bubaMaja -> RE: Je li homoseksualnost zaista neprirodna ???? (21.6.2011 12:46:48)
|
oprosti modesty možda sam te krivo procijenila... nije mi bila namjera svađati se niti prozivati, to ne svakako!!! i kao što sam navela, slažem se s tobom u preko 90% svih komentara na ovom forumu, razmišljamo slično, ali eto čini se oko podbadanja ne ))) što je isto u redu.. ja sam za ovakve teme kao i sve druge koje razvijaju raspravu bilo koje vrste, samo s jednom razlikom a to je razina komunikacije... ovako imamo skupinu koja viče "ubi crkvu" i skupinu koja viče "ubi pedere", a tema je dojenje [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]- iskarikirano, ali tako je... to nije samo na ovoj temi nego na gotovo svakoj oko koje se povede rasprava... a vrlo rijetko se daju stabilni argumenti (kao npr. oko dojenja kad smo se razgovarale modesty i ja, ja mislim da treba dojiti, ona ne- iznijele smo obje argumente bez podbadanja, bez ubij ovog ili onog...)- nakon te rasprave recimo, modesty je meni poprasla u očima, žena s kojom se može raspravljati a da se ne svađamo... moj komentar o podbadanju i dalje stoji,ali uz gore navedenu ispriku, jer je to nešto što bih ja napravila u toj situaciji (podbadala lako zapaljive ljude). no, ne želim nikoga uvrijediti. samo hugići i bubamare nije smisao ovog foruma, ali nekim ljudima znači pa i to podržavam.. meni je uvijek važnija misao i molitva koja stoji iza tih smajlića
|
|
|
|