|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''...
15.3.2011 22:20:49   
Noblica
Hej cure! user posted image
Kako ste mi veceras?

Nisam sve pohvatala, ali sam videla Modesty da si na bolnickoj dijeti...i ja sam pa mozemo da budemo podrska jedna drugoj user posted image
Veruj mi najteze je na pocetku, ja sam drzala 10 dana, i onda sam napravila dva dana pauze, i uopste mi nije prijalo, zeludac mi se smanjio! Ono sto bi mi pre bilo kao uzina ili onako usput, ta dva dana mi je bio obrok! Danas sam pocela treci krug, i mogu ti reci da mi bas prija...samo sto cu opet 10 dana u komadu...ja sam za 10 dana skinula 4 kg. Ako sad skinem 2-3 opet cu biti zadovoljna.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 401
15.3.2011 22:24:44   
cuba
Eeej Nobliceuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  za dijetu, super ti ide! Jel da da se želudac smanjiuser posted image  Koliko sam pojela u tih 15dana dijete inače bi u 3 dana normalnouser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Noblica)
Neposredna veza do poruke: 402
   RE: CB " '''''''''''''''''''''''''''''''...
15.3.2011 22:25:02   
modesty blaise
ok Noblice, baš mi je drago da sam i ja s nekim u paru na bolničkoj....ja ću bit skroz happy ak skinem 4kg...
jesi ti kaj mijenjala u toj dijeti il si se baš striktno držala svega...pitam jer ja ne volim vrhnje i svježi sir...
cuba mi rekla da može jogurt umjesto vrhnja al kaj smijem umjesto sira
cuba kolko si ti ono uspjela skinut, zaboravila sam
i kolko često da se važem

< Poruku je uredio modesty blaise -- 15.3.2011 22:26:42 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Noblica)
Neposredna veza do poruke: 403
15.3.2011 22:29:53   
Noblica

IZVORNA PORUKA: modesty blaise

ok Noblice, baš mi je drago da sam i ja s nekim u paru na bolničkoj....ja ću bit skroz happy ak skinem 4kg...
jesi ti kaj mijenjala u toj dijeti il si se baš striktno držala svega...pitam jer ja ne volim vrhnje i svježi sir...
cuba mi rekla da može jogurt umjesto vrhnja al kaj smijem umjesto sira

Ja sam se striktno drzala, osim sto sam poslednje 2 veceri u pola noci uzela po 2-3 keksa Domacice user posted image dobila sam, i bila mi je potrebna ta doza user posted image
i ono sto je bitno, ova dva dana sam jela bukvalno sve cega sam se uzelela, od hleba, cipsa, slatkog (doduse u odnosu na predjasnje mogucnosti jako malo user posted image ), i nisam vratila nista.
A za zamenu ne znam, ja jedem vrhnje i sir, pa nisam o tome ni mislila.. user posted image
ja npr. pomorandzu ne volim da jedem, nego je iscedim svaki put, kao sok. A kafe pijem vise nego sto bi trebalo, jer volim user posted image ionako je pijem bez secera i mleka pa mi nije problem user posted image

A cuba ja sam preksinoc bila kod drugarice, i popila sam casu coca-cole i uzela 5 napolitanki, i toliko sam bila sita da nisam mogla da disem user posted image a pre to ne bi ni racunala kao da sam ista jela user posted image

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 404
15.3.2011 22:31:12   
cuba
IZVORNA PORUKA: Noblica

A cuba ja sam preksinoc bila kod drugarice, i popila sam casu coca-cole i uzela 5 napolitanki, i toliko sam bila sita da nisam mogla da disem user posted image a pre to ne bi ni racunala kao da sam ista jela user posted image

user posted image user posted image user posted image  da to bi i meni inače bio onako usputni zalogajuser posted image

(Odgovor članu Noblica)
Neposredna veza do poruke: 405
15.3.2011 22:36:44   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: cuba

IZVORNA PORUKA: Noblica

user posted image user posted image user posted image  da to bi i meni inače bio onako usputni zalogajuser posted image

uf da bar i mene to zadesi....ja se tek zasitim kad smažem pol kutijeuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 406
15.3.2011 22:40:05   
Noblica
Hoces sigurno, brzo se naviknes, prva 2-3 dana su najteza. Eto meni je danas opet prvi dan, i uopste mi nije problem, mada su mi se malo jaja smucila, ustvari belance, njega nikad nisam jela pa sam ga malo preskocila danasuser posted image

