ribica1 -> RE: Bebe siječanj - veljača... (18.3.2012 10:49:42)
|
I mi smo u početku muku mučili s tim podrigivanjem, ona je znala podrignut al još ju je neko vrijeme mučilo pa bi i po sat vremena nakon još jednom podrignula.Isto ju dosta dugo držim da podrigne barem 20 minuta jer čim ju podignem ona fanj podrigne al znam da to još nije to i onda još jednom il dvaput manje i onda je tek na miru! Ma ni ja baš ne znam kako ni s čim počet, a ovo za te pahuljice mi je reko pedijatar, iako na kutiji su receptići kako ih koristit al to je već baš za gusto za na žlicu, a ja joj sad samo jednu žličicu stavim u tih 170 ml mlijeka i to se ni ne primjeti! Puno njih kažu da nadohranu treba počet sa sokićima no meni to baš nema nekog smisla, mislim da neću tako, zašto da ju učim na sokove, bolja je voda! Mislim da ću joj jabukice il mrkvice ispasirat pa par dana probat davat, vidit ćemo...nemam pojma...tješim se da ima još vremena[sm=smiley36.gif] E da to me ful zanima a isto čujem različita mišljenja, jel jabuku treba kuhat il se daje friška[sm=zmeden.gif] E da seks, čekali smo da prođe 6 tjedana i da obavim pregled kod dr. iako sam mislila da neću tako brzo imat želju s obzirom na moje stanje nakon poroda al eto zaželila se ja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|