|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin siječanj i veljača 2012...
24.10.2011 11:32:46   
marinazg
jaooo i meni je najljepse kad sam sama,onda sama sebi idem na zivce i istresavam se na samu sebe...barem okolo ljudi ne pate zbog mojih hormona  user posted image

subi hvala ti
a to u areni su C&A i H&M ili ima i tu u city centar one?
samo pola kile?? jaooo ja sam dobila 10 kila do sad user posted image

(Odgovor članu subi83)
Neposredna veza do poruke: 126
24.10.2011 12:16:23   
subi83
Marinazg u c&a u city center one, a h&m u areni... nisam još bila u city-u u h&m od kad se otvorio, ali svakako ću otići i tamo pogledati još neke trudničke odjeće jer mi je city pod nosom user posted image
mislim da imaš i na malešnici u mama nova dućanu za trudnice...

da 0,5 kg user posted image i ja se sama sebi čudim, al ak doktori kažu da je to ok onda se neću brinuti user posted image

jel zna netko koliko prije se treba prijaviti na trudnički tečaj i gdje?

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 127
24.10.2011 12:20:22   
mariola
Ajme meni samo pola kila si dobila???Ja 8user posted image
Al su se lijepo rasporedile,sve je u trbuhu i u cicamauser posted image
Kod nas nema u h&m trudničke robe user posted image  a za c&a ne znam.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu subi83)
Neposredna veza do poruke: 128
24.10.2011 12:30:23   
marinazg
ja sam taman izmedu CC1 i mama nove pa cu se ic setat malo...
na trudnicki tecaj mozes kada zelis tj kada ti pase... ima na domovima zdravlja napisano kada se odrzavaju a imas i po bolnicama te tecajeve...
ako doktori kazu da je to ok onda im treba vjerovati user posted image
u kojoj bolnici mislis rodit?

mariola gdje se nalazi taj H&M gdje nema trudnicke odjece user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 129
24.10.2011 12:33:19   
mariola
U Zadru.Valjda jedini H&M bez trudničke robe.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 130
24.10.2011 13:51:21   
Martyna
hej curke!!!

evo i mene malo.....ja se moram pohvalit da sam si uspjela naci jaknu...tj. kaputić u H&M u areni...za 350 kn....i mogu ga zakopcat na svoj veliki trbuh i jos ima i mjestauser posted image !!!!!
....curke vi koje i sad nosite pete...svaka cast...ja ih i inace bas ne nosim...jedino ak bas moram...a sad da ih stavim brijem da bi se polomila!!!user posted image

...sutra idem na UZV...uvijek me strah da mi nesto lose ne kaze...
...idem i po nalaze od urinokulture...i moram i radit OGTT...to je ona kontrola secera...to mi je nocna mora..kad moram popit onaj secer u vodi.....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 131
24.10.2011 13:58:22   
marinazg
to mi je tako glupo isti ducan a u svakom gradu drugacija roba  user posted image
hy Martyna ajde bas super da si uspijela naci kaputic user posted image
ja nisam do sad bila na tom OGTT jel se to radi u bolnici ili user posted image
ja idem 27 na uzv, ne brini sve ce biti ok user posted image

(Odgovor članu Martyna)
Neposredna veza do poruke: 132
24.10.2011 13:58:27   
mariola
Martyna sretnouser posted image
Ma bit će sve ok, ne briniuser posted image
Može slika kaputića?user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Martyna)
Neposredna veza do poruke: 133
24.10.2011 14:35:34   
Martyna
.......marina ja ti to idem radim u svojem domu zdravlja....  moram doc  prije sedam u laboratorij...onda mi izvade krv,
zatim popijem tu vodu i secer...by the way odvratno nesto...i onda moram zujat negdje dva sata...i u devet mi ponovo izvade krv.... mrzim tu pretragu!!!! al sad je kao sve trudnice moraju radit...tak mi je ginic reko...user posted image

..mariola vidim da i ti ides sutra na uzv...sretno!

...stavit cu slikicu kaputa...malo kasnije...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 134
24.10.2011 14:44:41   
mariola
Hvalauser posted image
Mi idemo samo da malo uživamo u princezi i dobijemu cd za uspomenu. Prošli tjedan smo bili na redovnoj kontroli. Meni nisu radili pretragu za šećeruser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Martyna)
Neposredna veza do poruke: 135
24.10.2011 15:18:22   
Martyna
OGTT..i ja sam htjela to izbjeci al nejde...
..

Mia 20.11.2008.
Matija 22.01.2012.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 136
24.10.2011 15:18:31   
subi83
malo sam gledala na net-u tečajeve i stavrno ih ima dosta...

mislim roditi na sv.duhu. jel zna koja jel tamo uopće treba potvrda da tata može prisustvovati porodu?

h&m u areni sigurno ima trudničku jer sam si ja kupovala, a eto i martyna je potvrdila da ima....

