|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ovulacijsko krvarenje?
14.11.2011 10:23:22   
Sunshine28
do prije par mjeseci nisam nikada vidjela kap krvi unutar ciklusa osim kada user posted image dođe, a onda u 8. mj. sredinom ciklusa par točkica krvi, u 9. mj malo krvi u gustoj sluzi, a ovaj mjesec cirkus - prije par dana smeđi tragovi krvi na dnevnom ulošku i prošlo za dan, ali sinoc sam se jako prepala...maybe baby pokazao jaku plodnost pa se mm i ja navecer bacili u akciju nakon koje smo oboje primjetili krv, on na spolovilu malo, a ja dosta na gaćicama, kasnije ulošku, po krevetu!!! nije to bilo toliko puno količinski koliko je krv bila baš crvena, ne kao iscjedak vec baš baš krv...uplašila sam se i stavila veliki uložak, ali na njemu ujutro nije bilo ništa, a nema ni sada...maybe baby je jutros nije pokazao plodnost pa se ja sada pitam sto ta krv znaci??? nemoguće da sam se ozljedila za vrijeme sexa, nismo nista eksprimentirali, sve kako bi ja rekla - standardno...
postoji li uopće ovulacijsko krvarenje? ima li netko s time iskustva?
pliz cure pomoc! jako sam se zabrinula!

< Poruku je uredio mariola -- 14.11.2011 11:35:09 >

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ovulacijsko krvarenje?
14.11.2011 10:32:09   
troubled
ne brini....ovulacijsko krvarenje postoji i potpuno je normalno...

meni se javlja periodično...prvo dok sam bila cura i još bez ikakvih seksualnih aktivnosti...
mama se prepala i odvela me ginekologu...
on je doslovno rekao da mi to može samo biti pokazatelj, u ovisnosti što želim, kad imati ili nemati odnose...

dakle, navalite i razveselite i nas lijepim vijestima što prije user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 2
14.11.2011 10:41:50   
Sunshine28
hvala user posted image bila sam na sto muka...
nego kada sam vec otvorila temu da pitam jos nesto...
što ovulacijsko krvarenje znaci?
da ce se ovulacija tek dogoditi (ako da u kojem razdoblju - 12h, dan, dva, tri?)? ili se ovulacija u tom trenu dogodila? ili to znaci da je upravo zavrsila?

I + G = E & L

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 3
14.11.2011 10:50:35   
troubled
to ti ne bih znala....znam da je meni to trajalo 2-3 dana...i da mi je ginić rekao da sam za to vrijeme plodna...
detalje ne znam...

imam novi ticker :)

Neposredna veza do poruke: 4
14.11.2011 10:51:45   
PinkyFunkyBirdy
Koliko sam pročitala ovulacijsko krvarenje se desi odmah nakon ovulacije. Krv nastane pucanjem folikula u kojem se razvijalo jajašce (znači ovulacija) i nakon toga jajašce odlazi u jajovod.
Znači da ste pogodili kada imati odnos (savršen timing)!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sigurno je mala user posted image već na putu!

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 5
14.11.2011 11:28:30   
Sunshine28
pinky da samo znas kakav si mi sada napravila smješak na licu! mislim da me ovi moji na poslu nikada u ponedjeljak ujutro nisu vidjeli ovako dobro raspoloženu user posted image user posted image user posted image
ako je stvarno tako kako kazes isplatilo se cekati moju spravicu! user posted image moram priznati da bi bez nje teško pogodila da je ovulacija bas bila sinoc!
e sada samo da se user posted image uhvati!
user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Ovulacijsko krvarenje?
14.11.2011 11:33:50   
mariola
Imala sam ga u prvoj trudnoćiuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 7
14.11.2011 23:23:16   
mamacita
I ja sam ga imala periodicno. Ponekad ga nemam mjesecima, no nekad dodje pa imam kao neki tamno crveni obris na ulosku po par dana. Pa onda opet prestane.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 8
15.11.2011 9:27:01   
Sunshine28
evo da odgovorim sama sebi, odnosno drugim trudilicama koje nabasaju na ovu temu ili se uplase krvi kao ja....user posted image
imala sam jucer dogovoreno kod gin. pa sam iskoristila priliku da ju pitam za krvarenje...I ona kaže da je to normalno, naravno, ako nije jako...
ali još mi je objasnila da se ono definira kao predovulacijsko krvarenje i da do njega kod žena dolazi obično tri do četiri dana pred ovulaciju...odnosno da krv znači "start" za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

