mala pcelica -> RE: Ringerajina tužionica - 2. dio (27.5.2012 22:56:05)
|
evo mene opet na ovoj temi... veceras smo bili na jednom djecjem rodjendanu i neki mali naleti biciklom na maju i srusi je,predje točkom preko njene tuke,pedalu joj nabije u rebra,ona kako je pala tako je izgulila dlanove i koljena,pukla usna i polomila prednji zub [sm=smiley19.gif] e sad ajd ok dešava se vjerujem da mali nije namjerno,nego sto je mene raspizdilo mama od tog malog nije ga ni opomenila da pazljivije vozi ili ga oterala sa bicikla (ja bi to napravila da je maja to uradila) i onda sam se ja zapitala " ja svaki jebeni put kad maja nekone nesto uradi vičem na nju derem se,nekad ju i klepim govorim da to nije lijepo da to djete sad boli blabla bla ... a svi ostali roditelji svoju djecu ni ne opomenu [sm=zmeden.gif] često i kad maja nije kriva,ako npr neko nju udari zbog neke igračke i oće silom da joj otme ja vičem na nju da da igračku,kako god okrenes ona nadrapa ...e pa necu ni ja više ni da vičem ni da da ju klepam i kad bude kriva..znaci ja svoje djete maltretiram,a druge roditelje boli dupe sto im djeca udaraju drugu djecu...tako da iduci put kad maja klepi neko od te djece necu ni ja reagovati pa da vidim oće im se to sviditi...znam da to nije u redu,al zasto da samo ja svoje djete kažnjavam,ako oni neće svoju...da napomenem da je to stalno jedna te ista grupica djece koja se skoro svakodnevno druže....moje djete nije zlatno ja to znam i da su to sve dječije razmirice,ali brate mili što je preterano preterano je (mislim na roditelje) i da još je i nesretnica juče na svom rodjendanu pala i rasjekla usnu i obraz iznutra i ima šljivu na bradi [sm=smiley13.gif] toliko mi ju je veceras bilo zao da mi je doslo da skupa snjom plačem [sm=smiley19.gif] ubrzo poslje toga smo se pokupili i otisli kuci,prisjelo mi je sve ....
|
|
|
|