Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 9:10:18
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Slažem se s curama... Po meni to više nije intimno ako su se pojavili u novinama, na tv....znači očekuju nešto od nekoga.... Ja obožavam djecu, i samo to kaj ih je 5...možda jednog dana dobim i toliko željene blizance onda bi ih bilo 7 ali onako iskreno ne fali im ništa....pod ništa ne mislim samo ljubav jer to imaju maksimalno, već na materijalnu stranu znači imaju sve....pod tim mislim svaki dan novac za školu, za izvanškolske aktivnosti, za more, ali ima druga kvaka, bar po meni....ne može ta mama reči ja svojoj djeci dam potrebno, jer iz iskustva znam da im ne može dati sebe u potrebnom trenutku....a mislim da je to jako važno...ja se često kopam jel sam im danas dala sebe koliko su trebali...i moji čuvaju jedni druge ali još uvijek hvatamo konce kako im svakome dati i mamu i tatu dnevno koliko im treba... Vjerujem da su sretni i svaka im čast ali..... Ninolina tebi kapa dolje.....duboki naklon ...i svaka čast.... a njanja tebi osmijeh od uha do uha ...za maskaru...naravno !
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 10:51:27
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: njanja MOlim svih da se prebacimo na temu MASKARA (bumbi, nije osobno) http://www.ringeraja.hr/forum/maskara/m_714773/mpage_1/tm.htm#714984 Tu nam bolje ide-kažeš svoje mišljenje: REVLON i nitko te ne dira..... ŽIVJELI!!! Njanja zbog čega? Zbog suprotnog mišljenja? I na ovoj temi je svatko iznjeo svoje mišljenje, nije bilo vrijeđanja ni svađe, samo suprotnih stavova. I ljubi nam Jana...
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 11:05:43
|
|
|
|
pakić
|
Tko smo mi da sudimo o drugima, njihovom životu i željama... Svi imamo svoj stav, i to je u redu, dok ga ne pokušavamo primijeniti na druge ljude... Prije 50 godina, gotovo svaka obitelj imala je desetoro djece, a kudikamo lošije uvjete. I bili su bosi, gladni, možda čak i prljavi. Da nije bilo njih, ne bi danas bilo ni nas. I ja živim sa dvoje djece i mužem u 50 kvadrata, i spavamo svi u jednoj sobi, ali sretni smo. Danas sutra, možda će biti još koji bebač, ali ako ćemo svi čekati da imamo idealne uvjete??!! A znam mnogo mnogo djece, koja imaju SVE, a ustvari nemaju ništa.
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 11:06:57
|
|
|
|
njanja
|
REVLON!!!!
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 11:10:18
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: njanja REVLON!!!! loreal
|
|
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 11:39:45
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: Bebys i ponovo drzava...problem...kakava CE BUDUCNOST TE DJECE BITI...SAMO TO SE PITAM Država je kriva što imaju 10 djece, a ne rade ništa....ne slažem se APOSLUTNO NISTA LOSE NEMA U TOME IMATI PUNO DJECE tko ima zivaca i dobre volje a najvise zdravlja SAMO NAPRIJED O DA DRZAVA JE I TEKEKO KRIVA...ovdje i u svakoj drugoj zapadnoj zemlji...ZIVE LJUDI OD DJECIJEG DOPLATKA jer je toliko veliki na tako puno djece da ljudi UOPCE NEMAJU POTREBE RADITI...nego DOSLOVNO UZIVAJU U SVOJOJ DJECI I APSOLUTNO IM NISTA NE NEDOSTEJE. dobiju od drzave i drzava im placa stanarinu ogromne kuce i stanove....i jos za zivot jako puno s time da se nista neplaca kod lijecnika zato I NEVOLE ISTOCNJACKE OBITELJI JER IH IMA JAKO PUNO...oni to masovno koriste... kada bi takvo nesto u hr. bilo SIGURNO NEBI BILO POTREBE DOLAZITI U NOVINE...