I + G = E & L

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 9
28.11.2011 16:29:52   
lupkica
bok,društvo...evo ja imam problem pa da se posavjetujem..uh inače imam M svaki 28 dana...ovaj mjesec mi kasni 7 dana.i napravim ja test tek ono kao pozitivan druga crta jako slabašna...to je bio petak i u subotu ja procurim sve čudno i curim dva dana i sad kao da je gotovo ponovim test -negativan..nemam pojma šta da mislilm a trudnoća je moguća

Neposredna veza do poruke: 10
28.11.2011 16:44:08   
Hladna
hmm.. jesi sigurna da je bio pozitivan test da to nije bila evaporacijska linija??ž
Ja bi na tvom mjestu isti tren otisla ginekologu, ne znam sta drugo ti reciuser posted image

(Odgovor članu lupkica)
Neposredna veza do poruke: 11
28.11.2011 16:49:56   
Riza
...i ja bih ti posavjetovala da odeš giniću....i to što prije da se ne mučiš.
Držim fige da je sve u najboljem redu i da je u pitanju user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 12
28.11.2011 20:32:20   
lupikica
hej cure evo me imala sam problema sa lozinkom...uf...a neznam šta reći u srijedu sam naručena pa ćemo vidjeti...neznam ni sama valda je sve u redu...user posted image
čitala sam da su žene trudne i imaju M pa me sve to malo zbunilo...

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 13
28.11.2011 20:36:03   
lupikica
čitala sam nema šta nisam a na testu je user posted image samo je ova druga bila puno svjetlija ali je bila...inače ovo bi mi bila druga trudnoća tako da...neznam ni sama šta bi mislila user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 14
28.11.2011 20:36:25   
jess
lupikica, ako imaš još koji test ponovi ga, ja ne bih mogla izdržati, al svakako u srijedu odi do g. da vidi što je. 

(Odgovor članu lupikica)
Neposredna veza do poruke: 15
28.11.2011 20:36:51   
Hladna
al cudno je to sto ti test sad pokazuje da nema trudnoce a prije je bio pozitivan user posted image

(Odgovor članu lupikica)
Neposredna veza do poruke: 16
28.11.2011 20:40:18   
lupikica
e da ,nisam vam se zahvalila za odgovore pa eto cure hvala vam...barem sam se nekome pojadalauser posted image ...javim vam svakako šta gin.kaže ...samo da bude sve ok ovako...a za bebu bit će prilike druge...

(Odgovor članu lupikica)
Neposredna veza do poruke: 17
28.11.2011 20:41:28   
lupikica
ma nemam da imam napravila bi ga ..jedino ujutro da kupim...jojjjjjj

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 18
28.11.2011 20:41:31   
jess
Jedino ako je bila biokemijska trudnoća, kod nje jako rano dođe do spontanog pobačaja, pa žena nekad ni ne skuži da je bila trudna, možda menga par dana zakasni a onda dođe obilna s ugrušcima i ako se rano radi test može biti pozitivan ali kako nije bilo dobre implatacije, test pokaže negativno. Čitala sam negdje o tome, pa ako pronađem staviti ću tu

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 19
28.11.2011 20:42:38   
lupikica
e pa to sam vidila da kao mora bit obilna što ja uvjek ali uvjek imam jako obilno...a sada ovo je za mene ništa....

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 20
28.11.2011 20:43:18   
lupikica
ali ak nađeš stavi mi pa da vidim

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 21
28.11.2011 20:43:41   
Hladna
lupkica hajd ti ljepo sutra u jutro ponovi test i prvom prilikom ginekologu, nema tu nagadanja,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image giniću

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 22
28.11.2011 20:45:01   
lupikica
ma imaš praavo znam ..možemo nagađati do mile volje...vidjet ćemo u srijedu...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 23
28.11.2011 20:48:57   
Hladna
a sutra u jutro odma po test i obavezno nam javi

(Odgovor članu lupikica)
Neposredna veza do poruke: 24
28.11.2011 20:55:50   
lupikica
ok napravim ga pa se javim....moram ići evo mi sin skače po glaviuser posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!