ribica1 -> RE: Bebe siječanj - veljača... (21.3.2012 10:13:50)
|
ajme Mariola sjetila se i ja tebe, mi nismo noćas imali eksploziju al zato prethodna dva dana jesmo i to isto u 4 ujutro, probilo sve i pelenu i tetru i čiripu i bodi i tuticu[sm=smiley36.gif] do koljena je bilo sra[sm=smiley35.gif] Moja zna tu i tamo imat koji prištić al onako mali sitni jedva se skuži al ja ne mažem s ničim, prođe samo. mi se jedino malo mažemo sa mustelom cold kad idemo van jer kod nas je još dosta bilo zima al sad nećemo morat ni to, stiglo proljeće i sunce iako kod nas se nikad ne zna i snijega još može bit! Mi danas imamo treniranje spavala je od 7 sinoć do jutros do 4 i onda hranjenje, presvlačenje pa se htijela igrat (ko ne bi kad se naspavala) a onda cendranje i nikako joj nije bilo dobro, na kraju joj dala malo čaja i zaspala oko 15 do 6 al kratko je to trajalo do 6 i pol[sm=smiley36.gif] i onda opet igre, pokenjala se pa presvlači pa opet hrani i sad je već sva krepana vidim da joj se spava al nikako i sad leži i dremucka a ja već gotova a uskoro je vrijeme opet za bocu...ajme majko ima li ovome kraja!Ja se nadam da sad kad pojede da idemo u krpe i ja s njom naravno[sm=smiley36.gif] E da kad bljuca i nama zna bit ful žuto, nemam pojma zašto valjda kad se to unutra zmućka požuti[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|