danery -> RE: Prilagodba na vrtic (9.5.2012 13:09:28)
|
i takoooo....opet u vrtiću,za maj prešla neki bronhitis,bile u slanoj sobi 3 dana i opet se prokašljala i probalila,ajd ok,mislim da je ta sol to potakla.... danas došla po nju u vrtić,a obje tete na vrata:AAAAAAAAAJME MAMAAAA,KAKO JE ONA BOLESNAAAAA....[sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif] ja ono [sm=zmeden.gif] pa što je?jel kašljala? ne,kažu one,nego stalno slini i bali,igrala se sat vremena a ostalo je cendrala....ne znamo mi kako je nju doktorica pustila u vrtić,dijete je bolesno....i veli jedna teta njen je sin bio 4 tj.doma kad je imao bronhitis.... onda zaključiše (na moje da je dijete bilo kod dr-a prije polaska ovaj tjedan,da nema turu i da joj i kod kuće i nos curi i sline,pogotovo kad ima dudu-a one joj stalno daju mada sam rekla da ju maknu [sm=smiley22.gif] i da je bila u slanoj sobi pa je moguće to balenje od toga....) da nam doktorica pojma nema i nek im kažem tko malu pregledava [sm=zmeden.gif] ja poludila.....jer,kao,njima žao djeteta....ahaaaa,da....treba djetetu brisat nos,to je problem.... što je cendrava,pa jbt,ne pleše ni za mene sa [sm=smiley4.gif] od uha do uha cijele dane....pa može i ona valjda nekad bit kmekava.... ugl.,je mi to struka,al brate mili,nikad nisam dočekala mamu na pragu sa kuknjavom i dijagnozom kao da sam u najmanju ruku pedijatriju specijalizirala [sm=smiley24.gif] glavno da ju presvuku u 10 i u pola 12 kad dođemo po cure kažu one su vam presvučene i spremne za spavanje,a djeci pelena do koljena visi mokra....uffff....
|
|
|
|