da djecu to tako skrši, a on kuri 39.5 i pita njam-njam! O moj bože, žalit će jednog dana što ima takav apetit.
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 21:32:17
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ej cuba nismo se dugo vidile Da smo bliže mislim da bi stalno visile na kavi Ajme da znas da mi fali takva jedna prija u ZG A virujem ti...ma nadoknadit ćemo mi već tu trač partiju past će i naša kava već jednom
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 21:34:34
|
|
|
|
cuba
|
ikice LN ti želim, lipo se naspavaj i ljubi svog mališa modesty da, da pripremam se Vi ste znači imali lip dan neka ste uživali jel spava Sebač? sarah ljubi svog slatkiša, nadam se da je gotovo sa prehladama bar za ovu zimu G je zakon, on i pod temp traži jesti
|
|
RE: CB " ''''''''ALLO, ''''''''ALLO :)))... 15.3.2011 21:35:53
|
|
|
|
LUNA000
|
večer...samo da se javim..pozdrav svima...čekam muža..otišao na nogomet...naredila sam mu da mi donese neik topli sendvič ili nešto tako po povratku...mmmm
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 21:36:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
A cuba i ja se nadam de ce nasa kavica brzo pasti Pozdrav cure Sarah ma samo nak on jede Modesty vi ste znaci uzivali,ma neka ste Ajme luna i ja bi jedan topli
< Poruku je uredio pepeljuga -- 15.3.2011 21:37:48 >
|
|
RE: CB " '''''''''''''''''''''''''''''''... 15.3.2011 21:39:09
|
|
|
|
sarah_zg
|
Ma on je čudo od djeteta. Nekako je dobro izdržao ovu zimu, samo dvije boleštine. Kaže dr. da je vrijeme zeznuto toplo-hladno, a još jaslice... Uh, ali dobro mi došla 4 dana bolovanja. Sve sam ispeglala! joj, i ja bih mogla jedan sedvuljak smazati!
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 21:39:20
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ajme luna i ja bi jedan topli I ja biiiiiii
|
|
RE: CB " '''''''''''''''''''''''''''''''... 15.3.2011 21:41:10
|
|
|
|
modesty blaise
|
je, je bio nam je lijep i aktivan dan danas....Sebač spava...za sada Znači Roko skroz prizdravio ...baš mi je drago ja prek neta gledam teniski meč na kojem je moj muž trenutno i čak sam ga i uspjela vidit...hehe pepi jesi ti dobro?
< Poruku je uredio modesty blaise -- 15.3.2011 21:42:17 >
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 21:43:27
|
|
|
|
danery
|
ejla....eto mene...OPET već sam sama sebi dosadna s tim uletom,al svaki put kad ujurim,bome i izjurim prije neg mi tur stolicu dotakne šta ima osim ćelavih nogu da se ne vraćam unatrag ko rakovo dijete
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 21:46:52
|
|
|
|
cuba
|
Ajme ova depilacija mi je danas došla ko masaža naletušice ja jednim udarcem dvije muhe sredim Jel bejb spava il tm dadilja modesty kad ti se tm vraća, mislim znam da je tek išao ali na koliko dugo? Ja slušam Britney Spears na Ytubiću
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 21:47:44
|
|
|
|
sarah_zg
|
Hej, naletušo. Kako ti i tvoja bejb? Koliko je već stara? Ha, ha, ha, ili da pitam koliko je tek mlada?
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!