mariola -> RE: Prilagodba na vrtic (23.11.2011 10:00:45)
|
Moram se malo potužiti...Naime, Toni ide u vrtić od prvog mjeseca, navikao se u roku odmah, nekad ne bi bio od volje pa mu se ne ostaje ali ništa strašno. Jednu tetu ima istu od početka a druge su se mijenjale, do osmog mjeseca je bila jedna(ona čiji je mali grizao,otišla je i ona i mali), došla druga, teta D koju je T obožavao(malo je čak i to reći). I nedavno je ta teta premještena iz jaslica u drugu grupu a njima je došla teta A koju T isto voli jer ljeti su svi skupa i navikao se i zavolio i tetu A. Međutim otkad je otišla teta D u drugu skupinu on je tako ljut na nju, i tužan. Kad god ona njemu dođe on samo spusti glavu i napravi tužnu facu i odtad više neće teti A. I svako jutro kad je teta A on ostaje nekako tužan a nekad i plače. Mada teta kaže da to traje minutu. Jutros je bila teta K(od prvog dana s njima), i nosili smo neki materijal što smo trebali kupiti da prave ukrase i on izlazeći iz auta sav sretan nosi vrećicu i govori da to nosi teti K.Međutim kad smo ušli u vrtić njemu se više nije ostajalo,došla mu se javiti teta D,on tužan, ja na vrata on u plač. Ne znam šta mu je i to me baš muči. Mame i mame-tete šta vi mislite??? Ima još nešto,on je ne što je moj ali zbilja je omiljen i svi ga gnjave a njemu to nekad ide na živce. Najviše ga gnjave njih par velikih(4-5 godina) i svako jutro kad uđemo u vrtić oni skaču na nas.Meni su ta djeca dosadna za popi_dit pa mi nije ni čudno što ni T nema volje svaki dan za njih. Možda ga oni frusrtiraju[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|