ribica1 -> RE: Bebe siječanj - veljača... (5.4.2012 12:01:33)
|
Evo napokon ulovila pet minuta vremena Dora je danas nešto cendrava al evo fala bogu zaspala je! Probali smo jabuku i popapali pol jabuke dalje više nismo jer smo bili cendravi tako da smo na kraju popili bocu i zaspali, al sve u svemu prošlo ok, mislila sam da će te jabuke bit posvuda al nije vrtala bi ju vrtala po ustima pa progutala, sutra nastavljamo[sm=smiley1.gif] Sina ja sam ti nju dojila prvih mjesec dana odnosno malo dojila malo se izdajala no kako iz jedne cike uopće nije bilo mlijeka druga nam je na kraju bila pre malo. I nakon prvog poroda iz te iste nije išlo ni kapi i tako je bilo i sad. No ja mislim da sam se zaje jer sam slušala patronažnu jer me je uvjerila da je mala gladna i da ne vuče dovoljno, jer je sitna i bla bla bla, rekla nek se izdajam i dajem joj na bočicu al s vremenom nisam uspijela skupit dovoljno za svaki obrok a ona je tražila sve više i više pa sam morala nadopunjavat sa AD i tako se to na kraju svelo na jednu bočicu moga i četiri pet bočica AD dok jednu večer izdajam se ja da bi imala za po noći i skupima ja dovoljno za bočicu i šta si nisam sve prolila posred dnevnog, muka mi je bilo i rekla sam neću se viš zafrkavat, gotovo je i tako smo skroz prešli na AD i sve ok!Mi smo ti na Pre bio od babylova i da pokucam paše joj, nemamo nikakvih problema! Od prije tjedan i pol-dva u jednu bočicu prije spavanja joj stavim malo rižinih pahuljica naravno prema preporuci pedijatra i evo jučer nam je reko da polako možemo probat jabuke, kruške, mrkve redom kako već ide!
|
|
|
|