Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 25.10.2011 9:55:33
|
|
|
|
elven
|
IZVORNA PORUKA: marinazg elven hvala ti puno za info ako sam dobro skuzila znaci gledati bebicu na 4D mogu ici vise nas a ne samo mm?? Tako je, koliko ih se da natrpati u ordinaciju, samo bih ja najavila opsadu ! Mi smo svi familijarno išli i stvarno je doživljaj i pol, kad curka ne ide onda joj doma pustimo filmić da vidi što to bebać radi i opet oduševljenje . Ja sam tamo išla u prvoj trudnoći pa nam se curka jednom prigodom tako lijepo izbeljila da je cijela ordinacija odjekivala od smijeha. Meni je to divno iskustvo koje ako ste u mogućnosti je stvarno šteta da propustite, bez obzira gdje se odlučili otići.
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 25.10.2011 10:02:54
|
|
|
|
mariola
|
Marina kako to ne puštaju tm s tobom mm je i s T išao svaki put samnom i to bi po pola sata bili samo na uzv, pa onda još malo pričali s dr. Ispod sat vremena nam nije ni jedan posjet trajao.
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 25.10.2011 10:39:51
|
|
|
|
marinazg
|
elven bas cu ih ic sad zvat da vidim kolko je 4D, sad kad mi to pricate bas sam se "nabrijala" hahahahha mariola isli smo kod privatnika na obican uzv (mm je bio samnom) i pregled 3 puta i shvatili da nas oce samo pokrast kao i vecina njih i onda sam odlucila da cu ic kod socijalnog em kaj je besplatno pa rade si platimo 4D, a socijalni neda da ide mm sa tobom unutra i kreten (pardon na izrazu) me poslao u bolnicu na uzv a za bolnicu neznam jel moze mm ici samnom ali kolko sam cula nemoze
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 25.10.2011 10:55:44
|
|
|
|
mariola
|
A baš bezveze marina Mi idemo kod soc. jer nam je super, naručuje trudnice svakih sat vremena tako da se svakoj maksimalno posveti. Dao mi je i broj mobitela pa ga mogu i nazvat u bilo koje doba dana i noći. Kad sam rodila T , i nakon poroda odveli mene u sob, čekam bebu i dođe mi pedijatrica i govori da je u inkubatoru.Ja van sebe,još u nekom transu od poroda, sva u strahu pitam šta je ,oće biti dobro a ona meni odgovara da ne zna da čine sve što je u njihovoj moći. Bila sam očajna i tko zna koliko bi me držali u neizvjesnosti da nisam svog gina zvala. On je odmah provjerio šta je,zvao me i zvao njih svaki dan da vidi kako smo nas dvoje. (T mi je imao običnu neonatalnu infekciju koje ima svako četvrto novorođenče a ona blesava pedijatrica mi je to dočarala kao da je beba na umrlu).
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 25.10.2011 11:10:10
|
|
|
|
marinazg
|
o moj Boze ja mislim da bi pala u nesvjest jer sam inace veliki panicar, meni rekli da je vece dijete (zato valjda i idem u bolnicu na uzv) pa tulim zbog toga dan danas, da bi na kraju moja doktorica opce prakse rekla da se ne brinem jer ipak imam visokog muza pa je zato dijete vece... ma ti doktori nisu normalni, cast izuzecima ali takvi su rijetki. hvala Bogu pa na sv. duhu imam veze 2 babice i jednu sestru koje ce mi pomagat pri porodaju i kad rodim pa ajde bar se malo tjesim a kod ovog privatnika trajao je pregled i uzv svega 10 min a jos sam ga placala, zato sam i odustala... da bar mogu naci nekog socijalnog kakvog ti imas. sad cekam taj 27 da napokon mi kazu kolko je dijete veliko i tesko
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 25.10.2011 11:15:56
|
|
|
|
mariola
|
I Toni je bio veći 4540g i 54cm. A i mm se rodio od 5kg.
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 25.10.2011 11:23:21
|
|
|
|
marinazg
|
mozda im je gust plasit me, samo neka probaju jos jednom pa cu im se tamo rasplakat pa nek gledaju kak tulim 3 dana
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 25.10.2011 12:37:24
|
|
|
|
Martyna
|
Bok curke!!!! Evo ja stigla da UZV-a!!! Reko mi je da je kolko vidi sve ok....potvrdio je da je deckic !!!! Ima negdje 1kg! BIP 65, FL 50, OA 229mm. Sad sam trudna za dva dana ce biti 27 tjedana.. Nemam blage kaj znace ove vrijednosti, al valjda su ok kad nije nis reko.... Mariola javi kak je tebi proslo!!
