LUKINA MAMA -> RE: Vinogradska bolnica (7.1.2009 19:13:08)
|
Ne znam kakva su druga rodilišta jer sam jednom rodila i to u Vinogradskoj bolnici. Tada sam (prije četri god.) izabrala Vinogradsku jer je mužić trebao biti sa mnom na porodu, a u Vinogradskoj nije trebao nikakav tečaj za to i sl. Na kraju je završilo carskim rezom, no sad neću o tome. Inače nisam imala velikih primjedbi na samu bolnicu i osoblje, zaista su svi bili ok. ŠTO PONIJETI U RODILIŠTE: Osim stvari za osobnu higijenu dakle: tekući sapun za ruke ili kupku ili sve u jednom, četkica/pasta, higijenski ulošci, wc-papir (tamo ga uglavnom nema), domestos maramice ili sl. za prebrisati školjku, eventualno navlake za wc dasku, vlažne maramice, jednokratne gaćice, četka za kosu, krema za lice.. još: -ručnik za tuširanje i lice -nekakve gumene šlape za vodu da možeš s njima pod tuš (iskreno druge ti i ne trebaju, jer su wc-i i tuševi uglavnom mokrih podova pa nešto drugo nije ni praktično) -ogrtač -spavaćice možeš imati svoje ako su ti draže, ali isto tako i piđame, jer samo ujutro trebaš imati na sebi spavaćicu zbog vizite, a preko dana nije ni bitno.. -nekakve tbl. protiv bolova nakon poroda (nek se nađe ako zatrebaju a uglavnom trebaju) U sobama je dosta vruće, pa spavaćice mogu biti i kratki rukav. Za bebu ništa, kao što su ti već savjetovali. Kad je termin poroda? SRETNO, SRETNO, SRETNO!!!!!
|
|
|
|