Ruža -> RE: Je li homoseksualnost zaista neprirodna ???? (20.6.2011 14:34:35)
|
Dali sam homofob ili ne? Ni sama nisam sigurna. Protiv sam nasilja i Split mi je za svaku osudu, ljudi koji jedva čekaju priliku bez obzira na prigodu da ispuhaju svoje divljaštvo.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley21.gif[/image] Ono što me užasno smeta je objest u bilo kojem segmentu društva, tako i kod homoseksualaca. A takvih je previše, sebičnih,arogantnih i bez truna empatije. Kad u zrelim godinama preko noći otkriju svoju orjentaciju pa tom činjenicom natrljaju nos svojoj djeci i obteljima bez imalo razmišljanja o posljedicama. Kad ne znaju više što bi probali pa eto odluče malo biti "gey", i propagiraju to kao sasvim normalno i prihvatljivo. I apsolutno sam protiv posvajanja djece. Na stranu sve, ali djete nema pravo izbora samo stvarati mišljenje u toj priči. Osobno znam homoseksualca koji je prošao sve naše gay krugove, od uloge sponzoruše nekim našim uglednicima, do iskrene ljubavi i ni malo mi se ne sviđa takav stil života. A opet vjerujem da ima ljudi koji uistinu jesu homoseksualci i žive svoju ljubav i život netransparentno i sumnjam da su takvi u paradama. Pobornik sam one živi i pusti druge da žive, ne učini drugome što ne želiš sebi. Protiv sam nasilja, osuđivanja i prozivanja, ali opet i protiv prevelikog promoviranja homoseksualnosi kao nečeg sasvim prirodnog i najnormalnijeg. Svom djetetu pustiti ću da samo stvori svoj sud o tom pitanju, da mi za koju godinu dođe s činjenicom da ima dečka, vjerujem da bi zahvalila Bogu što je živ i zdrav, a tek onda se upitala : Zašto baš meni?? Globalizacija sve više zahvaća i naše društvo, volim ju uzimati s rezervom, koliko dobra donese toliko dobra i uzme.
|
|
|
|