Indy -> RE: Ringerajina tužionica - 2. dio (24.6.2012 12:21:03)
|
a, joj, pčelice treba izaći na kraj s jednom svekrvom, a tek s dvije. malo da se i ja izjadam. zadnjih 10dana mi bilo katastrofa, morala sam biti u vu (samo po sebi katastrofa) i sama s djecom i svekrom, on hoće djecu čuvati samo koliko mora i kad ga zamolim, domi imao proljev svih 10dana, nismo ništa spavali, hodali doktorima(i oni su me izvozali) užasno sam bila umorna, onda me svekrva zove da pita za malog, ona kao radi u sezoni na moru, to kao je jer ništa neradi, nema posla, sama rekla da joj dosadno, mislim si, pa dođi onda kući, tu ti neće biti dosadno. na kraju domiju nije ništa, nego samo zubići, na kraju je još pokupio neku virozu i temp.39.5, i on mi sada ozdravio i prošao proljev, sinoć prvi put lijepo spavao. no sad viroza prešla na mene i patrika, sad on ima tu visoku temp., a meni glava kao bubanj. pokupila sam njih dvojicu i došla kod mojih, sad ćemo vjerovatno tu provest cijelo ljeto. za kuću i baštu u vu me nije briga, nek se brine onaj koji ju je sadio, ni on nevoli biti u vu. zbrisao je u svoju vikendicu.
|
|
|
|