Neposredna veza do poruke: 407
15.3.2011 22:41:37   
Noblica
I da, zaboravih reci, i ja sam takva modesty, ako ne pojedem pola kutije nista nisam uradila...a sad sam se jos i terala jer sam znala da mogu i da ce proci opet 10 dana dok ne pojedem nesto slatko, ali opet nisam mogla vise od 5 da pojedem user posted image

(Odgovor članu Noblica)
Neposredna veza do poruke: 408
15.3.2011 22:45:10   
cuba
Cure drage, ja vas polako napuštam, idem se baciti pod tuš pa u krpeuser posted image
LN vam želim, ljubite svoje male hahareuser posted image

(Odgovor članu Noblica)
Neposredna veza do poruke: 409
15.3.2011 22:53:57   
modesty blaise
Noć i tebi cuba...lijepo se naspavaj i kisni Rokića i od mene
čujemo se ujutro na kavici

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 410
15.3.2011 22:59:29   
Noblica
Laku noc cuba, poljubi malenog user posted image

Neposredna veza do poruke: 411
15.3.2011 23:07:31   
modesty blaise
Idem i ja Noblice...želim i tebi ugodnu i lijepu noć....
čujemo se kak nam dijeta napreduje
pusa...baaj

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu Noblica)
Neposredna veza do poruke: 412
15.3.2011 23:09:49   
Noblica
laku noc, od sutra rezultate pisemo na onu temu bolnicka dijeta user posted image
podici cu je ja sada

Neposredna veza do poruke: 413
16.3.2011 7:32:54   
modesty blaise
Jutro svima
evo najprije jedna kofi bez mlijeka za sve one na dijeti
user posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 16.3.2011 7:33:04 >

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu Noblica)
Neposredna veza do poruke: 414
16.3.2011 7:36:48   
modesty blaise
a evo i za ostale
user posted image

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 415
16.3.2011 7:39:07   
modesty blaise
kao što se vidi iz priloženog mi ne spavamo a nismo ni noćas
budili smo se doslovno svakih 30minutauser posted image
kaj nam je?user posted image
poludili smo....skrozuser posted image
pa da vidimo sad kak bumo zdurali današnji dan....

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 416
16.3.2011 7:39:30   
ikica84
jutro modesty!!
hvala na kavi.kako ste spavali?
mi uzas,svaki sat vremena se budio user posted image user posted image i to se probudi i dere se kao lud i dam mu caj i malo popije i nastavi da spava...al svaki cas sam se dizala tako da se nikako nisam naspavala user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

Neposredna veza do poruke: 417
16.3.2011 7:41:28   
ikica84
a vidim i kod vas je bilo veselo...user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 418
16.3.2011 7:50:47   
BUMBI
Jutro i od mene,hvala za kavicuuser posted image
Vidim veselo vam je nočas bilouser posted image ,a nije ni nama bilo baš sjajno,popio je 3 bočice čajauser posted image
Ikice kako je A,jel ima temp još?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 419
16.3.2011 7:56:29   
modesty blaise
jutro Bumbi i tebiuser posted image
da ikice kako je A?

< Poruku je uredio modesty blaise -- 16.3.2011 7:58:31 >

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 420
16.3.2011 8:01:20   
LUNA000
Jutro cure!!!! I moji su cilu noć me budili..tren dođe jedan..pa drugi..pa jedan ide u wc..ma katastrofa..vidim kod svih nočas veselo!!

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

Neposredna veza do poruke: 421
16.3.2011 8:03:39   
BUMBI
Jutro Luna i tebi..
Pa šta je to djeci nočas bilo??user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 422
16.3.2011 8:04:21   
modesty blaise
hehe...ne znam kaj je to noćas bilo u zraku , al nadam se da će bit bolje večeras

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 423
16.3.2011 8:05:18   
LUNA000
možda i na njih ovo vrijeme utječe...kod mene nakon juga evo kiša pada

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 424
16.3.2011 8:05:42   
mama mery
dobro jutro user posted image
kako ste jutros?
ja bi  molga jos spavati probudili su me u 7user posted image

Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!