ruwenzor -> RE: Sv. Duh (20.2.2012 12:23:48)
|
Ups, promakla mi je ova tema prije, nadam se da ipak bude nekom korisno. Rodila sam na Sv. Duhu prije 9 mj, i opet bi išla tamo, ostalo mi je sve u super sjećanju. Rađala sam u noći, doktora i babicu viđala svaka 2h na brzinskom pregledu, brbljala s curom u predrađaoni, a kad je krenulo bilo je gotovo u pola truda [sm=smiley14.gif] Babica me masirala nekih 10-ak min prije izgona tak da nisam ni jako popucala. Bilo je prirodno, bez epi, dripa i sl., oni dosta pokušavaju navesti na prirodan porod pa ak hoćete nešt protiv bolova vjerovatno morate imati dobru vezu [sm=smiley36.gif] Papire za pohranu matičnih stanica su mi ovjerili bez problema na nekom pregledu, znam da nisu htjeli odmah na prvom nego na nekom kasnijem jer se kao moraju ovjeriti što bliže datumu poroda, ne znam više zašto... Spavaćice su njihove i ok su, ima u hodniku ormar sa čistim plahtama, dekama i spavaćicama pa kad kome treba može uzeti, ima i izdajalica. Sestre su ok, neke su jako jako drage, neke malo manje, al se vidi da većina daje 110% sebe. Vizite izgledaju tak da vas doktor pita dal ste ok, ak jeste ode dalje, nisu me ni jednom pregledali. Cura koja je bila samnom u sobi se požalila doktorici da ju boli kad duboko diše, ova joj je rekla nek onda diše plitko [sm=smiley29.gif] Al je sestra dolazila svakih sat vremena da vidi kak je. Tople vode za tuširanje ima samo ujutro, najkasnije do 10, valjda su to već sredili. I večera je dosta rano pa sam pila hektolitre čokoladnog mlijeka naveče i pojela tonu keksa (možda je to zato jer sam ovisna o hrani[sm=smiley36.gif].
|
|
|
|