|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ovulacijsko krvarenje?
2.12.2011 10:02:37   
Sunshine28
idi, ja sam uvijek za otici kod gin., bolje to nego da sjedis kuci i grizes se

I + G = E & L

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 76
2.12.2011 13:57:23   
lupikica
evo da se javim ...vadila sm betu i nalaz je negativan...doktoricu nisam ni vidila...samo joj je sestra dala nalaz i ond mi izašla reć da nema trudnoće...i eto....nisu me ni pitali ni dal krvarim još ni ništa al eto...više ne krvarim pa smatram da je to sad valda u redu.......

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 77
2.12.2011 14:47:15   
Riza
Lupikice...jako mi je žao ali glavu gore....ajmo svi na odbrojavanje... i ti ćeš uskoro ugledati svoj user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu lupikica)
Neposredna veza do poruke: 78
3.12.2011 9:37:15   
Anoniman
evo i ja da se javim,,,bila na pregledu i jos uvijek trudnocu ne vidi,,pa kaze mozda je jos rano i ako je dr.tjedan ce se vidjeti na uzv...ili je mozda vanmaternicna,,međutim bolova nemam,,jos uvijek krvarenje traje danas 9-ti dan. inace pri normalnoj m.krvarim oko 4-5 dana 6 maximu. sad napravila ponovno test i on opet pozitivan.....ludim skroz,,,jer nemam pojma sto je. grudi su mi jos uvijek nabujale i bole me,,,a narucena sam u utorak ponovno u gin. dao mi da vadim betu,,,i tako iz dana u dan znam da nesto je ali neznam sto,,uzas i uzasan osijecaj.....volila bih da je sve ok ali eto valjda n ije sudjeno. lupkica jako mi je zao.....jer upravo znam kako se osijecas   :-(

(Odgovor članu Riza)
  Neposredna veza do poruke: 79
3.12.2011 9:44:26   
Anoniman
dali je zapravo i moguce da toliko testova lazno prikazuju trudnocu,,,,jer napravila sam do sad sigurno ¸15.ak testova i svi pozitivni,,,,jeli moguce da njih toliko i svaki put prikazuju trudnocu a nje nema

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 80
3.12.2011 9:48:30   
Anni_
Mogu misliti kako ti je sad teško!
Navijam za tebe, izdrži do vađenja krvi!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 81
3.12.2011 9:51:38   
Anoniman
a izdrzat treba,,,ali uh uzasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
  Neposredna veza do poruke: 82
3.12.2011 10:01:44   
Riza
Draga! Drži se...ja ću se pomiliti za tebe da sve bude u najboljem redu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 83
3.12.2011 10:06:28   
Hladna
nije moguce da ti svi testovi pokazuju trudnocu a da je nema tako da je definitivno ima , samo mi glupo sto doktor nista ne poduzima, da ti ipak odes nekom privatniku posto kazes krvaris user posted image , meni se to ne cini normalno da ti kaze ne vidi nista , a testovi pokazuju pozitivan rezultat, morala si odma otic privatniku, tamo se plati pa zato su oni i zainteresiraniji od ovih koje za sve boli ona stvar - nazalost . Ni jedno krvarenje izuzev implantacijsko u trudnoci nije normalno , ne zelim te zastrasivati al meni se ovaj tvoj ginic cini dosta neodgovoran , ljepo ti kod privatnika da rjesi problem .. saljem veliki user posted image i puno vibrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 84
3.12.2011 10:29:16   
vriska
hvala od srca.....ma iskreno nije bas neki....ali sam se narucila kod privatnika,,,i idem u utorak,,,pa sve javim i puno vam svima hvala na podrsci user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 85
4.12.2011 10:18:17   
Sunshine28
ne znam sta bi ti rekla Anonimna/vriska (ako ste jedno)....trudna definitivno jesi, toliko testova ne laze, e sada to krvarenje ne moze biti normalno...predugo traje...
nadam se da ce sve biti ok, ja bi na tvom mjestu davno vec bila kod drugog doktora ili cak u bolnici na pregledu....kada krvaris u ranoj trudnoci primaju te bez uputnice ili cega drugog...u svakom slucaju sretno, drzim fige da sve bude ok user posted image user posted image user posted image
miruj do utorka koliko je moguce!