OGTT sam ja radila u 22 tt u domu zdravlja, a ta slatka voda je stvarno brrrrrr user posted image

ovaj tjedan i ja razmišljam ići na 4d i jedva čekam vidjeti svoju malu ribicuuser posted image

Marinazg javi jel ima šta dobroga u dućanima za trudnice

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 137
24.10.2011 15:32:51   
marinazg
i ja cu roditi sa sv. duhu i cula am da ponekad traze potvrdu a ponekad ne, zavisi na koga naletis... tako da rade cemo mi ic na tecaj pa da mm moze sigurno biti samnom user posted image
onda dobro kaj mene ne salju na taj ogtt, bar zasad user posted image
a u shoping cu vjerojatno za vikend al svejedno javim ak kaj nadem user posted image
i mi bi na 4D, curke kolka je cijena toga?

(Odgovor članu subi83)
Neposredna veza do poruke: 138
24.10.2011 15:37:37   
subi83
4d je oko 500-600 kn zavisi u koju polikliniku ideš... ja ću u vili najvjerojatnije user posted image puno je, ali svi kažu da vrijeti te novce kad vidiš bebicu kako zijeva, cucla prst itd... ja sam gledala cd od prijatelja i stvarno je nešto posebo....

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 139
24.10.2011 15:37:40   
Martyna
..mariola probala sam slikat kaput s mobitelom i nis se ne vidi kak treba..kod sestre mi je fotic..pa bum ju zicala da probam s njim...

Mia 20.11.2008.
Matija 22.01.2012.

(Odgovor članu subi83)
Neposredna veza do poruke: 140
24.10.2011 15:49:39   
Martyna
....i ja sam bila u prosloj trudnoci u poliklinici vili i tad sam platila 550kn...al neznam kak je sad.....al ja mislim da je to kaj sam radila bio 3d.....

Mia 20.11.2008.
Matija 22.01.2012.

(Odgovor članu Martyna)
Neposredna veza do poruke: 141
24.10.2011 16:00:31   
subi83
ma oni ti to zovu Četverodimenzionalni ili “dinamičan” 3D ultrazvuk... jesi dobila snimku na cd-u?
mislim da je sada kod njih 600kn.

(Odgovor članu Martyna)
Neposredna veza do poruke: 142
24.10.2011 16:01:34   
3_u_1
Bok curke, evo da se i ja malo javim. Slabo sam za kompom jer čim sjednem pod desnim rebrom krene bol, pa me to odma baci na ležanje ili hodanje.

Netko je pitao za traperice, kako ih ja obožavam odma sam ih kupila u H&M, a posli sam otkrila C&A, tamo sam kupila crne hlače koje su mi mrak, baš izgledam vitko! :-) A ima cijena od 150 kn nadalje. Ja sam se dosta rano počela debljat u trbuhu, tj. nisam stala u hlače koje imam, ali sam ljeto izgurala u širim haljinicama i ponekad trapkama. Ionako ne radim pa se ne moram nešto posebno sređivat, al ne da mi se hodat ni u trenirci - tek se tad osjećam bolesno.

U Prenatalu sam pazarila neku trenirku ovo ljeto, zapravo samo gornji dio, i dvi majice, i iznosila sam to cijelo ljeto - bilo je sve taman na nekom opakom popustu tako da sam super prošla. Inače je Prenatal preskup po mom mišljenju, jer se mogu nać super stvari u ova druga dva dućkasa. Ali problem s H&M je šta nema svugdje trudnički program. Tako da ovaj u Areni ima za trudnice, u Citiju nema, i nema na Cvjetnom. U west gateu se otvorio ovaj vikend, obzirom na njegove dimenzije tamo će možda bit najvećeg izbora haha. U drugim trudničkim dućanima nisam bila, a u ova dva navedena svidila mi se i robica za bebe - H&M ima neke baš cool stvari, a C&A ima slatke odjeće.

Ja sam bila na mjerenju protoka prošli tjedan i bebaći su dobro, jedan ima 900 g a drugi 60 g manje. I naravno nisu htjeli lica pokazat, što nije čudno za bliziće, pa smo samo gledali kako se guraju, i dobili krasnu sliku jedne - ruke. Super je taj 3d, vidiš kako su oblikovani i to mi je tako slatko, al eto lišca im ne možemo nažalost vidit kako spada.