|
|
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 11:52:41
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: Bebys IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: Bebys i ponovo drzava...problem...kakava CE BUDUCNOST TE DJECE BITI...SAMO TO SE PITAM Država je kriva što imaju 10 djece, a ne rade ništa....ne slažem se APOSLUTNO NISTA LOSE NEMA U TOME IMATI PUNO DJECE tko ima zivaca i dobre volje a najvise zdravlja SAMO NAPRIJED O DA DRZAVA JE I TEKEKO KRIVA...ovdje i u svakoj drugoj zapadnoj zemlji...ZIVE LJUDI OD DJECIJEG DOPLATKA jer je toliko veliki na tako puno djece da ljudi UOPCE NEMAJU POTREBE RADITI...nego DOSLOVNO UZIVAJU U SVOJOJ DJECI I APSOLUTNO IM NISTA NE NEDOSTEJE. dobiju od drzave i drzava im placa stanarinu ogromne kuce i stanove....i jos za zivot jako puno s time da se nista neplaca kod lijecnika zato I NEVOLE ISTOCNJACKE OBITELJI JER IH IMA JAKO PUNO...oni to masovno koriste... kada bi takvo nesto u hr. bilo SIGURNO NEBI BILO POTREBE DOLAZITI U NOVINE... zanimljivo, baš me zanima koja to država samo daje novce, kuće stanove, besplatno zdravstvo, a ljudi u toj državi ne rade ništa...
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 11:58:13
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Bebys O DA DRZAVA JE I TEKEKO KRIVA...ovdje i u svakoj drugoj zapadnoj zemlji...ZIVE LJUDI OD DJECIJEG DOPLATKA jer je toliko veliki na tako puno djece da ljudi UOPCE NEMAJU POTREBE RADITI...nego DOSLOVNO UZIVAJU U SVOJOJ DJECI I APSOLUTNO IM NISTA NE NEDOSTEJE. dobiju od drzave i drzava im placa stanarinu ogromne kuce i stanove....i jos za zivot jako puno s time da se nista neplaca kod lijecnika zanimljivo, baš me zanima koja to država samo daje novce, kuće stanove, besplatno zdravstvo, a ljudi u toj državi ne rade ništa... uuuu ovo je jakooo dobro!! SAN SNOVA
< Poruku je uredio njanja -- 6.5.2011 12:00:17 >
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 12:00:30
|
|
|
|
anaxx
|
ej, njanja... ja bi se odmah odselila i radila iz gušta u dobrotvorne svrhe.... ideš? ali ovo je za neku drugu temu....
< Poruku je uredio anaxx -- 6.5.2011 12:04:32 >
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 12:04:13
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: anaxx ej, njanja... ja bi se odmah odselila i radila iz gušta u dobrotvorne svrhe.... ideš? odgovorim ti kada se vratim iz stanja šoka.... usput idem malo trepavice namazati
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 12:06:23
|
|
|
|
andela1
|
Ja cu samo reci : Svaka joj cast!!! Gledala sam prilog o tome i najjaca mi je njena izjava: Nista nam ne fali,sretni smo! I Na pitanje kako to da je odlucila toliko njih roditi;" Ja mislim da je to sve Bozje i od Boga! "
|
|
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 12:06:57
|
|
|
|
anaxx
|
max faktor....
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 12:09:48
|
|
|
|
andela1
|
E da! slobodno krenite u napad!!!
|
|
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 12:26:23
|
|
|
|
Ninaa
|
Već sam svoje prokomentirala ne sudim i to je njihova stvar, vjerojatno su sretni, ona obitelj iz mog sela se baš tako i ne bi mogla nazvati, fali im i materijalno i odgoja i mama i tata. A bebys nemoj misliiti da te prozivam ili napadam ali nemoj toliko pljuvati po našoj državi, nije ona kriva, pa ne može si priuštiti toliko socijale i neznam čega sve ne, prije 15 godina se izvukla iz rata,a porodiljne naknade i sve ine naknade se isplaćuju iz državnog proračuna kojeg punimo svi mi koji radimo i svaki mjesec nam uzimaju za raznorazne poreze i neznam kaj. Zapadne zemlje su bogate i imaju visok standard pa si to mogu priuštiti, tj. isto pošteno oderu sve građane koji rade, na uštrb ovih koji ne.
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 12:27:05
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: anaxx ej, njanja... ja bi se odmah odselila i radila iz gušta u dobrotvorne svrhe.... ideš? odgovorim ti kada se vratim iz stanja šoka.... usput idem malo trepavice namazati Swedska njanja...trenutno sjedim zbog zdr. tegoba a primam pare u visini jedne Hr plate a znam da je i u Hrvatskoj skupo kao i ovdje.... ali to je sasvim druga tema...