I + G = E & L

(Odgovor članu vriska)
Neposredna veza do poruke: 86
4.12.2011 13:51:17   
Anoniman
ja ludim neznam sta da radim deset dana da krvarim,,,neznam dali znaci sto temperatura,,ali recimo ona je oko 36.9 ili 37 ispod nije nikako padala ove dane,,danas mi se cini malo vise krvi nego inace,,,,umirem od straha a trebam cekat utorakuser posted image .......dojke me uzasno bole i cini mi se da su jos vece

(Odgovor članu Sunshine28)
  Neposredna veza do poruke: 87
4.12.2011 14:38:24   
vriska
polako gubim svaku nadu,,,,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 88
4.12.2011 15:03:43   
Hladna
sto se tice temperature ona ti je skroz normalna, u trudnoci je temperatura blago povisena, al krvarenje nikako nije normalno, ja bi isto kao sto ti sunshine i kao sto sam ti ja vec rekla odma bila kod drugog ginica

(Odgovor članu vriska)
Neposredna veza do poruke: 89
5.12.2011 18:28:16   
Anoniman
hej cure moje drage,,,,jos da projde noc i ujutr kod gin. ju cer sam krvarila malo vise nego inace i jutros al sad opet mali trag,,,ponovno napravim testt uh ovo je neki 20-ti,,,i opet pozitivan,,,,,ja sva u veeeeeeelikom strahu i jako me strah da sutra ne rece nista oduser posted image ,,,drz te mi fige i javim sve uh jako sam nestrpljiva jer vise nego ista bi volila da samuser posted image

(Odgovor članu Hladna)
  Neposredna veza do poruke: 90
5.12.2011 19:49:18   
Anoniman
jooooj ima li koga za malu podrsku.............

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 91
5.12.2011 20:19:27   
Marti83
Sretno sutra na pregledu i želim ti jednuuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 92
5.12.2011 22:38:54   
andydea
Anonimna i Vriska držim fige cure...i neka sve bude uredu.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 93
5.12.2011 22:42:35   
PinkyFunkyBirdy
Draga Anonimna Vriska, drži se još do sutra i nadam se će ti doktor dati nešto protiv krvarenja kako bi se cijela situacija smirila.
Želim ti svu sreću svijeta da je bebica dobro i da sve bude dobro te da ostatak trudnoće provedeš u miru i blagostanju mazeći bušu!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislit ću na tebe sutra i javi kako je prošlo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 94
5.12.2011 23:18:44   
Riza
Vriska, Anonimna... cure i ja sam uz vas... sve će biti super.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 95
6.12.2011 4:15:46   
vriska
annimna i vriska to sam sve ja al posto sam tu nova neznam se bas koristit,,,,uh daj boze pomoci a vama svima puno hvala ja se nadam da ce bit sve ok i da ce bit u redu javim se popodne,,,sve vas puno volim i hvala na podrsci

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 96
6.12.2011 14:48:02   
vriska
evo me,,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
nista cure,,,trudnocu vidi na uzv ali nije u redu pa mi je rekao da bolje da krvarim da se to ocisti,,,pogledao me i vaginalno sto me uzasno zaboljelo,,,i dojdem doma i prokrvarim ugruske....eto
vadila betu ali jos nalaz nije gotoov,,,,bas sam tuzna i razocarana ali eto sta je tu jeuser posted image

(Odgovor članu vriska)
Neposredna veza do poruke: 97
6.12.2011 15:04:03   
PinkyFunkyBirdy
Ajme Vriska, jako mi je žao. user posted image  user posted image  user posted image
Prestrašno je kad se to desi, ali pokušaj se utješiti da možda stvarno nešto nije bilo dobro i da je tvoje tijelo to prepoznalo i zato ti se maternica čisti.
Drži se i nemoj se predavati - već su negdje cure spominjale da to ponekad olakša ponovno začeće i da tada maternica puno bolje primi plod.
Stvarno mi je žao zbog malog anđela user posted image , ali sljedeći mjesec će sigurno biti tvoj.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu vriska)
Neposredna veza do poruke: 98
6.12.2011 17:08:54   
andydea
vriska jako mi je žaouser posted image ...uskoro će doći bolji dani....i moja bebica je tako otišla prije tri mjeseca...ali nisam odustala...još se borim,mada sam morala sve ispočetka....

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 99
6.12.2011 18:19:43   
Hladna
Vriska stvarno mi je zao , saljem jedan veliki user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!