|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB " '''''''''''''''''''''''''''''''...
15.3.2011 21:49:38   
danery
eeeeeeeeeee superkejt alias twiggy user posted image user posted image user posted image
kak si mi? vidim g anginu kupi....tj.zaobilazi user posted image neka,dobro da ga nije ćopilo...
bejb ćori,a cuba,mm pili i hrče da te bog sačuva....skinula sam zavjese za svaki slučaj user posted image user posted image user posted image

uh,zaboravih....tu mač blajh user posted image user posted image bejb je skoro 7 mjeseci user posted image

< Poruku je uredio danery -- 15.3.2011 21:51:20 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 376
15.3.2011 21:51:23   
modesty blaise
muž mi se vraća nakon turnira u Miamiu koji počinje 23.03.(trenutno su u Indian Welsu isto na turniru)...i to kad naši ispadnu (Karlović i Čilić)
računam negdje početkom aprila

hehe...Spearsica se sluša znači

< Poruku je uredio modesty blaise -- 15.3.2011 21:52:53 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 377
   RE: CB " ''''''''''''''''ALLO, '''''''''...
15.3.2011 21:52:55   
pepeljuga
Cure moje ja vas pozdravljam za veceras,ful me uhvatio neki umor a i sad sam opet isla povratit nakon duzeg vrimenauser posted image
LN i puse djeciciuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 378
15.3.2011 21:53:30   
modesty blaise
LN pepe kissić i vama....

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 379
15.3.2011 21:56:55   
sarah_zg
modesty? Muž ti je neka faca, ha? Imamo i zvijezda na raji??user posted image

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 380
15.3.2011 21:58:11   
cuba
Ajoj Pepeuser posted image
Ljubi i ti svoje frajere i lipo se odmoriuser posted image user posted image user posted image

naletušiceuser posted image user posted image user posted image  da sitila sam se zavjesa i usisavanja hrkanjemuser posted image

Ooo modesty pa to će on skoro i kućiuser posted image user posted image user posted image
Nego nisam te ni pitala, mi stalno o Sebačuuser posted image  kako je M? Koji je ona razred sada?

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 381
15.3.2011 21:58:58   
modesty blaise
ma sarice nije ti on neka faca...on im je samo treneruser posted image

a da oće user posted image ...još jedno 2 tjedna...to bumo zdržali
M ti je meni sada 3.srednje....još malo pa i to gotovo...ma dobra mi je ko kruhuser posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 15.3.2011 22:00:38 >

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 382
15.3.2011 22:01:37   
danery
modesty kaj ti ne znaš onu iza svakog uspješnog muškarca... tak onda i za ova dva loptomlata vrijedi iza svakog uspješnog tenisača stoji dobar trener user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 383
15.3.2011 22:02:55   
sarah_zg
žene, idem ja. ujutro moram na posao. nema više odmora na bolovanju. Javim se na jutarnju kavu, ako ne bu previše posla! Poz svima

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 384
15.3.2011 22:03:29   
danery
lkn pospankama user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 385
15.3.2011 22:05:28   
cuba
sarah LN i tebiuser posted image
To su M i moja sekica onda vršnjakinje, tek sam ti sad vidila tikerićuser posted image user posted image  Moja sekica će u 7mj 18g, isto je 3 srednjeuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 386
15.3.2011 22:06:28   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: danery

modesty kaj ti ne znaš onu iza svakog uspješnog muškarca... tak onda i za ova dva loptomlata vrijedi iza svakog uspješnog tenisača stoji dobar trener user posted image user posted image user posted image

je, je danery...ima nekaj u tome user posted image user posted image
aj još mi super u toj priči kaj sam ja po njoj u stvari zaslužna kaj je moj muž dobar trener tj ova dva loptomlata moraju i meni bit zahvalni na svom uspjehu...user posted image
u stvari da nema mene nebi oni ni reket znali držatuser posted image user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 387
15.3.2011 22:07:13   
danery
eto viš,to ti je ono....prvo žensko,pa onda sve drugo user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 388
15.3.2011 22:07:33   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: cuba

To su M i moja sekica onda vršnjakinje, tek sam ti sad vidila tikerićuser posted image user posted image  Moja sekica će u 7mj 18g, isto je 3 srednjeuser posted image

evo vidiš tvoja sister je 2 mjeseca starija od moje M...isssss.....po tom vidim da sam stara ko metuzalemuser posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 389
15.3.2011 22:08:32   
danery
aj metuzalem,izgledaš bolje neg neke sa 25 user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 390
15.3.2011 22:08:51   
cuba
modesty kako napreduje bolnička, jesi izdržala 2dan?
Ja upravo jedem zimsku i kisele paprikeuser posted image  ova mi je dijeta čak i bolja od bolničkeuser posted image  samo fali mi kruuuuuhaaaa

Neposredna veza do poruke: 391
15.3.2011 22:10:12   
cuba
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

IZVORNA PORUKA: cuba

evo vidiš tvoja sister je 2 mjeseca starija od moje M...isssss.....po tom vidim da sam stara ko metuzalemuser posted image user posted image

Si luda, to samo znači da je mene mama rodila sa 19. A ti super izgledašuser posted image

Neposredna veza do poruke: 392
15.3.2011 22:11:01   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image ja se sad sjetila cvrletove vizije sa infuzijom i stalkom user posted image user posted image user posted image
nisam vidjela da je to u receptu za bolničku dijetu user posted image user posted image user posted image
u piksu marmelade,upravo utamanih komarca na monitoru.....user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 393
15.3.2011 22:12:16   
modesty blaise
d sad si mi još malo draža...heheuser posted image

thanks i tebi cuba , ova bolnička je fakat bolnička...grozna mi je...ja stalno gladna, ne znam dal ću izdržat 15 dana...uf
čak sam si povečala malo dozu dvopekića...a moram bar malo varat

< Poruku je uredio modesty blaise -- 15.3.2011 22:13:24 >

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 394
15.3.2011 22:14:40   
danery
samo malo???? cccc,lajkaš me onak dijetno user posted image user posted image user posted image bolnički,štono bi se reklo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja samo kažem ono što sam vidjela,a što vidjeh,bome....da sam muško...bila bih bez maaaaaaaaneeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 395
15.3.2011 22:15:02   
cuba
Stvarno? Viš nisam bila toliko gladna, prvih 5 dana sam se striktno držala dijete osim šta nisam pojela kuhano meso a ostatak sam jela dvopeka i puno više nego šta tamo pišeuser posted image  
Ma možeš ti to, neće ti biti ništa od malo više dvopekauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 396
15.3.2011 22:15:49   
cuba
IZVORNA PORUKA: danery

user posted image user posted image user posted image user posted image ja se sad sjetila cvrletove vizije sa infuzijom i stalkom user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  i meni je na pameti danas cili dan

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 397
15.3.2011 22:16:41   
danery
uffff,vrijeme mi je za spavanje,moj brian user posted image user posted image user posted image ne radi baš naj....čim tu na raji tražim opciju LAJK,sve je jasno user posted image user posted image user posted image
odoh u krpe...lkn curke,tipkamo se sutra...

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 398
15.3.2011 22:18:26   
cuba
LN naletušice, ljubi mi bejb punouser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 399
15.3.2011 22:18:28   
modesty blaise
ajme d luda si ko šlapa...ma ko sto šlapa....user posted image user posted image
tebe treba držat u nekoj torbici za slučaj depre ili nečeg sličnoguser posted image user posted image

LN  i tebi...flisni onog svog hrkača ak pretjera a bejbicu pusni

< Poruku je uredio modesty blaise -- 15.3.2011 22:19:24 >

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!