Ja nisam mjerila taj vrag sa šećerom, hm. Al rekla sam doktorici da sam kronično umorna, i odma mi je spičila heferol da pijem zbog željeza, a nisam ga još kupila jer mrzim pit željezo, a i izvadila bi krv da vidim nulto stanje. Makar mi je rekla da nema s tim veze, jer je to željezo za njih a ne za mene, pa je svejedno kakav mi je nalaz. Al mislim da je nisko! Kako vi s dodacima u tabletama? Do sad sam pila samo elevit. Uh ovo sam vas možda već i pitala - trudnička demencija mi je uznapredovala :-)

(Odgovor članu Martyna)
Neposredna veza do poruke: 143
24.10.2011 16:40:07   
marinazg
hvala za cijene za 4D user posted image
3_u_1 hvala za info, onda mi ne preostaje nikaj drugo nego pravac west gate ili arena... a bas sam u sredini user posted image
najbolje ja cu nazvat H&M i pitat jel imaju trudnicku obleku ak nemaju da nejdem da se ne zeznem kao prosli vikend user posted image

(Odgovor članu 3_u_1)
Neposredna veza do poruke: 144
24.10.2011 20:30:22   
elven

IZVORNA PORUKA: marinazg

a to u areni su C&A i H&M ili ima i tu u city centar one?
samo pola kile?? jaooo ja sam dobila 10 kila do sad user posted image

Ne znam koliko ti je pri ruci, ali u Westgate-u imaš i C&A i HM, a ima i nekakav KIK sa dosta velikim brojevima, ima i jedan dva dućana baš sa oblekom za trudnice, ali mislim da su ova tri prva najpovoljnija, sa okretišta Ljubljanica mislim da kreće i besplatni bus za tamo i natrag.

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 145
24.10.2011 20:46:42   
elven

IZVORNA PORUKA: subi83

4d je oko 500-600 kn zavisi u koju polikliniku ideš... ja ću u vili najvjerojatnije user posted image puno je, ali svi kažu da vrijeti te novce kad vidiš bebicu kako zijeva, cucla prst itd... ja sam gledala cd od prijatelja i stvarno je nešto posebo....

Evo koga zanima iz prve ruke za 4D uzv...gdje i što dobiješ na kraju, jedino cijenu ne znam jer idem preko Croatia osiguranja tako da ne plaćam (mislim da je max 600 kn pregled i 4d uzv)....uglavnom, u poliklinici Grujić Koračin na Gubčevoj zvijezdi ja vodim trudnoću i imaju 4d uzv i još jedan veliki ekran za obitelj i mamu da bolje vidi, za svaki takav pregled dobijemo fotkice i cd sa live snimkom bebana - NEPROCJENJIVO (naravno kad ne odluči da nam samo guzu pokazuje user posted image ), mi smo furali i curku (3g) da vidi bebaća pa je i ona bila oduševljena. Moja doktorica je Danka Mirić-Tešanić i imam sve riječi hvale za nju, nježna, strpljiva, puna razumijevanja i na svako pa i najblentavije moje pitanje je odgovorila ... niže je link na njihovu stranicu gdje imaju i fotkice ordinacije i kako izgleda prikaz na uzv, brojevi telefona...

http://www.ginekologija-grujic.hr/Nadzor-trudnoce-S2107

(Odgovor članu subi83)
Neposredna veza do poruke: 146
25.10.2011 8:40:05   
mariola
Cure ja ću 4d platiti 350kn.
mm će mi sutra u zagreb, idem na h&m stranice škicnut kapute i jakne pa mi možda on nešto kupi.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 147
25.10.2011 9:30:45   
marinazg
elven hvala ti puno za info  user posted image
ako sam dobro skuzila znaci gledati bebicu na 4D mogu ici vise nas a ne samo mm??

mariola jaooo kako ti imas dobrog muža, samo kaj ti je problem kaj u H&M u west gateu
nije ista roba kao i u CC1 i areni... tako da bi ti savjetovala da mozda kada nades nekaj da nazoves
i pitas jel imaju to u tom ducanu gdje ti mm planira ici user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 148
25.10.2011 9:35:47   
mariola
Ma ništa nisam vidila. Jedan kaput a takav imam i doma.
na kraju ću nać u H&M na dječjem odjelu kao i tunike/haljine što sam uzelauser posted image
I mi ćemo familijarno danas na 4duser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 149
25.10.2011 9:41:23   
marinazg
hahaha :D
supeeeer javi kako je bilo user posted image
jaooo sad bi i ja na to, tek za dva dana idem na obican uzv u bolnicu i probat cu ih nagovorit da mi daju sliku jer sam cula da inace ne daju slike i naravno mm nemoze biti samnom unutra user posted image
jedva cekam vidjeti ribicu moju, nisam ga vidjela 2 mjeseca user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!