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 6.5.2011 12:30:19 >
|
|
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 12:29:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Zanimljiva tema...1. Ta obitelj redovito traži pomoć socijalne službe tako da teza "ne treba nam puno, ne tražimo, imaju sve.." pada u vodu (jer zašto bi u suprotnosti tražili kuću od grada ako im eto ništa ne fali)... 2. Ima obitelji koje mogu uzdržavati 10-ero djece (osobno znam samo jednu), ali ti isti ljudi kažu da im se gadi kad drugi štancaju djecu i ne mogu im priuštiti ono što im treba (a treba djeci svašta tako da si ne seremo). Ko da im je lako kad se skuplja po razredu novac za njih . 3. Mama me sama odgojila, po danu radila, po noći još u fušu čistila i NIKAD nije tražila da joj netko dodijeli stan, kuću, ništa, pa zašto bi onda tako jedna koja samo rađa imala neke privilegije i pritom ispadala žrtva?Onda ne bi to objavljivala u medijima i lokalnoj crkvi "POMOZITE NAM U ODJEĆI; NOVCU::::" FUUUUUUUJJJJJ 4. CHANEL MASKARA, imam jednu ali je savršena za posebne prigode 5. Raspalite po meni komotno....demokracija na djelu (pusa Njanji i drugim curama)
|
|
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 12:31:27
|
|
|
|
jagodicabobica
|
hajde ti meni procisti usisivac nece da sisa
|
|
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 12:33:54
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: anaxx ej, njanja... ja bi se odmah odselila i radila iz gušta u dobrotvorne svrhe.... ideš? odgovorim ti kada se vratim iz stanja šoka.... usput idem malo trepavice namazati Swedska njanja...trenutno sjedim zbog zdr. tegoba a primam pare u visini jedne Hr plate a znam da je i u Hrvatskoj skupo kao i ovdje.... ali to je sasvim druga tema... slučajno znam situacuju u Švedskoj i isto tako znam kolike poreze imaju za sve živo i ni u kom slučaju nije da ljudi samo rađaju djecu i ne rade ništa... rade oni itekako i plačaju, samo im je sistem uređeniji.... i da ima jeftinih stvari, ali im je hrana puno skuplja, a to je ipak ono osnovno za život... ej, jagodice gdje živiš? u 9 mjesecu idem do kume u SWE pa pitam....
< Poruku je uredio anaxx -- 6.5.2011 12:36:09 >
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 12:43:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ne rađamo državi nego sebi, ne možeš ih narađati tucet i reći državo aj plaćaj. Koliko čovjek može (u svakom pogledu) imati djece neka ih ima ali da budu odgovorni za njih. A ne tražiti okolo ("djeca su moje blago, ali im nemam dati za jesti"). Ima takva 2 slučaja kod mene u vrtiću i svakakvi dolaze (7 ih je a nemaju tople vode)- Jezzzzzza.. Idem usisavati. Pozz
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 6.5.2011 12:53:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 13:03:18
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Otišla ova tema skroz u sprdnju.. Članak je ovu familiju prikazao kao požitivan primjer i ideal obitelji. S obzirom da je objavljen u novinama,dajem si za pravo reći svoje mišljenje(a to u Hr još nije zakonski zabranjeno) da to ne da nije ideal,ni svijetli primjer,nego je primjer dvoje neodgovornih odraslih ljudi koji štancaju djecu,žive kao podstanari,jedu na smjenu jer nemaju stol dovoljno velik da bi jeli zajedno,on je na birou,žive od socijale.. To je užas. Samim tim što su izašli u medije stavili su se u poziciju da svatko ima pravo reći svoje mišljenje. To što netko nešto pravda bogom,ne znači da bi se bog složio s njim i ne znači da je nedodirljiv. Ne sudim,briga me,samo mi žao te djece,jer NIJE ISTINA da je samo ljubav dovoljna. I za kraj,prestanite roditeljsku ljubav i kvalitetu obitelji vrednovati brojem djece. To što ih je netko narodio 50 pa im nema što dati,osim ljubavi ne čini ga boljim roditeljem.Dapače,trebalo bi ga zakonski sterilizirati. Meni je super vidjeti obitelji s puno djece koja imaju sve,a to uključuje od patika,mjesta za stolom,igrački,knjiga,maturalnih putovanja,sladoleda,kazališta nadalje. I bravo za takve obitelji. Oni mogu biti uzor.A rađati sirotinju na teret svih nas i još k tome im pljeskati. E,pa ja neću. I btw bebys Hrvatska drržava(čitaj malobrojni koji rade) ionako uzdržavaju previše onih koji ne rade. U Švedskoj je taj omjer puno veći u korist zaposlenih i tamo je sramota primati socijalnu pomoć.
