bubaMaja -> RE: Je li homoseksualnost zaista neprirodna ???? (21.6.2011 12:13:52)
|
hmm, moram prvo prokomentirati modesty : ne zato što se u većini slučajeva ne slažem s njom, jer se slažemo, ali ne mogu ne primijetiti da ona jako uživa podbadati sve koje imaju drugačije mišljenje od nje.. nažalost, te iste žene koje podbadaš modesty, čini mi se, shvaćaju to ozbiljno i stvarno se uzbuđuju dok ti brišeš suze od smijeha (mogu se kladiti)... ako je tema homoseksualnost, onda pustimo ovdje crkvu na miru.. moja druga polovica (da tako kažem, jer nije mi ni brat ni muž, a više mi je od prijatelja - ne modesty, nije mi ni ljubavnik [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]) kaže da on ne može izabrati.. homoseksualac je... kaže da bi dao pola svog života da nije, da mu se svidi žena, da se može oženiti, imati djecu i sve ono što kao mi "normalni" imamo, ali NE MOŽE. nije bolestan, iznimno je inteligentan, iznimno je muževan, iznimno je emocionalan i sve ono što jedna žena od muškarca želi i treba, ali ... eto ALI voli muške. i je.. ga, ne može na isti način voljeti ženu, kao što ni mi na taj način ne možemo voljeti svoj spol... ja ga ne mogu niti voljeti više niti manje radi toga... volim ga što je čovjek u svakom smislu riječi, što je predivno biće u svakom smislu riječi... volim ga zbog onog što jest a ne zbog onog s kojim se je.., kao što i on mene voli zbog onoga što ja jesam u svojoj biti, a ne zbog toga što se je.. sa svojim mužem (ili prije s dečkom...) zar je to stvarno toliko bitno??? i tko ima pravo zabadati nos u tuđu postelju???
|
|
|
|