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 25.10.2011 12:50:51
|
|
|
|
natali2610
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 25.10.2011 12:54:39
|
|
|
|
mariola
|
martyna. javim se i ja sutra s dojmovima
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 25.10.2011 15:09:29
|
|
|
|
subi83
|
IZVORNA PORUKA: marinazg elven bas cu ih ic sad zvat da vidim kolko je 4D, sad kad mi to pricate bas sam se "nabrijala" hahahahha mariola isli smo kod privatnika na obican uzv (mm je bio samnom) i pregled 3 puta i shvatili da nas oce samo pokrast kao i vecina njih i onda sam odlucila da cu ic kod socijalnog em kaj je besplatno pa rade si platimo 4D, a socijalni neda da ide mm sa tobom unutra i kreten (pardon na izrazu) me poslao u bolnicu na uzv a za bolnicu neznam jel moze mm ici samnom ali kolko sam cula nemoze marinazg na sv.duhu može ići s tobom tm na uzv... mm je bio sa mnom i to ne jedanput... i dolje u trudničkoj ambulanti i gore na patologiji trudnoće, samo moraš pitati sestru kad dođete tamo.
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 25.10.2011 15:49:58
|
|
|
|
subi83
|
zabuna ne trudničkoj nego ultrazvučnoj ambulanti
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 25.10.2011 17:33:46
|
|
|
|
marinazg
|
martyna subi joooj super ajd bar neka dobra vijest danas, hvala
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 25.10.2011 18:23:24
|
|
|
|
dianchy
|
marinazg puno ti hvala na popisima!! Ma naradije bi sada počela spremati torbu! Bila sam prošli tjedan u Slo u Brežicama...uglavnom robica je isto kao kod nas po cijeni, kolica isto, jednio kaj se ispalti definitivno dude, bočice, izdajalica... Kupila sam tomme tippee izdajalicu za 30 eura i plus što ću dobiti onaj njihov povrat...znači došla me oko 220 kn!!!! Odmah sam ju kupila kad sam vidjela. maina htjela sam te pitati misliš li, kada i gdje ići na tečaj? Sljedeći tjedan i mi idemo na 4D...jedva čekam!!
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 25.10.2011 18:57:51
|
|
|
|
dianchy
|
Dragi mi je rekao pa možda ti neće trebati, pričekaj s kupovinom, ali kad sam vidjela koliko košta odmah sam ju zgrabila I ja bi htjela u bolnicu, ali to mogu isto sama jer moj radi do 3, ali uvijek ostaje prekovremeno, a i to ipak traje mjesec dana - 8 dolazaka.. Ali ima u DZ u baruna Filipovića 9. i10. studeni od 16 počinje i traje samo ta dva dana. Ja sam čak razmišljala otići s njim na taj tečaj da dobijemo potvrdu, a možda sama otići u bolnicu. U bolnici je isto besplatan tečaj? Curke koje ste radile 4D, koliko traje pregled i snimka??
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 25.10.2011 19:05:57
|
|
|
|
marinazg
|
i ja da ju nadem tako jeftinu isto bi je zgrabila e skreno neznam jel se to u bolnici placa, a ovo za DZ baruna filipovica si sigurna? jer ako je tako onda bi mozda dragi mogao natuc prekovremene pa da tada izade u pol 4 van i da stignemo gdje ces na 4D i kolko bus platila?
