danery -> RE: Ringerajina tužionica - 2. dio (28.8.2012 18:52:03)
|
ojbm ti nedokazane babetine [sm=hudicek1.gif] odvezla mi sveki bejb u šetnju,i vraća se i govori na sav gla AAAAA ŠTO ĆE TI SAD MAMA REEĆII KAD TE VIIDIIIII.... ja [sm=zmeden.gif],izašla van,a djetetu cijelo lice crveno....us.ala sam se da je negdje pala,al ne plače....a ova tuka joj brala kupine uz dravu i dala da jede.... ma nije do kupina,ajde,neka djetetu veselja i voća,al jbt,imamo zelena kolica i usrala ih je do bola i natrag s tim vražjim kupinama....nije problem oprati,al ne mogu bez mašine,a ona šperploča u sjedalici je pukla....pa što više perem,to se više mrvi.... pa jel toliko teško pobrati glupe kupine u čašu i dati djetetu da pojede negdje na klupici u parku,kod kuće ili biiilo gdje van kolica..... ma utukla bi ju onak tulavu i nedokazanu,najviše me živcira što moram svaki put rašarafiti cijela kolica da operem te jbne flekurde.... aaaaaaaaaaaaaaa,pa lijepo mi piše u potpisu....samo me baba očuvaj,al nisam ja te sreće [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]
|
|
|
|