mala pcelica -> RE: Ringerajina tužionica - 2. dio (21.5.2012 21:11:19)
|
tužim se na djeverovu zenu i njenu kumu...prekjuče nazovem djeverovu zenu i pitam ju ak ce biti kuci da bi dosla sa majom kod nje na kafu,ona kaze ako si bolesna da ne dolazim,a i one idu na igralište sa djecom da djeca igraju nogomet (inače jesam prehladjena,ali još samo malo kasljem i to je to,ne slinim i ne curi mi nos,prošlo me je) ja kazem ok,nisam ni mislila da sjedimo u kuci,bili bi vani znaci djeca nebi imala doticaja samnom..pitam ju za koliko ce one na igraliste kaze za 15-20 min,ja kazem ok,dovescu i ja maju,na otvorenom smo...ja i maja smo stigle na igraliste i bile tamo neko vrijeme njih još nema,kad vidim ide mali od djevera,pitam ga gdje ti je mama on kaze otišle su one kod tamo neke zenske nece da idu na igralište.. i meni tu bilo krivo ono odjebale su me ko posljednja govno kao da sam najsugavija osoba na svjetu kao da imam ne znam koju zaraznu bolest (inace ta zenska ima kucu prekoputa igralista) ja uzmem maju za ručicu i krenem kuci i vidim njih da sjede na dvorištu,nisam ih htjela ni pozdraviti niti su se one meni obratile..bas mi je bilo krivo sto se tako ponasaju...ajd recite po vasem misljenju jesam li ja pogresila sam tako postupila?? ja ne mogu realno da prosudim čije je ponašanje u redu [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|