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 25.10.2011 19:18:22
|
|
|
|
Martyna
|
Dianchy ova izdajalica to je rucna, ne elektricna? ja sam s prvom bebom imala problema s dojenjem...imala sam krvave rane na bradavicama...pa mi je frendica posudila od aventa rucnu izdajalicu....al dok sam svaki put ispumpala mlijeko dobila sam mlade i ruka mi je otpala....tak da na kraju sam samo 3 mjeseca dojila... cula sam da su puno bolje elektricne izd., da je puno lakse s njima al su bome i skuplje!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 25.10.2011 22:40:38
|
|
|
|
dianchy
|
marina zhier sam za DZ, http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=453 pogledaj si tu raspored..ti tečajevi su besplatni,a za ove u bolnici ne znam. Baš ću nazvati sutra i pitati.. martyna to je ručna izdajalica,znam da je električna bolja, ali su skuuupeee.. a pošto sam uranila s kupovinom jer mislim da bi mi možda trebalo, žao mi je davati tolike novce, a možda ju neću ni trebati... vidiš, nisam gledala u brežicama jel imaju električnu, ali zašto ne nazvati i pitati...ova moja je za 100 kn jeftinija nego kod nas, pa vjerujem da su im i elektr.jeftinije...
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 26.10.2011 8:40:00
|
|
|
|
mariola
|
Curke ja izdajalicu nemam niti ju namjeravam kupovati. Nije mi trebala ni prvi put a sad ako mi zatreba lako mm-a pošaljem po nju. Mi bili na 4d. Seka nas je cijelo vrijeme držala u neizvjesnosti i skrivala lice. Doktor nam je bio super i istinski se trudio da je što bolje i što više vidimo. uzv je trajao pola sata. Baš smo se nauživali. Tvrdoglavica je ipak popustila pa nam i lišce pokazala. Toni je bio sav sretan, govorio je keka,keka i htio se isčupati mm-u iz krila i pipkati malo po ekranu svoju seku Beba je optimalnih dimenzija, posteljica straga i rekao je dr. sve idealno. Seka je definitivno a našoj sreći nema kraja.
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 26.10.2011 9:36:52
|
|
|
|
subi83
|
curke u domovima zdravlja trudnički tečajevi su besplatni, a u bolnicama ovisi kako koja... petrova se plaća, merkur ne, a za sv.duh još ne znam... evo vam link o tečajevima u RH http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=55&Tekst2ID=146&Show=1645 čula sam od više mama da im je izdajalica tomme tippee puno bolja i prirodnija od aventove (koristile su i jednu i drugu) tako da ću je vjerojatno i ja kupiti... a sviđaju mi se i njihove bočice mariola gdje ste bili na 4d i koliko košta?
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 26.10.2011 10:15:34
|
|
|
|
Martyna
|
Mariola!!!!!!
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 26.10.2011 10:16:01
|
|
|
|
dianchy
|
Moj socijalno ginić radi i u jednoj poliklinici gdje rade 4D, ali zaboravih kako se zove. Sutra idem kod njega pa ću ga pitati. Mislila sam da mi to on tamo napravi,ali tek kad saznam cijenu Čitala sam negdje na forumu (ne znam kojem ), neka je mama pričala da je bila u poliklinici Sunce na Trnju kod dr. Vidović Gajger i da je UVZ trajao sat vremena! I da je koštao 550 kn... Inače kod te sam doktorice išla zbog nekih ginek.problema žena je mrak!! Da imam toliko para ona bi mi sve vodila. Što se tiče izdajalice i ja sam čitala da je tomme tippee puno prirodnijeg oblika zbog silikonskog dijela koji ide na prsa. A i sviđaju mi se te anti colic bočice. Iako sad čitam da je i avent već izumio JEDINU anti colic bočicu... Moš mislit! A i dude varalice tomme tippee mi se dosta sviđaju..i opet su jeftinijeu brežicama za skoro 35 kn nego kod nas... Htjela sam pitati za staklene bočice za milijeko...Čitala sam da su puno bolje jer zbog toplog mlijeka ne otpuštaju bisfenol,ali recimo tomme tippee bočice su BSA FREE,znači takve bi bočice mogle biti i za mlijeko ili ne? Šta vi mislite?
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 26.10.2011 10:20:03
|
|
|
|
marinazg
|
mariola citam ovo i sva sam se najezila, bravo bas mi je drago ja cu kupit izdajalicu jer planiramo imati jos djece pa vjerujem da ce nam bar jednom trebati a za tecaj "- Vrabečak 4 (Susedgrad), 15. i 16.11.2011., od 16,00 – 19,00 sati," mislim da cemo na taj ici
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 26.10.2011 10:24:49
|
|
|
|
natali2610
|
IZVORNA PORUKA: marinazg mariola citam ovo i sva sam se najezila, bravo bas mi je drago
< Poruku je uredio natali2610 -- 26.10.2011 10:26:25 >
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!