Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB " '''''''''''''''''''''''''''''''... 15.3.2011 21:49:38
|
|
|
|
danery
|
eeeeeeeeeee superkejt alias twiggy kak si mi? vidim g anginu kupi....tj.zaobilazi neka,dobro da ga nije ćopilo... bejb ćori,a cuba,mm pili i hrče da te bog sačuva....skinula sam zavjese za svaki slučaj uh,zaboravih....tu mač blajh bejb je skoro 7 mjeseci
< Poruku je uredio danery -- 15.3.2011 21:51:20 >
|
|
RE: CB " '''''''''''''''''''''''''''''''... 15.3.2011 21:51:23
|
|
|
|
modesty blaise
|
muž mi se vraća nakon turnira u Miamiu koji počinje 23.03.(trenutno su u Indian Welsu isto na turniru)...i to kad naši ispadnu (Karlović i Čilić) računam negdje početkom aprila hehe...Spearsica se sluša znači
< Poruku je uredio modesty blaise -- 15.3.2011 21:52:53 >
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 21:52:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cure moje ja vas pozdravljam za veceras,ful me uhvatio neki umor a i sad sam opet isla povratit nakon duzeg vrimena LN i puse djecici
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 21:53:30
|
|
|
|
modesty blaise
|
LN pepe kissić i vama....
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 21:56:55
|
|
|
|
sarah_zg
|
modesty? Muž ti je neka faca, ha? Imamo i zvijezda na raji??
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 21:58:11
|
|
|
|
cuba
|
Ajoj Pepe Ljubi i ti svoje frajere i lipo se odmori naletušice da sitila sam se zavjesa i usisavanja hrkanjem Ooo modesty pa to će on skoro i kući Nego nisam te ni pitala, mi stalno o Sebaču kako je M? Koji je ona razred sada?
|
|
RE: CB " '''''''''''''''''''''''''''''''... 15.3.2011 21:58:58
|
|
|
|
modesty blaise
|
ma sarice nije ti on neka faca...on im je samo trener a da oće ...još jedno 2 tjedna...to bumo zdržali M ti je meni sada 3.srednje....još malo pa i to gotovo...ma dobra mi je ko kruh
< Poruku je uredio modesty blaise -- 15.3.2011 22:00:38 >
|
|
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 22:01:37
|
|
|
|
danery
|
modesty kaj ti ne znaš onu iza svakog uspješnog muškarca... tak onda i za ova dva loptomlata vrijedi iza svakog uspješnog tenisača stoji dobar trener
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 22:02:55
|
|
|
|
sarah_zg
|
žene, idem ja. ujutro moram na posao. nema više odmora na bolovanju. Javim se na jutarnju kavu, ako ne bu previše posla! Poz svima
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 22:03:29
|
|
|
|
danery
|
lkn pospankama
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 22:05:28
|
|
|
|
cuba
|
sarah LN i tebi To su M i moja sekica onda vršnjakinje, tek sam ti sad vidila tikerić Moja sekica će u 7mj 18g, isto je 3 srednje
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 22:06:28
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: danery modesty kaj ti ne znaš onu iza svakog uspješnog muškarca... tak onda i za ova dva loptomlata vrijedi iza svakog uspješnog tenisača stoji dobar trener je, je danery...ima nekaj u tome aj još mi super u toj priči kaj sam ja po njoj u stvari zaslužna kaj je moj muž dobar trener tj ova dva loptomlata moraju i meni bit zahvalni na svom uspjehu... u stvari da nema mene nebi oni ni reket znali držat
|
|
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 22:07:13
|
|
|
|
danery
|
eto viš,to ti je ono....prvo žensko,pa onda sve drugo
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 22:07:33
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: cuba sarah LN i tebi To su M i moja sekica onda vršnjakinje, tek sam ti sad vidila tikerić Moja sekica će u 7mj 18g, isto je 3 srednje evo vidiš tvoja sister je 2 mjeseca starija od moje M...isssss.....po tom vidim da sam stara ko metuzalem
|
|
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 22:08:32
|
|
|
|
danery
|
aj metuzalem,izgledaš bolje neg neke sa 25
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 22:08:51
|
|
|
|
cuba
|
modesty kako napreduje bolnička, jesi izdržala 2dan? Ja upravo jedem zimsku i kisele paprike ova mi je dijeta čak i bolja od bolničke samo fali mi kruuuuuhaaaa
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 22:10:12
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise IZVORNA PORUKA: cuba sarah LN i tebi To su M i moja sekica onda vršnjakinje, tek sam ti sad vidila tikerić Moja sekica će u 7mj 18g, isto je 3 srednje evo vidiš tvoja sister je 2 mjeseca starija od moje M...isssss.....po tom vidim da sam stara ko metuzalem Si luda, to samo znači da je mene mama rodila sa 19. A ti super izgledaš
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 22:11:01
|
|
|
|
danery
|
ja se sad sjetila cvrletove vizije sa infuzijom i stalkom nisam vidjela da je to u receptu za bolničku dijetu u piksu marmelade,upravo utamanih komarca na monitoru.....
|
|
RE: CB " '''''''''''''''''''''''''''''''... 15.3.2011 22:12:16
|
|
|
|
modesty blaise
|
d sad si mi još malo draža...hehe thanks i tebi cuba , ova bolnička je fakat bolnička...grozna mi je...ja stalno gladna, ne znam dal ću izdržat 15 dana...uf čak sam si povečala malo dozu dvopekića...a moram bar malo varat
< Poruku je uredio modesty blaise -- 15.3.2011 22:13:24 >
|
|
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 22:14:40
|
|
|
|
danery
|
samo malo???? cccc,lajkaš me onak dijetno bolnički,štono bi se reklo ja samo kažem ono što sam vidjela,a što vidjeh,bome....da sam muško...bila bih bez maaaaaaaaneeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: CB " '''''''''''''''''''''''''''''''... 15.3.2011 22:15:02
|
|
|
|
cuba
|
Stvarno? Viš nisam bila toliko gladna, prvih 5 dana sam se striktno držala dijete osim šta nisam pojela kuhano meso a ostatak sam jela dvopeka i puno više nego šta tamo piše Ma možeš ti to, neće ti biti ništa od malo više dvopeka
|
|
RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''... 15.3.2011 22:15:49
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: danery ja se sad sjetila cvrletove vizije sa infuzijom i stalkom i meni je na pameti danas cili dan
|
|
RE: CB " '''''''''''''''''''''''''''''''... 15.3.2011 22:16:41
|
|
|
|
danery
|
uffff,vrijeme mi je za spavanje,moj brian ne radi baš naj....čim tu na raji tražim opciju LAJK,sve je jasno odoh u krpe...lkn curke,tipkamo se sutra...
|
|
RE: CB " '''''''''''''''''''''''''''''''... 15.3.2011 22:18:26
|
|
|
|
cuba
|
LN naletušice, ljubi mi bejb puno
|
|
RE: CB " '''''''''''''''''''''''''''''''... 15.3.2011 22:18:28
|
|
|
|
modesty blaise
|
ajme d luda si ko šlapa...ma ko sto šlapa.... tebe treba držat u nekoj torbici za slučaj depre ili nečeg sličnog LN i tebi...flisni onog svog hrkača ak pretjera a bejbicu pusni
< Poruku je uredio modesty blaise -- 15.3.2011 22:19:24 >
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!