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 13:34:59
|
|
|
|
Ninaa
|
Potpisujem cvrčak do riječi do riječi. Meni je prekrasno vidjeti obitelji s puno djece di su i djeca i roditelji sretni, ne moraju imati neznam što ali da imaju dovoljno za životne potrebe - normalne. Dugo sam si priželjkivala veliku obitelj s barem četvero djece,ali trenutno imam jedno s kojim jedva izađem na kraj i životna situacija se promjenila tak da vjerojatno se to neće ostvariti. Trenutno je tako da se ni ovom jednom djetetu ne mogu dati koliko treba i peče me savjest zbog toga, a i mog muža isto. Moramo raditi(a obadvoje radimo kod privatnika koji ne pita bi ti bio malo doma ili možeš ostati duže ili ti je dijete bolesno,a nemam baka servis na usluzi od 0 do 24) da bi imali uopće za život i račune (ne za luksuz). Maštam o još jednom djetetu ili dvoje a sad koliko ćemo ih uspijeti imati vidjet ćemo. Mislim da bi za primjer trebali uzeti obitelji kao što je od naše ninoline ili leme,a ne ove koje su na kraju socijalni slučaj. Mislim da nije cilj da svatko od nas izrodi 5 i više djece pa se ti draga državo brini za nas i njih. Ionako se država brine za previše ljudi koji bi mogli raditi a neće. Ima puno krasnih obtelji oko mene s troje djece i zamislite imaju prevelika primanja da bi ostavarili pravo na dječji doplatak.
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 13:41:40
|
|
|
|
Zvonki
|
Mene samo smeta što se ovakav slučaj stavi na komentiranje. Pa što tu uopće imaš komentirati??? Ljudi imaju djecu bez obzira na to što mi mislili o tome Što se ima napisati - sprdnja ? Netko treba te jadne ljude podučiti da se mogu sexati bez da dobiju dijete, hahahaaa Ne volim kad se stavi nekoga na tapetu i po njima. Ljudi su u novinama jer nije da baš svaka obitelj ima deset__ere djece a ne zato da ih se pljuje. Uostalom, meni ni ne izgledaju kao socijala već kao prosječna obitelj. Ps. Max Factor
< Poruku je uredio Zvonki -- 6.5.2011 13:46:27 >
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 13:52:49
|
|
|
|
malizia
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Mene samo smeta što se ovakav slučaj stavi na komentiranje. Pa što tu uopće imaš komentirati??? Ljudi imaju djecu bez obzira na to što mi mislili o tome Što se ima napisati - sprdnja ? Netko treba te jadne ljude podučiti da se mogu sexati bez da dobiju dijete, hahahaaa Ne volim kad se stavi nekoga na tapetu i po njima. Ljudi su u novinama jer nije da baš svaka obitelj ima deset_ere djece a ne zato da ih se pljuje. Uostalom, meni ni ne izgledaju kao socijala već kao prosječna obitelj. , predobro, mogli bi im čak nekoga sa raje (uz dopuštenje naravno )preporučiti vezano za poduku .
|
|
|
|
RE: 35 godina i 10tero djece 6.5.2011 14:00:19
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Potpisujem cvrčak do riječi do riječi. Meni je prekrasno vidjeti obitelji s puno djece di su i djeca i roditelji sretni, ne moraju imati neznam što ali da imaju dovoljno za životne potrebe - normalne. Dugo sam si priželjkivala veliku obitelj s barem četvero djece,ali trenutno imam jedno s kojim jedva izađem na kraj i životna situacija se promjenila tak da vjerojatno se to neće ostvariti. Trenutno je tako da se ni ovom jednom djetetu ne mogu dati koliko treba i peče me savjest zbog toga, a i mog muža isto. Moramo raditi(a obadvoje radimo kod privatnika koji ne pita bi ti bio malo doma ili možeš ostati duže ili ti je dijete bolesno,a nemam baka servis na usluzi od 0 do 24) da bi imali uopće za život i račune (ne za luksuz). Maštam o još jednom djetetu ili dvoje a sad koliko ćemo ih uspijeti imati vidjet ćemo. Mislim da bi za primjer trebali uzeti obitelji kao što je od naše ninoline ili leme,a ne ove koje su na kraju socijalni slučaj. Mislim da nije cilj da svatko od nas izrodi 5 i više djece pa se ti draga državo brini za nas i njih. Ionako se država brine za previše ljudi koji bi mogli raditi a neće. Ima puno krasnih obtelji oko mene s troje djece i zamislite imaju prevelika primanja da bi ostavarili pravo na dječji doplatak. ti ljepo daj otkaz, rodi još troje, imat ćeš popriličan dječji doplatak(čitaj isti kao što ti je plaća) još ćeš preko razno raznih misija dobit još malo, imat ćeš više vremena nego sad i svi sretni. mislim koma. Crvle potpisujem od do.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!