danery -> RE: Prilagodba na vrtic (11.7.2012 8:56:20)
|
hehe,evo naše izvješće iz ljetnog dežurstva (dada,ide i tu,jer ide i mala frendica,a jedna bez druge ne mogu [sm=smiley36.gif] al ni jedna s drugom,počupaju se ko kokoši nabrzinu,pa onda tule jedna za drugom [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif])... ugl.,lijepo se snašla,tete se mijenjaju svaki tjedan skoro,ali ne vidim da ju nešto previše smeta.... i da,danas je otišla u vrtić u gaćicama,bez pelene (ok,ima par rezervnih gega i pelena u torbi ako se popiški).... e tu me teta dočekala (dežurna naravno-"jedva čekam godišnji,kakve gaće" [sm=smiley29.gif] sistem) i veli na moje da je bez pelene nek ja bolje čekam 9 mjesec dok bude mala u svojoj skupini [sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif] samo sam ju zamolila da ja dijete odvedem u wc da vidim hoće li htjeti sjesti,jer doma na veliki neće,nego kvoca na lonki....dijete obavilo sve bez problema.... na kraju smo se dogovorile da će probati,jer mala sad neće pelenu osim za noć za spavanje,a rezerve ima pun ruksak,pa kako im bude.... ah,kužim ja ženu,al da je mene netko molio da priupitam dijete na wc ako se odvikava i samo odbija pelenu,ja bih pomogla pa makar sa djetetom samo jedan dan bila,to mi je posao....al ajd,svakakvih nas ima....ugl....držim palčeve da danas ne bude poplave [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|